Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Υπό πολιορκία η Χίος: Με όπλα στα χέρια αμύνονται οι κάτοικοι – Οργανωμένη εξέγερση παράνομων μεταναστών και προσφύγων – Αποκαλυπτικά βίντεο (εικόνες)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Υπό πολιορκία η Χίος: Με όπλα στα χέρια αμύνονται οι κάτοικοι – Οργανωμένη εξέγερση παράνομων μεταναστών και προσφύγων – Αποκαλυπτικά βίντεο (εικόνες)



Μάχες σώμα με σώμα στη Χίο με τους κατοίκους του νησιού να παίρνουν τα όπλα στα χέρια τους. Μαινόμενοι πρόσφυγες...

karabina-3


Μάχες σώμα με σώμα στη Χίο με τους κατοίκους του νησιού να παίρνουν τα όπλα στα χέρια τους. Μαινόμενοι πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες οργανωμένοι σε ομάδες κρατώντας taser-άγνωστο πως τα προμηθεύτηκαν- έβαλαν φωτιά στον καταυλισμό της Σούδας, διέρρηξαν κατάστημα βεγγαλικών και επιτέθηκαν με ρουκετοπόλεμο κατά των κατοίκων. Στη συνέχεια ξεκίνησαν να σπάνε αυτοκίνητα και καταστήματα περιμετρικά της δομής φιλοξενίας.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Πάντρεψαν κορίτσι 8 χρονών και βιαζόταν νόμιμα .Αυτά θέλουν να φέρουν και στην ορθόδοξη χώρα μας με την εγκατάσταση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών ας ξυπνήσουμε επιτέλους σε αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα μας.


Πάντρεψαν κορίτσι  8 χρονών και βιαζόταν νόμιμα

.Αυτά θέλουν να φέρουν και στην ορθόδοξη χώρα μας με την εγκατάσταση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών ας ξυπνήσουμε επιτέλους σε αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα μας.



https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/06/cf80ceaccebdcf84cf81ceb5cf88ceb1cebd-cebacebfcf81ceafcf84cf83ceb9-cf83cf84ceb7cebd-cf85ceb5cebcceadcebdceb7-8-cf87cf81cebfcebdcf8ecebd.jpg?w=750&h=501

Νόμιμοι οι βιασμοί σε ανήλικους γάμους.Αποδεχτή η παιδεραστία στην Υεμένη με τους γάμους ανηλίκων.Δείτε την περίπτωση ενός κοριτσιού που το πάντρεψαν στα 8 του χρόνια ,και τα πόσα τράβηξε,μέχρι και η πεθερά της την κρατούσε για να την βιάζει ο δήθεν άντρας της 8χρονης.Οι νόμοι τους είναι από το κοράνι,μιας και ο προφήτης τους ο Μωάμεθ παντρεύτηκε την εξάχρονη Αΐσα και πήγε μαζί της όταν ήταν 9 ετών.Διηγείται η Αΐσα: Ο γάμος με τον προφήτη τελέσθηκε όταν ήμουν 6 ετών και ολοκληρώθηκε όταν έγινα 9 και παρέμεινα μαζί του για 9 έτη (μέχρι το θάνατο του).
-Sahih al-Bukhari, 7:62:64
Για αυτό και μέχρι σήμερα οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους παντρεύονται κορίτσια από την ηλικία των 6 ετών και μπορούν να ολοκληρώσουν το γάμο στα 9 , σύμφωνα με την Σαρία.










Η παιδεραστία στο Ισλάμ, δείτε τι λέει 11χρονη νύφη από την Υεμένη η οποία δραπέτευσε από το σπίτι της για να μην παντρευτεί και μετά όταν την έπιασαν την σκότωσαν.Αυτά θέλουν να φέρουν και στην ορθόδοξη χώρα μας με την εγκατάσταση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών ας ξυπνήσουμε επιτέλους σε αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα μας.



Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια