Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo οδηγούσε την Porsche που σκόρπισε τον θάνατο στην Αθηνών-Λαμίας (Photos) VIDEO

Ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo οδηγούσε την Porsche που σκόρπισε τον θάνατο στην Αθηνών-Λαμίας (Photos) VIDEO 




Ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo οδηγούσε την Porsche που σκόρπισε τον θάνατο στην Αθηνών-Λαμίας (Photos) - Media

Τραγωδία στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας όταν μια Porsche προσέκρουσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε ένα στθμευμένο όχημα σε πάρκινγκ της εθνικής στο Ύπατο Θηβών.



Όπως προέκυψε οδηγός του πολυτελους αυτοκινήτου ήταν ο γιος των ιδιοκτήτη του Jumbo, Γιώργος Βακάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στη μοιραία Porsche βρίσκονταν ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo και ένας φίλος του.  Από τη σφοδρή σύγκρουση το θάνατο βρήκαν οι δύο επιβαίνοντες της Porsche και οι δύο επιβάτες του σταθμευμένου Honda, μια 33χρονη μητέρα, με το τρίχρονο παιδάκι της, μπροστά στα μάτια του τραγικού πατέρα. 







Ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτη του Jumbo, είναι ο «βενιαμίν» της οικογένειας του Απόστολου Βακάκη, που έχει ακόμη δυο κόρες, είχε επιστρέψει από τις ΗΠΑ, όπου σπούδαζε και πήγαινε για ολιγοήμερες διακοπές στην Αράχωβα.
Θύματα αυτής της μοιραίας σύγκρουσης ήταν ο Γιώργος Βακάκης, ο συνεπιβάτης του Ανδρέας Γεωργακόπουλος, συνεργάτης της εταιρείας και παιδικός του φίλος από τη σχολή Μωραΐτη, η 33χρονη Π.Α. και ο τρίχρονος γιος της. Ο άνδρας της Υ.Π. είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται, καθώς την ώρα του μοιραίου δυστυχήματος, βρισκόταν στην τουαλέτα του parking.
Το πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε, λίγο πριν τις 4:00 το απόγευμα, στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο Honda στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια σταμάτησε στο πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο και έχει και τουαλέτες. Ο οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το μωρό τους.
Την ώρα που ο πατέρας μπήκε στην τουαλέτα μια Porsche με μεγάλη ταχύτητα έπεσε πάνω στο Honda με αποτέλεσμα να τυλιχθούν τα αυτοκίνητα στις φλόγες. 
Η μάνα με το μωρό βρήκαν ακαριαίο θάνατο, ενώ σκοτώθηκαν ο οδηγός και ο συνοδηγός της πόρσε.
Το ένα άτομο, άνδρας, εκσφενδονίστηκε από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε, ενώ το άλλο, απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, ακόμα δεν έχει αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι τρεις από τους τέσσερις νεκρούς απανθρακώθηκαν.
Ο πατέρας και οδηγός του Honda μόλις άκουσε το "μπαμ" πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται. Ο άνθρωπος έτρεξε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, άλλα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια.
«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η πόρσε να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ...», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.
Πηγή: lamiareport.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια