Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ παίζει με τη νοημοσύνη μας!

Διαψεύδει τα αυτιά μας η Ρεπούση!



Διαψεύδει τα αυτιά μας η Ρεπούση!


Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ παίζει με τη νοημοσύνη μας!
Χθες, προκάλεσε το λαϊκό αίσθημα χαρακτηρίζοντας «εθνικό μύθο» τον χορό του Ζαλόγγου. Σήμερα, προσπαθεί να μας πείσει ότι αυτό που ακούσαμε, δεν το... ακούσαμε!
«Μέσα στην ιστορία και την διαδρομή κάθε λαός που χειρίζεται την ιστορία του και για συγκεκριμένους λόγους δημιουργεί διάφορους εθνικούς μύθους, οι οποίοι χρειάζονται για εθνικοπατριωτικούς λόγους» δήλωσε χθες η κ. Ρεπούση απαντώντας σε ερώτηση του Σπύρου Χαριτάτου για το χορό του Ζαλόγγου, σε συνέντευξη της στον Alpha 9.89.




Ακούστε στο παρακάτω βίντεο τη συνέντευξη της κ. Ρεπούση στον Alpha 9.89. Στο 49ο λεπτό είναι το επίμαχο σημείο στο οποίο αναφέρεται στον χορό του Ζαλόγγου.


Ρεπούση στη ΓΙΑΦΚΑ:"Εθνικός μύθος ο χορός του Ζαλόγγου"

πατήστε για να δείτε το βίντεο\ 


Βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπης η 13χρονη Xριστίνα που είχε απαγάγει ο Αλβανός

Βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπης η 13χρονη Xριστίνα που είχε απαγάγει ο Αλβανός





Βρέθηκε η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στα Σπάτα την περασμένη Κυριακή. Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας για προληπτικές εξετάσεις.

Μια από τις πολλές ομάδες έρευνας των αστυνομικών που είχαν αναπτυχθεί στην ορεινή πλευρά της Καβάλας με τη συμμετοχή διασωστών, βρήκε τη μικρή να περιφέρεται, στην περιοχή Λουτρά του Παγγαίου, σε προσβάσιμο σημείο του βουνού και την αναγνώρισε αμέσως. Η 13χρονη Χριστίνα έδειχνε σε πολύ καλή κατάσταση, αν και ήταν ταραγμένη, ωστόσο παρελήφθη από ασθενοφόρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο της πόλης που υποβάλλεται σε εξετάσεις.


συνέχεια πρώτο θέμα 

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Νέα αφίσα αρπαγής της Χριστίνας Κρασσά από τον Ajazi Marjon

Νέα αφίσα αρπαγής της Χριστίνας Κρασσά από τον Ajazi Marjon

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 30 Μαΐου 2013

ΝΕΑ ΑΦΙΣΑ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΡΑΣΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ AJAZI MARJON 




 


Μετά την ενεργοποίηση του amber alert (http://www.hamogelo.gr/4-1/1501/Exafanish-ths-anhlikhs-Xristinas-Krassa-%2813-eton%29) για την εξαφάνιση της ανήλικης Χριστίνας Κρασσά 13 ετών, κρίνεται αναγκαία η άμεση ενημέρωση όλων των πολιτών για σοβαρότατες ενδείξεις που έχουν προκύψει σχετικά με την υπόθεση.
  
 Κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, προχωρήσαμε στη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του AJAZI (επ.) MARJON (ον.), 23 ετών αλβανικής καταγωγής, ο οποίος διώκεται από την αστυνομία καθώς φέρεται να σχετίζεται με την εξαφάνιση της ανήλικης. Να σημειωθεί ότι ο εικονιζόμενος κυκλοφορεί με όχημα επαγγελματικής χρήσεως (αγροτικό), χρώματος λευκού και βάσει πληροφοριών εθεάθη με το παιδί στην Ελευθερούπολη Καβάλας, όπου διαμένει.

Δεδομένων των ανωτέρω στοιχείων, της μικρής ηλικίας της Χριστίνας αλλά και της πολυήμερης παραμονής της μακριά από την οικογένειά της, παρακαλείται οποιοσδήποτε έχει κάποιο στοιχείο να επικοινωνήσει άμεσα με την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες) ή με την αστυνομία, καθώς όπως προκύπτει από τα προαναφερθέντα Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.




Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Η γυναίκα είπε στην αστυνομία ότι το μωρό γλίστρησε μέσα στο σωλήνα, ενώ γέννησε μόνη της


Η 22-year-old γυναίκα είπε στην αστυνομία ότι το μωρό
 γλίστρησε μέσα στο σωλήνα, ενώ γέννησε μόνη της στο 

μπάνιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Εκείνη φέρεται να ήταν παρών κατά την εκπληκτική διάσωση Σάββατο αλλά μόνο είπε στην αστυνομία ότι ήταν η μητέρα μετά την αντιμετώπισε




 «Ειδικά Τέλη Εφαρμογή ανά εικόνα.  Ελάχιστο των $ 100 για χρήση web, $ 150 για τη χρήση εκτύπωσης, $ 250 για υποχρεωτική χρήση πιστωτικών TV ": Φωτογραφία από HAP / Παράξενα Νέα Κίνα / Rex / Rex USA (1322542l) Πυροσβέστες εργάζονται για να απελευθερώσουν το μωρό από το σωλήνα Νεογέννητο μωρό διασώθηκε αφού ξεπλυθούν κάτω τουαλέτα στο Pujiang, επαρχία Zhejiang, Κίνα - 26, Μαΐου 2013 * πλήρη ιστορία: http://www.rexfeatures.com/nanolink/l9io Ένα νεογέννητο μωρό έχει διασωθεί από τους πυροσβέστες, αφού ρίχνονται τουαλέτα στο Pujiang, Zhejiang της Ανατολικής Κίνας Province.  Απίστευτα, το μωρό επέζησε τη δοκιμασία, που τον είδε να χρειάζεται να κοπεί από ένα σωλήνα.  Πυροσβέστες έλαβε μια κλήση από μια ιδιοκτήτρια μιας πολυκατοικίας λέγοντας ότι σκέφτηκε ένα μωρό ήταν παγιδευμένος σε ένα σωλήνα τουαλέτα στο κτίριο, όπως είχε ακούσει να κλαίει.  "Εμείς δεν θα πιστεύουν στα αυτιά μας, όμως, οδήγησε ακόμα μια ομάδα για να ελέγξετε την κατάσταση αμέσως,» είπε ο πυροσβέστης Zheng Yuzheng.  Σε μια δημόσια τουαλέτα στον τέταρτο όροφο πυροσβέστες μπόρεσαν να ακούσουν λιποθυμίας κραυγές και, περαιτέρω διερεύνηση, εντόπισε το πόδι ενός μωρού βαθιά μέσα στο σωλήνα.

Ένα νεογέννητο αγοράκι διασώθηκε από ένα σωλήνα αποχέτευσης σε μια κινεζική πολυκατοικία, αφού ξεπλυθεί στην τουαλέτα, τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, δήλωσε, προκαλώντας οργή σε απευθείας σύνδεση.

Η μητέρα της κινεζικής μωρό κολλήσει σε ένα στενό σωλήνα αποχέτευσης παρακολουθούσε μυστικά, ενώ οι πυροσβέστες προσπάθησαν να ελευθερώσει το 6-λίρας αγόρι, εκθέσεις, δήλωσε την Τετάρτη.
Η 22-year-old γυναίκα που δεν παραδέχονται ότι το μωρό ήταν δικό της μέχρι την αστυνομία αντιμετώπισε τις μέρες της μετά τη δραματική διάσωση, η οποία πιάστηκε σε ταινία και προκάλεσε παγκόσμια κατακραυγή.
Η αστυνομία στην πόλη της Jinhua είπε ότι πήρε συνέντευξη από τη γυναίκα, η οποία δεν είχε εντοπιστεί, και ότι «εκφράζει τη βαθιά λύπη ό, τι έκανε."
Πυροσβέστες στην Κίνα, μετά την αφαίρεση του τμήματος του σωλήνα, όπου ένα νεογέννητο μωρό υποβλήθηκε το Σάββατο.

HAP / ΠΑΡΆΞΕΝΑ ΝΈΑ ΚΊΝΑ / REX / REX

Πυροσβέστες στην Κίνα, μετά την αφαίρεση του τμήματος του σωλήνα, όπου ένα νεογέννητο μωρό υποβλήθηκε το Σάββατο.

Οι ερευνητές ανέφεραν ότι βρήκαν ματωμένο χαρτί τουαλέτας, ματωμένο παντελόνι και τα παιχνίδια του μωρού σε ενοικιαζόμενο δωμάτιό της στο κτίριο όπου ανάκαμψη του Σαββάτου συνέβη. Στη συνέχεια ομολόγησε στην αστυνομία, αφού της ζήτησε να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, ανέφερε η εφημερίδα Dushikuaibao.

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Οι New York Times, σημειώνει στο εξώφυλλό του άρθρου διαδεδομένη κατάσταση της διαφθοράς στην Ισπανία

Διαδεδομένη κατάσταση της διαφθοράς στην Ισπανία 


Η ισπανική υγεία, τη διαφθορά, νέα θέση μετά από τούβλο, σύμφωνα με την The New York Times »


Οι New York Times,  σημειώνει στο εξώφυλλό του άρθρου διαδεδομένη κατάσταση της διαφθοράς στην Ισπανία , η οποία ισχυρίζεται ότι οι Ισπανοί δικαστές διερευνά σήμερα "περίπου 1.000 πολιτικοί, που κυμαίνονται από μικρό-πόλη δημάρχους σε πρώην υπουργούς της κυβέρνησης."
Οι πληροφορίες που λαμβάνει ως σημείο εκκίνησης για την exalcaldesa της La Muela (Σαραγόσα), Maria Victoria Pinilla , αναθεώρηση των άλλων ανάλογα με την περίπτωση Urdangarín , πρώην διαχείριση του Provincial de Castellón, Carlos Fabra , ακόμα και το όνομα του προέδρου της Κυβέρνηση, Mariano Rajoy , ο οποίος λέει ότι είχε να αντιμετωπίσει μια λίστα ", το οποίο ηχογραφήθηκε στο κόμμα του, που έλαβαν χρήματα κάτω από το τραπέζι".
Το έγγραφο υπογραμμίζει τις συνδέσεις των περιφερειακών αρχών και των δημοτικώνταμιευτηρίων που, κατά τη γνώμη του, "έχουν δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες για τη διαφθορά στα χρόνια της άνθησης της κατασκευής ". Σε αυτό το πλαίσιο,  Manuel Villoria , καθηγητής Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Juan Carlos I, εξηγεί ότι, "Σύντομα, σε άλλους τομείς αρχίζουν να παίρνουν τη θέση" του κτιρίου. Έτσι, έχει δηλώσει ότι «το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, που είναι υπό ιδιωτικοποίηση θα μπορούσε εύκολα να αναλάβει το τούβλο σε σκάνδαλα διαφθοράς , εκτός εάν γίνουν αλλαγές. "

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Κάθε…Πάχτας στον πάγκο του





Κάθε…Πάχτας στον πάγκο του

παχτας+παπα+και+σια

Το μεταλλευτικό λόμπι της εποχής Πάχτα (αρχές δεκαετίας 2000) οσμίστηκε χρήμα και μάλιστα πολύ χρήμα αλλά τότε δεν υπήρχε κρίση, θα έπρεπε να περιμένει την κατάλληλη στιγμή, αλλά και να προλειάνει το έδαφος. Η βιομηχανία της βόρειας Ευρώπης διψάει για φτηνές πρώτες ύλες αφού εισάγει από τον τρίτο κόσμο το 65% των μετάλλων που χρησιμοποιεί. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το είχε πει καθαρά -με την ευθύτητα που τον διέκρινε- κατά την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ: «Η προίκα που δίνουμε στην ευρωπαϊκή οικογένεια για την ένταξή μας είναι ο ορυκτός μας πλούτος». Ο λόγος γίνεται για το χαλκό, αλλά κατά τύχη αυτός συνυπάρχει με χρυσό που η τιμή και των δυο καλπάζουν στην αγορά. Ο κατάλληλος άνθρωπος που θα έκανε το deal της αισχύνης βρέθηκε και δεν ήταν άλλος από τον Πάχτα. Το πολύ χρήμα βρίσκονταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Χαλκιδική, με τη μορφή χρυσοφόρων και χαλκούχων κοιτασμάτων. Ο Πάχτας ήταν τότε, εκτός από υφυπουργός οικονομικών και «χαλκιδικάρχης», δηλαδή ο εκπρόσωπος του πελατειακού κράτους του ΠΑΣΟΚ στη Χαλκιδική. Ο Πάχτας ενσάρκωσε για την εποχή του τη διαπλοκή με τα μεγάλα συμφέροντα και τον «επιχειρηματικό» παρασιτισμό. Η παραχώρηση δημόσιων δασικών εκτάσεων στον «επιχειρηματία» Στέγγο (που του στοίχισε και τη θέση στο ΠΑΣΟΚ), το αντιπαραγωγικό ξεκοκάλισμα των κοινοτικών κονδυλίων στη Χαλκιδική και όχι μόνο, και -σαν αποκορύφωμα- η παραχώρηση 317.000 στρεμμάτων γης και κοιτασμάτων αξίας πολλών δις (των μεταλλείων Κασσάνδρας) στον επίσης «επιχειρηματία» Μπόμπολα χωρίς τίμημα και χωρίς διαγωνισμό, μπορούν να εξηγήσουν τη σημερινή του στάση σαν εκπρόσωπο των χρυσοθήρων από τη θέση του δημάρχου Αριστοτέλη.




Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια