Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Ανιψιά σκότωσε με μαχαίρι θεία και γιαγιά


Ανιψιά σκότωσε με μαχαίρι θεία και γιαγιά

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στις 10.30 το πρωί σε διαμέρισμα στην οδό Εφέσσου 2 στη Γλυφάδα.

Μία 23χρονη σκότωσε με μαχαίρι τη θεία της, ηλικίας 59 χρόνων και τη γιαγιά της, 84 χρόνων, με τις οποίες διέμενε σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου


Ανιψιά σκότωσε με μαχαίρι θεία και γιαγιά



Η νεαρή σκότωσε τις άτυχες συγγενείς της με ένα κουζινομάχαιρο ενώ στη συνέχεια, σύμφωνα με όσα είπαν οι αστυνομικοί, παρέμεινε στο σπίτι όπου και συνελήφθη.
Η 23χρονη ήταν γεμάτη αίματα και βρέθηκε καθισμένη στο πάτωμα ενός δωματίου, χωρίς να δείχνει ότι έχει επαφή με το περιβάλλον.

Η γιαγιά της βρέθηκε νεκρή στο σαλόνι και η θεία της στο δωμάτιό της. Την αστυνομία ειδοποίησαν γείτονες που άκουσαν τις φωνές των δύο θυμάτων την ώρα του φονικού.
Στο σπίτι διαμένει και ο παπούς της κοπέλας, ηλικίας 88 ετών, ο οποίος την ώρα που διαπράχθηκαν τα εγκλήματα είχε βγεί βόλτα. Εάν ήταν εκεί, δεν αποκλείεται είπαν οι γείτονες, η εγγονή του να σκότωνε και αυτόν.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από περίοικους, η 23 χρονη δεν έδειχνε «ισορροπημένο» άτομο.

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Μνημόνιο εξασφάλισης για τους εργολάβους


Μνημόνιο εξασφάλισης για τους εργολάβους

Στη «μαύρη τρύπα» του δημόσιου χρέους οδεύουν τα μελλοντικά έσοδα του Δημοσίου από τα διόδια των αυτοκινητόδρομων, με αφορμή τις μειώσεις των τιμών που χθες ανακοινώθηκαν και επίσημα


Ως τώρα εισπράττονται από τους εργολάβους και διατίθενται εξ ολοκλήρου για τη χρηματοδότηση των έργων, αλλά από το 2013 και έως το 2037 σημαντικό ποσοστό τους, που κυμαίνεται από 65-93%, θα πηγαίνει στο Δημόσιο. Τα έσοδα, που υπολογίζονται άνω των 20 δισ. ευρώ και προορίζονται για χρηματοδότηση νέων έργων, «μετακομίζουν» στον προϋπολογισμό, όπως επιβεβαίωσε ο Γ. Παπακωνσταντίνου στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Υποδομών.
Προς το παρόν και κάτω από την πίεση του κινήματος κατά των διοδίων, ένα μέρος των μελλοντικών εσόδων της τάξης των 800 εκατ. ευρώ θα αξιοποιηθεί για να καλύψει τις προαναγγελθείσες μειώσεις των διοδίων που σχεδιάζει η κυβέρνηση, διασφαλίζοντας στο ακέραιο τα οικονομικά των εργολάβων αλλά και τις απαιτήσεις των τραπεζών.
Τιμές τριετίας
Η μείωση, όπως επισημοποιήθηκε χθες από τον υπουργό Δημήτρη Ρέππα, θα είναι της τάξης του 25-30% και ειδικά για τα υπό κατασκευή τμήματα, όπως η Κορίνθου-Πατρών, θα φτάνει το 50%. Οι νέες τιμές θα «κλειδώσουν» για μια τριετία, οπότε προβλέπεται να ολοκληρωθεί ο βασικός κορμός των έργων. Μετά το 2014 και για άλλη μια τριετία θα αναπροσαρμόζονται σταδιακά ώστε να φτάσουν πιο ομαλά στα επίπεδα που προβλέπουν οι συμβάσεις του 2007.
Στόχος του υπουργείου είναι να προχωρήσει άμεσα η μείωση των τιμών, με μια μικρή πιθανότητα να ισχύσουν από το Πάσχα. Εχει ήδη αρνηθεί να επιτρέψει τις τσουχτερές αυξήσεις τιμών που προβλέπουν οι συμβάσεις. Στο τμήμα Μαλιακός-Κλειδί μπλοκαρίστηκε αύξηση κατά 33%, στο τμήμα Μεταμόρφωση-Σκάρφεια και στην Κορίνθου-Τρίπολης δεν εγκρίθηκαν αναπροσαρμογές κατά 50% που θα κατέβαλλαν οι οδηγοί σε δύο δόσεις ώς το καλοκαίρι του 2011.
Τα νέα τιμολόγια θα θεσπίζουν για πρώτη φορά χαμηλότερες τιμές για άτομα με ειδικές ανάγκες, εκπτωτικά προγράμματα για συχνούς χρήστες και ειδικά τιμολόγια για τοπικές μετακινήσεις, ενώ σε δύο χρόνια προβλέπεται να λειτουργήσουν τα ηλεκτρονικά διόδια για τη δικαιότερη τιμολόγηση των διοδίων.
Το πακέτο των μέτρων, που παρουσιάστηκε χθες από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, στοχεύει στην επίσπευση των έργων που καρκινοβατούν τους τελευταίους μήνες και περιλαμβάνει:
**Τη μείωση των τιμών των διοδίων με τη δημιουργία της ανώνυμης εταιρείας «Ελληνικοί Αυτοκινητόδρομοι», που θα διαχειρίζεται τα έσοδα από τους πέντε αυτοκινητόδρομους. Εξετάζεται να προστεθούν τα διόδια από την Εγνατία, αλλά και την Αττική οδό όταν λήξει η περίοδος παραχώρησης.
Λογαριασμός 500 εκατ.
**Την παροχή εγγυήσεων προς τις τράπεζες ώστε να ξεπαγώσουν τη χρηματοδότηση των έργων. Θα δημιουργηθεί με ευθύνη του υπουργείου Οικονομικών εγγυητικός λογαριασμός στην Τράπεζα της Ελλάδος με κεφάλαιο 500 εκατ. ευρώ, το οποίο θα είναι «κλειδωμένο» και θα παραμένει στη διάθεση των τραπεζών ώστε να πληρωθούν για τα έργα σε περίπτωση που επαληθευθούν οι προβλέψεις τους για κατάρρευση του χρηματοοικονομικού μοντέλου του 2007.
**Τον ετεροχρονισμό ορισμένων τμημάτων που έχουν μπλοκαριστεί με αποφάσεις ή προσφυγές στο ΣτΕ. Αφορά τις περιοχές Καϊάφα (22 χλμ.), Βραχνέικα (18 χλμ.), Κλόκοβα κοντά στο Αντίρριο και το τμήμα Μουργάνι-Εγνατία (31 χλμ.) στον Ε-65 στη δυτική Θεσσαλία. Προβλέπεται νέος σχεδιασμός στην Κορίνθου-Πατρών όπου ο αυτοκινητόδρομος συναντά σε 68 σημεία τη σιδηροδρομική γραμμή!
Οι θέσεις του υπουργείου θα αποσταλούν στους παραχωρησιούχους τις επόμενες ημέρες και θα επισημοποιηθούν με τη μορφή μνημονίου, που θα οριστικοποιηθεί σε όλες του τις λεπτομέρειες ώς το φθινόπωρο για να υποβληθεί για ψήφιση στη Βουλή. «Αν υπάρξει συμφωνία, είναι εύκολο να προχωρήσουμε άμεσα σε μειώσεις τιμών», υποσχέθηκε ο υπουργός Υποδομών, που έδωσε έμφαση στην προσπάθεια να αγαπήσουν οι πολίτες τα έργα.
Ο Δημήτηρης Ρέππας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη Ν.Δ., τονίζοντας ότι με τις επισημάνσεις των προβλημάτων στα έργα που κάνει το τελευταίο διάστημα ομολογεί στην ουσία τις δικές της αδυναμίες. «Μια καλή σύμβαση παραχώρησης δεν απαιτεί παρέμβαση του Δημοσίου», παρατήρησε και έκανε λόγο για «υψηλό βαθμό αστοχίας» των συμβάσεων του 2007.
Ανέφερε χαρακτηριστικά την υποχρέωση του Δημοσίου να ολοκληρώσει μέσα σε ένα χρόνο τις απαλλοτριώσεις, αλλά το φθινόπωρο του 2009 είχε εξασφαλιστεί μόνον το 15% των χώρων. Καθυστερήσεις υπάρχουν στις αρχαιολογικές ανασκαφές και τις μετακινήσεις δικτύων κοινής ωφέλειας, που έδωσαν πάτημα στους εργολάβους να διεκδικούν από το Δημόσιο αποζημιώσεις ύψους 500 εκατ. ευρώ. *

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Ένας Έλληνας που μας κάνει περήφανους για τη χώρα μας


ΈναςΈ

Ένας Έλληνας που μας κάνει περήφανους για τη χώρα μας


νας ΈΈνας Έλληνας επιστήμονας, ο Νίκος Πελεκάνος, βραβεύτηκε, μαζί με άλλους δύο ευρωπαίους ερευνητές, στο διεθνή διαγωνισμό "Solar-Innovation 2010" για την ανάπτυξη καινοτομιών στο πεδίο των φωτοβολταϊκών.

Ο κ. Πελεκάνος, καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών του Πανεπιστημίου Κρήτης και ερευνητής (συνεργαζόμενο μέλος ΔΕΠ) στο Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΗΔΛ-ΙΤΕ), είναι ένας από τους τρεις αποδέκτες του βραβείου, με την πρόταση που υπέβαλε για την "Ανάπτυξη νέας γενιάς φωτοβολταϊκών με χρήση χαμηλο-διάστατων III-V ημιαγωγικών νανοδομών".

Το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται από την Γαλλική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (Commissariat a l'Energie Atomique), μετά από διεθνή διαγωνισμό και επιλογή μεταξύ δεκάδων προτάσεων, και περιλαμβάνει την χρηματοδότηση και παροχή υλικοτεχνικής υποδομής για την πραγματοποίηση της ερευνητικής πρότασης σε ορίζοντα τριετίας.

Εκτός του κ. Πελεκάνου βραβεύτηκαν, η Βρετανίδα ερευνήτρια του Ευρωπαϊκού Σύγχροτρου, Τάμζιν Λάμφορντ και ο Γάλλος ερευνητής, Βενσάν Ρενάρ, του Ινστιτούτου Neel της Γκρενόμπλ.

Ο Έλληνας επιστήμονας πήρε τον μεταπτυχιακό τίτλο του (Masters) και το διδακτορικό του από το πανεπιστήμιο Μπράουν των ΗΠΑ, και για 10 χρόνια, περίπου, εργάστηκε ως ερευνητής στη Γαλλία (στα εργαστήρια CNET και της Γαλλικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας), καθώς και τη Γερμανία (Ινστιτούτο Μαξ Πλανκ Στουτγάρδης ), εστιαζόμενος στα πεδία της νανοτεχνολογίας ημιαγωγών, με έμφαση στην επιστήμη των νέων υλικών και τις οπτοηλεκτρονικές  ιδιότητές

Σε 100 χρόνια θα καθαριστεί η Φουκοσίμα

Σε 100 χρόνια θα καθαριστεί η Φουκοσίμα


  .Εκατό χρόνια λένε κάποιοι ειδικοί πως θα απαιτήσει ο καθαρισμός της Φουκοσίμα από την ραδιενέργεια, αντικρούοντας πιο αισιόδοξες προβλέψεις της εταιρείας Toshiba, που κάνουν λόγο για καθαρισμό των ραδιενεργών υλικών από το χώρο του εργοστασίου σε διάστημα μιας δεκαετίας.

Την ίδια ώρα η θάλασσα γύρω από το εργοστάσιο εξακολουθεί να περιέχει στοιχεία σε υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας.

Συγκεκριμένα το ιώδιο 131 έχει μετρηθεί δυο φορές πάνω από το όριο ασφαλείας και το καίσιο έχει φτάσει στα υψηλότερα επίπεδα μέχρι σήμερα χωρίς όμως να έχει ξεπεράσει το όριο ασφαλείας.

Η Διεθνής Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας διευκρινίζει ότι παρά το γεγονός ότι το επίπεδο σοβαρότητος της κατάστασης στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα έφτασε στο επτά όπως είχε συμβεί και στο Τσερνόμπιλ οι δυο περιπτώσεις είναι διαφορετικές.

Εντωμεταξύ, οι Ιάπωνες προσπαθούν να συνέλθουν από το καταστροφικό κτύπημα της φύσης.

Για πρώτη φορά μετά την 11η Μαρτίου το σεισμό των εννέα Ρίχτερ και το φονικό τσουνάμι που ακολούθησε άνοιξε και πάλι για τις πτήσεις εσωτερικού το αεροδρόμιο του Σεντάι που είχε καλυφθεί από το νερό.

Η επαναλειτουργία του αεροδρομίου κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να γίνει ευκολότερο στους εθελοντές από όλη την Ιαπωνία να επισκέπτονται τις πληγείσες περιοχές.

Επιπλέον, νέος σεισμός μεγέθους  5.8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησε εν τω μεταξύ και πάλι τα κτήρια στο Τόκιο. Το επίκεντρο της νέας σεισμικής δόνησης ήταν στην επαρχία της Φουκουσίμα όπου βρίσκεται και το ημικατεστραμμένο πυρηνικό εργοστάσιο.

Μετά το νέο σεισμό δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για πιθανό τσουνάμι ούτε εκκενώθηκε το εργοστάσιο από τα μέλη των συνεργείων που εργάζονται προσπαθώντας να αποτρέψουν εκτεταμένη πυρηνική καταστροφή.

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

50 χιλιόμετρα και 67 χιλιόμετρα ανα ώρα σκηνές που κόβουν την ανάσα

κοινωνικό μήνυμα 
50 χιλιομετρα και 67 χιλιομετρα ανα ωρα

σκηνές που κόβουν την ανάσα 
50 χιλιομετρα και 67 χιλιομετρα ανα ωρα








ΚΙΝΗΣΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

ΚΙΝΗΣΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Ο κ. Μαγκούφης όμηρος της πολιτικής του

Για το «επεισόδιο» με τον βουλευτή μας κ. Χρ. Μαγκούφη στα διόδια των Θερμοπυλών το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ενημερωθήκαμε αυτοστιγμεί, ενώ η Κίνηση μας εκείνη την ώρα βρισκόταν σε δημόσια συνεδρίασή της στα Τρίκαλα. Παρά την αγανάκτησή μας, επιφυλαχτήκαμε να εκδώσουμε αμέσως ανακοίνωση, θέλοντας να έχουμε πληρέστερη ενημέρωση

Έχοντας υπόψη πλέον και τη δήλωση του ίδιου του βουλευτή και ανταποκρινόμενοι και στην έκκλησή του για «κάθε γόνιμο και δημοκρατικό διάλογο», τονίζουμε:

Το βράδυ της Πέμπτης ο σταθμός διοδίων των Θερμοπυλών τελούσε σε κατάληψη απ' το Κίνημα Δεν Πληρώνω και ήταν κλειστός, μ' αποτέλεσμα τα διερχόμενα αυτοκίνητα να περνούν ελεύθερα. Ο διερχόμενος κ. Μαγκούφης, μη σεβόμενος τη λαϊκή κινητοποίηση και διαμαρτυρία, σταμάτησε το αυτοκίνητό του και απαίτησε ν' ανοίξει ο σταθμός για να πληρώσει!

Η πράξη του αυτή (κάτι που δεν θα διανοούνταν να το επιχειρήσουν ούτε οι άνθρωποι της εταιρείας) ήταν αφ' εαυτής 'ύβρις' και πρόκληση προς τους συγκεντρωμένους πολίτες που διαμαρτύρονταν ειρηνικά ενάντια στο χαράτσι των διοδίων και ζητούσαν ελεύθερους δρόμους για όλους. Έχουμε λάβει μέρος σε δεκάδες καταλήψεις και ανοίγματα σταθμών διοδίων και το μόνο που εισπράτταμε πάντα απ' τους διερχόμενους οδηγούς ήταν οι επιδοκιμασίες, οι επευφημίες και τα κορναρίσματα όλων!

Γι' αυτό, το περιστατικό με τον κ. Μαγκούφη μας είναι πρωτάκουστο! «Εκπρόσωπος του λαού» πάει κόντρα στην κινητοποίησή του - ερχόμενος μάλιστα στα χέρια με διαδηλώτρια (την έπιασε απ' τον λαιμό, όπως καταγγέλθηκε) - και προκαλεί επεισόδιο χάριν της πληρωμής του χαρατσίου στις πολυεθνικές, μ' αποτέλεσμα να επέμβει και η Αστυνομία! (την κάλεσε ο κ. Μαγκούφης;).

Στην παραπάνω δήλωσή του ο κ. Μαγκούφης μιλά για το «αναφαίρετο δικαίωμά μου να πληρώνω ως νομοταγής πολίτης το αντίτιμο των διοδίων και δεν εκχωρώ σε κανέναν την άρση αυτού του δικαιώματός μου». Ο θερμός ζήλος του Τρικαλινού βουλευτή για το χαράτσι που εισπράττουν ληστρικά οι κατασκευαστικές εταιρείες εκπλήσσει και σοκάρει όσους δεν γνωρίζουν όλη την αλήθεια.

Ο κ. Μαγκούφης δηλώνει «νομοταγής πολίτης» για «το αντίτιμο των διοδίων» στον δικό του νόμο, δηλαδή το νόμο που τον περασμένο Φλεβάρη εισηγήθηκε στην Βουλή ο ίδιος καθ' υπόδειξη των κοινοπραξιών και στη συνέχεια ψηφίστηκε απ' τον ίδιο, τους 155 συναδέλφους του ΠΑΣΟΚ και τους 4 βουλευτές της Ντόρας.

Πρόκειται για το περιβόητο νομοθετικό τερατούργημα Ρέππα - Μαγκούφη, που καθιερώνει τη μη καταβολή «αντιτίμου» ως... «τροχαία παράβαση» (!!) και την εντάσσει στον Κ.Ο.Κ. ως αδίκημα με διοικητικό πρόστιμο 200 ευρώ. Τη μια μέρα το ζήτησαν με συνέντευξη τύπου οι εταιρείες και οι νομικοί τους σύμβουλοι και την επομένη το υιοθέτησε ο κ. Ρέππας. Ο κ. Μαγκούφης ανέλαβε πρόθυμα τον άχαρο ρόλο του εισηγητή του στην Βουλή.

Πρώτη σ' όλη την Ελλάδα η Κίνηση Τρικάλων χαρακτήρισε την ντροπολογία Ρέππα - Μαγκούφη ως «σύλληψη άρρωστων νομικών εγκεφάλων» (μα τι σχέση μπορεί να έχει η μη καταβολή του χαρατσίου των διοδίων με την... οδική ασφάλεια και κυκλοφορία;!) και τους πολιτικούς μας ως «μαριονέτες» του μεγάλου κεφαλαίου.

Λέτε, τον κ. Μαγκούφη - που θα μείνει στην ιστορία μαζί με τον κ. Ρέππα - «ενδόμυχα η Αλήθεια και οι Ερινύες (να τον) καίνε», όπως λέει στην παραπάνω δήλωσή του; Γι' αυτό ο κ. Μαγκούφης γυρίζει όπως ο εγκληματίας στον τόπο του εγκλήματος;

Η Κίνησή μας, που διαθέτει πλειάδα μελών σε όλους τους Δήμους του Νομού και η δράση της επιδοκιμάζεται από χιλιάδες Τρικαλινούς πολίτες και επαγγελματίες οδηγούς (ανάμεσά τους και παλιοί ψηφοφόροι του κ. Μαγκούφη), προειδοποιεί και τονίζει:


ΚΥΡΙΕ ΜΑΓΚΟΥΦΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ'ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!

ΠΟΤΕ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!

ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!

ΣΤΟΠ ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑ!

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/4 ΛΑΪΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ


ΚΥΡΙΑΚΗ 17/4 ΛΑΪΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΠΡΙΛΗ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ. ΘΑ ΦΑΜΕ, ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ. ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΘΕΣΗ . ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ- ΛΑΜΙΑΣ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΙ ΜΠΑΡΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ. ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΜΕΖΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΡΕΦΕΝΕ. ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 6932276077 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΑΡΑΣ - 6939210664 ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ;10 χρόνια φυλακή επειδή αμύνθηκε για τη ζωή του και 3 μήνες ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ στον Ληστή


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ;10 χρόνια φυλακή επειδή αμύνθηκε για τη ζωή του και 3 μήνες ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ στον Ληστή


Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΕΦΑΝΘΗ: ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ!

Με μια πρωτοφανή για τα δικαστικά χρονικά απόφασή του το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου καταδίκασε 77χρονο για τον θάνατο ληστή σε κάθειρξη 10 ετών και 1 έτους για παράνομη οπλοφορία, ενώ για τον δεύτερο ληστή αποφάνθηκε και φυσικά αρκέστηκε το αξιοσέβαστο δικαστικό σώμα... στην καταδίκη με τρεις μήνες φυλάκιση με αναστολή για απλή συνεργεία στην ληστεία!
Πιο συγκεκριμένα ο 77χρονος από το Διακοφτό Ηλείας βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο ληστές οι οποίοι είχαν εισβάλει στο σπίτι του αρπάζοντας 1050 ευρώ.
Ο 77χρονος όμως τους αντιλήφθηκε και στην πάλη που ακολούθησε και αμυνόμενος υπέρ της ζωής του καθώς ο ένας ληστής τον είχε πιάσει από το λαιμό και πριν τον αφήσουν οι λιγοστές δυνάμεις του επιτέθηκε στον έναν εκ των δυο τραυματίζοντάς τον με μαχαίρι στον μηρό. Το τραύμα αποδείχτηκε θανάσιμο και ο ληστής κατέληξε λίγες ώρες μετά και ο συνεργός του συνελήφθη.
Να σημειωθεί, ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που η αυτοάμυνα εξισώνεται πλήρως με την αυτοδικία, χωρίς κανένα απολύτως ελαφρυντικό
Προφανώς με την συγκεκριμένη απόφαση το δικαστήριο συνιστά στους πολίτες την πλήρη συμμόρφωση με τις εντολές των απανταχού ληστών, παθητική στάση ακόμη και αν απειλείται η ζωή τους, και τέλος εθελοντική προσφορά όλων των τιμαλφών αντικειμένων τους και χωρίς χρονοτριβές.
Και φυσικά αυτό πιθανότατα έπραξε και ο 75χρονος στην κοινότητα Πύργου Ορχομενού Βοιωτίας όταντέσσερις αλλοδαποίεισέβαλλαν στην οικία του δολοφόνησαν τον ίδιο και τραυμάτισαν τη γυναίκα και το γιο του. Κατά την απόφαση του δικαστηρίου αυτή πρέπει και να είναι η ιδανική στάση που πρέπει να τηρούν οι πολίτες όταν πέφτουν θύματα ομηρίας και ληστείας.
Είναι φορές που η "θεά Θέμιδα" εκτός από τύφλωση φαίνεται να υποφέρει και από εγκεφαλική ανεπάρκεια.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια