Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Δείτε τη Χριστίνα Αλούπη μετά από καιρό στην Ελλάδα


Δείτε τη Χριστίνα Αλούπη μετά από καιρό στην Ελλάδα







Η όμορφη παρουσιάστρια Χριστίνα Αλούπη εγκατέλειψε για λίγο το Λος Άντζελες και ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό να δει τους δικούς της ανθρώπους που της έχουν λείψει πολύ αλλά και να κάνει μερικές μέρες διακοπές. Εδώ και λίγα χρόνια ζει στο εξωτερικό, έχει βάλει στόχο να κατακτήσει το όνειρό της, να γίνει μια καλή ηθοποιός εκτός συνόρων. Πρόσφατα σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso είχε δηλώσει:  «Μου λείπουν πολύ οι δικοί μου άνθρωποι και οι φίλοι μου εδώ, μου λείπει η Ελλάδα με τα καλά και τα στραβά της, αλλά δεν παραπονιέμαι , δεν είναι δυνατόν να τα έχεις όλα. Τουλάχιστον, κάνω αυτό που μου αρέσει, κερδίζω εμπειρίες που δεν μπορούσα ούτε καν να τις ονειρευτώ όταν ήμουν στην Ελλάδα»

Εδώ είναι πώς τα οιστρογόνα θα μπορούσαν να έχουν σωθεί 50.000 ζωές Υγεία των Γυναικών

Εδώ είναι πώς τα οιστρογόνα θα μπορούσαν να έχουν σωθεί 50.000 ζωές

Υγεία των Γυναικών

165591307
Για περισσότερο από μια δεκαετία, οι γιατροί έχουν προειδοποιήσει τις γυναίκες για τους κινδύνους που σχετίζονται με τη θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης. Όμως, οι προειδοποιήσεις αυτές μπορεί να έχουν βάλει μια ομάδα γυναικών με αυξημένο κίνδυνο πρόωρου θανάτου, σύμφωνα με την τελευταία μελέτη.
Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Yale λένε ότι σχεδόν 50.000 γυναίκες μπορεί να έχουν πεθάνει πρόωρα, αφού σταμάτησε τη λήψη θεραπείας ορμονικής υποκατάστασης (HRT) για τη θεραπεία των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, μετά από μια πολύ μεγάλη δημοσιότητα μελέτη του 2002, που αποκάλυψε η θεραπεία αυξημένο κίνδυνοκαρδιακών παθήσεων και του καρκίνου του μαστού .

Ξέρετε σε ποια τράπεζα φύλαγε τα λεφτά του ο Γέροντας Παΐσιος;

Ξέρετε σε ποια τράπεζα φύλαγε τα λεφτά του ο Γέροντας Παΐσιος;




Θα μου πείτε τώρα «Μας κοροϊδεύεις;»
Ξέρετε σε ποια τράπεζα φύλαγε τα λεφτά του ο Γέροντας Παΐσιος;
Και όμως, αυτός ο άγιος άνθρωπος του Θεού, που κατάλαβε πολύ γρήγορα το σκοπό και το νόημα του ανθρώπου στη γη, διάλεξε την πιο σίγουρη τράπεζα στον κόσμο.

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Αυτάρκες νοικοκυριό...Για να επιβιώσουμε στα σπίτια μας μετά από ένα οικονομικό κραχ!!!

Αυτάρκες νοικοκυριό...Για να επιβιώσουμε στα σπίτια μας μετά από ένα οικονομικό κραχ!!!
Η επιβίωση μετά από γεγονότα που θα μας αναγκάσουν να απομακρυνθούμε από τα σπίτια μας προϋποθέτει συγκεκριμένες γνώσεις, που δεν τις έχω.
Η επιβίωση μετά από γεγονότα που θα μας αναγκάσουν να απομακρυνθούμε από τα σπίτια μας προϋποθέτει συγκεκριμένες γνώσεις, που δεν τις έχω.

Για να επιβιώσουμε όμως στα...
σπίτια μας μετά από ένα οικονομικό κραχ, χρειάζονται γνώσεις που όλοι και όλες μπορούμε εύκολα και γρήγορα να αποκτήσουμε.
Τι γνώριζαν οι γιαγιάδες μας και κατάφεραν να επιβιώσουν σε καιρό πολέμου ή απόλυτης φτώχειας; Τι θα πρέπει να είμαστε ικανοί να κάνουμε μόνοι μας; Πως “έτρεχαν” τα σπίτια τους οι παλιές νοικοκυρές, τότε που δεν υπήρχαν μισθοί, ασφάλιση και συντάξεις και που μόνο η καλή διαχείριση των πόρων έφερνε την ευημερία;
Αυτή είναι η λίστα που έχω καταλήξει, δοκιμάσει και πιστεύω ότι λειτουργεί άψογα.
Πρέπει λοιπόν να μπορούμε τουλάχιστον…
Να φτιάχνουμε προζύμι και ψωμί.
Να αναγνωρίζουμε και να μαζεύουμε χόρτα.
Να ανοίγουμε φύλλο. Σκέτες αλευρόπιτες, χορτόπιτες με κάθε είδους χόρτο που μπορεί να φαγωθεί, μακαρονόπιτες και πίτες-με-ότι-να΄ναι, θα χορτάσουν πολλά στόματα.
Να φτιάχνουμε τραχανά και χυλοπίτες. Σε τέτοιες ποσότητες που να μας βγάζουν ένα έτος. Ο τραχανάς και το σπασμένο σιτάρι μπορούν να αντικαταστήσουν το ρύζι μια χαρά, οι χυλοπίτες τα μακαρόνια.

Έδεσσα: Πήγαν να εξαπατήσουν ηλικιωμένη - Χτύπησαν αστυνομικό

Έδεσσα: Πήγαν να εξαπατήσουν ηλικιωμένη - Χτύπησαν αστυνομικό

alt

Συνελήφθη 34χρονος για απόπειρα απάτης σε βάρος ηλικιωμένης και αντίσταση στην Έδεσσα Πέλλας. Ο συλληφθείς και δύο συνεργοί του προσπάθησαν να εξαπατήσουν μία 76χρονη προσποιούμενοι τους υπαλλήλους του Δήμου και να της αφαιρέσουν σημαντικό χρηματικό ποσό. Επιπλέον ο 34χρονος προσποιούμενος αναπηρία και κρατώντας πατερίτσα σε επικείμενο αστυνομικό έλεγχο αντιστάθηκε χτυπώντας έναν αστυνομικό.

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Κομμουνιστικά εγκλήματα στην Ελλάδα (ΚΚΕ, ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΔΣΕ, ΟΠΛΑ, ΕΠΟΝ)

Κομμουνιστικά εγκλήματα στην Ελλάδα (ΚΚΕ, ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΔΣΕ, ΟΠΛΑ, ΕΠΟΝ) 







«Τους διέταζα να γδυθούν κι ύστερα τους έβαζα να γονατίσουν στο χώμα και να σκύψουν το κεφάλι πάνω σε μεγάλες πέτρες, που είχα αραδιάσει έξω από τα Διυλιστήρια της Ούλεν. Τότε έπαιρνα ένα τσεκούρι και τους έδινα μια τσεκουριά πίσω στο κεφάλι και αν δεν τους αποτελείωνα με την πρώτη, τους έδινα και δεύτερη και τρίτη, ώσπου “να τα βροντήξουν”... Άλλα παλικάρια, όπως ο Τζογανάκος και ο Μακαρόνας, τους έδιναν κάμποσες μαχαιριές στην καρδιά και κατόπιν ερχόταν αλλουνού η σειρά. Όταν κουραζόμουν, έπαιρνε άλλος τη θέση μου...».


(Στέφανος Λιόλιος, δήμιος του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ)


Τι είπε ο Σαμαράς στον άνθρωπο που έστειλε το λάθος βίντεο

Τι είπε ο Σαμαράς στον άνθρωπο που έστειλε το λάθος βίντεοΤι είπε ο Σαμαράς στον άνθρωπο που έστειλε το λάθος βίντεο

Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού φορτώνουν το λάθος στον κάμεραμαν

Με ψυχραιμία αντιμετώπισε ο Αντώνης Σαμαράς τη μετάδοση βίντεο από τους τηλεοπτικούς σταθμούς με τη δήλωση του όπου φαίνεται στο τέλος να ξεσπά και σε μια ανθρώπινη στιγμή να τα βάζει με τον εαυτό του αναφωνώντας: «Γ... το κεφάλι μου μαλ...».

Το εκκαθαριστικό του παρουσίασε στη Βουλή ο Κασιδιάρης «Από τις 47.000 έσοδα το εξάμηνο φορολογούνται μόνο τα 16.000 ευρώ»

Το εκκαθαριστικό του παρουσίασε στη Βουλή ο Κασιδιάρης
«Από τις 47.000 έσοδα το εξάμηνο φορολογούνται μόνο τα 16.000 ευρώ»

Το εκκαθαριστικό του παρουσίασε στη Βουλή ο Κασιδιάρης

«Φωτιές» άναψε ο Ηλίας Κασιδιάρης με τις αναφορές του χθες στη Βουλή στην τροπολογία για την φορολόγηση των βουλευτών που είχε καταθέσει η Χρυσή Αυγή, στη διάρκεια της ομιλίας του επί του πολυνομοσχεδίου.

ΕΚΤΑΚΤΟ:H ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΕΚΤΑΚΤΟ:H ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!




Τα Τίρανα λειτουργώντας ως φερέφωνο και "frontman" Άγκυρας
δηλώνουν ότι "Θα αντιδράσουν ενεργά σε περίπτωση που η Ελλάδα θα υποβάλει μονομερώς στα Ηνωμένα Έθνη τους χάρτες των θαλασσίων συνόρων με τις γειτονικές της χώρες" χωρίς να δευκρινίζουν τι είδους ενεργού αντίδρασης θα επιλέξουν.
Μήπως ... πόλεμο;

VIDEO ΣΟΚ: Φάλαινα καταπίνει άνθρωπο!!!



VIDEO ΣΟΚ: Φάλαινα καταπίνει άνθρωπο!!!







Δείτε το βίντεο που έχει σοκάρει 30 εκατομμύρια χρήστες του internet.



Δείτε το βίντεο που έχει σοκάρει 30 εκατομμύρια χρήστες του internet...


πηγή http://www.sovaroi.com/2013/07/video_11.html

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Λάθος βίντεο από το Μαξίμου

Λάθος βίντεο από το Μαξίμου

Αντώνης Σαμαράς: «Γ@μω το κεφάλι μου, μ@λ@κ@»... (Βίντεο)

2CDB38872ACE8754282C756FE7308D80.jpg

Και εκεί που όλοι παρακολουθούσαν τον Αντώνη Σαμαρά να εξαγγέλλει τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση ο πρωθυπουργός σταμάτησε το διάγγελμα και φεύγοντας μπροστά από τον τηλεοπτικό φακό μονολόγησε: «Θα την ξαναπώ. Γ@μω το κεφάλι μου, μ@λ@κ@»...

Όπλα βρέθηκαν κρυμμένα κάτω από τη ζάχαρη σε πλοίο στη διώρυγα του Παναμά είναι "της κουβας όπλα στο δρόμο προς τη Βόρεια Κορέα

Όπλα βρέθηκαν κρυμμένα κάτω από τη ζάχαρη σε πλοίο στη διώρυγα του Παναμά είναι "της κουβας όπλα στο δρόμο προς τη Βόρεια Κορέα

Σπάζοντας ειδήσεις

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Θάνος Αξαρλιάν: Τον σκότωσαν δυο φορές ΤΕΤΆΡΤΗ, 14 ΙΟΎΛΙΟΥ

Θάνος Αξαρλιάν: Τον σκότωσαν δυο φορές ΤΕΤΆΡΤΗ, 14 Ιουλίου του 1992



140710-axarlian
Σαν σήμερα, πριν 18 χρόνια, ο νεαρός Θάνος Αξαρλιάν βγήκε από το κατάστημα της μητέρας του για να πάει σε μία δουλειά και βρήκε τραγικό θάνατο από ρουκέτα της 17Ν,

Παπακωνσταντίνου: Διώκομαι Για Απιστία Και Ο Βενιζέλος Που Έθαψε Τα Στοιχεία Έγινε Αντιπροέδρος Της Κυβέρνησης

Παπακωνσταντίνου: Διώκομαι Για Απιστία Και Ο Βενιζέλος Που Έθαψε Τα Στοιχεία Έγινε Αντιπροέδρος Της Κυβέρνησης

Ο πρώην υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μιλώντας τα μεσάνυχτα στη Βουλή, αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε ευθύνη στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και αμφισβήτησε το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής.

Πριν από έξι μήνες δημιουργήσατε μια προανακριτική επιτροπή. Σήμερα έχετε το πόρισμα, που με παραπέμπει στο ειδικό δικαστήριο. Τις κατηγορίες τις αρνούμαι. Ούτε απιστία έχω διαπράξει, ούτε νόθευση εγγράφου”, είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου.
Είναι η πρώτη τέτοια παραπομπή από την εποχή της παραπομπής του Ανδρέα Παπανδρέου, είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου και σημείωσε ότι δεν υπήρξε προανακριτική για όλα τα μεγάλα σκάνδαλα, αλλά για μια παράνομη λίστα, που δεν πρωτοκολλήθηκε.

Η Apple ερευνά ηλεκτροπληξία-από-το iPhone κατά τη φόρτιση

Η Apple ερευνά ηλεκτροπληξία-από-το iPhone  κατά τη φόρτιση

iPhone στην Κίνα Apple Store
Η Apple ξεκίνησε το iPhone 5 στην Κίνα το Δεκέμβριο


Η Apple έχει δηλώσει ότι θα κάνει «την πλήρη διερεύνηση" αναφέρει ότι μια γυναίκα έπαθε ηλεκτροπληξία στην Κίνα, ενώ προσπαθεί να χρησιμοποιήσει ένα iPhone, ενώ είναι στην φόρτιση 

Αδελφός του 23-year-old έχει δώσει μια συνέντευξη λέγοντας ότι η οικογένειά της πιστεύει ότι έλαβε ένα σοκ όταν προσπαθείτε να απαντήσετε σε μια κλήση στο ακουστικό.
Το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua επιβεβαίωσε η αστυνομία ερευνά το θάνατο του Ma Ailun στα βορειο-δυτικά της πόλης του Xinjiang.
Αλλά είπε ότι δεν είχε επαληθεύσει εάν ένα κινητό τηλέφωνο ήταν η αιτία.
περισσότερα εδώ 

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο. Πώς να το καθαρίσετε -

οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο. Πώς να το καθαρίσετε




Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο έλεγε ο Ιπποκράτης, γι αυτό πρέπει να είναι καθαρό και πλήρως λειτουργικό. Δείτε με ποιό τρόπο μπορείτε να καθαρίσετε το έντερό σας....

Ο καθαρισμός του εντέρου πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μία φορά στους 6 μήνες, με νηστεία, με φυσικά συμπληρώματα διατροφής και με βότανα

ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ !!

ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ !!



  Στην πρώτη σειρά οι πολιτικοί στα βραβεια ΄΄ΗΡΩΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ΄΄ και ο Κώστας Πολυχρονόπουλος τους έκανε ρόμπα με μια μόνο λέξη...
ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΣΧΕΔΟΝ  ΚΑΝΕΝΑ BLOG,  ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟ GKOUROU ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ !!

ΔΕΙΤE ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ    





gkourou.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια