Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ...


panoysis in tatiana




Μικρογραφία


Πήρε το χρυσό η Ελλάδα




Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση νίκησαν 9-8 την Κίνα
- Παγκόσμια πρωταθλήτρια για πρώτη φορά στην Ιστορία της η ομάδα πόλο των γυναικών
- Αήττητη η εθνική μας ομάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σαγκάης
- Είναι ο πρώτος παγκόσμιος τίτλος για ελληνική ομάδα σε οποιοδήποτε άθλημα






Αυτό το χρυσό δε μπορούσε να χαθεί! Το ήθελαν πολύ τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση. Και το πήραν ρίχνοντας στον... πάγκο της πισίνας την οικοδέσποινα Κίνα με 9-8!

Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν τη μεγαλειώδη εμφάνιση της ελληνικής ομάδας στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου της Σαγκάης. Η Λιόση, η Ασημάκη, η Μελιδώνη και τα άλλα κορίτσια έδωσαν τα πάντα και έφτασαν εκεί που τους άξιζε: στην κορυφή του κόσμου!

Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε ποια ομάδα ήταν αποφασισμένη για τη νίκη. Οι Ελληνίδες πήραν από το πρώτο λεπτό το προβάδισμα και άντεξαν στην πίεση των Κινέζων. Δεν έχασαν στιγμή την πρωτοπορία, δεν πτοήθηκαν από τις αποβολές της Γερολύμου, της Ψούνη και της Τσουκαλά ούτε από τη μείωση στο γκολ (8-9) σχεδόν 30’’ πριν από τη λήξη του τελικού.

Η τελευταία επίθεση της Κίνας κατέληξε σε λάθος. Η μπάλα στα χέρια της ελληνικής ομάδας 20’’ πριν το τέλος. Τίποτα δεν άλλαξε. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΟΣΜΟΥ για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Η Ρωσία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο επικρατώντας στον μικρό τελικό της Ιταλίας με 8-7.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-4, 6-8, 8-9

Κίνα (Χουάν Ζανέ): Πινγκ Λιου 2, Γι Γουάνγκ 2, Τζιν Χε, Φέι Τενγκ, Γιουτζούν Σουν, Ντονγκλούν Σονγκ

Ελλάδα (Μορφέσης): Ρουμπέση 3, Ασημάκη 3, Μανωλιουδάκη, Μελιδόνη, Λιόση


Άγριο φονικό σε ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά της Μυκόνου για ασήμαντη αφορμή




Ομολόγησε την πράξη του


Συνελήφθη ο δράστης του φονικού της Μυκόνου
Ελβετός ελληνικής καταγωγής ηλικίας 23 ετών είναι ο δράστης της δολοφονίας νεαρού 21χρονου Ιταλού στη Μύκονο. 

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 5 το πρωί, σε γνωστό μπαρ του νησιού όπου διασκέδαζε εξαμελής παρέα Ελβετών ανάμεσα στην οποία και ο δράστης. Δίπλα τους υπήρχε 15μελής παρέα νεαρών Ιταλών. 

Η παρέα των Ιταλών έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ παρενοχλούσε συνεχώς τις τρεις κοπέλες στη παρέα των Ελβετών. 

Αποτέλεσμα ο 23χρονος δράστης να σηκωθεί και να τους κάνει παρατηρήσεις. Το θύμα επιτέθηκε αρχικά φραστικά και κατόπιν με χειρονομίες εναντίον του δράστη με αποτέλεσμα ο Ελληνοελβετός, να αρπάξει ένα μπουκάλι βότκα και να του καταφέρει συντριπτικό κάταγμα στο κρανίο. Ο θάνατος του θύματος ήταν ακαριαίος. 

Το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κέντρο υγείας Μυκόνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και λίγο αργότερα κατέφθασε και η παρέα των Ιταλών προκαλώντας εκτεταμένα επεισόδια. 

Δύο γυναίκες από την Νιγηρία είχαν γεμίσει την Καρδίτσα με πλαστά!


Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας για κατοχή και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.


Συνελήφθησαν, στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, δύο αλλοδαπές γυναίκες, υπήκοοι Νιγηρίας, ηλικίας 28 και 29 ετών αντίστοιχα για κατοχή και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Συγκεκριμένα, οι συλληφθείσες, αγόρασαν ποσότητες φρούτων μικρής αξίας από πωλητές στην λαϊκή αγορά της πόλης, πληρώνοντας με πλαστά χαρτονομίσματα. 

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά μετά από σωματική έρευνα 44 πλαστά χαρτονομίσματα των είκοσι ευρώ.

Οι συλληφθείσες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Βίντεο ΣΟΚ από το μακελειό στο Όσλο

Εικόνες καταστροφής, βγαλμένες από σκηνικό πολέμου... Πρόκειται για το βίντεο που κατέγραψε με την κάμερά του ο Γιόχαν Κρίστιαν Τάντεμπεργκ, δευτερόλεπτα μετά τη φονική έκρηξη στο κυβερνητικό κτίριο του Όσλο.

Βίντεο ΣΟΚ από το μακελειό στο Όσλο


Συναγερμοί που χτυπάνε, υπάλληλοι που εναγωνίως ψάχνουν για τραυματισμένους συναδέλφους τους στα κατεστραμμένα γραφεία του κτιρίου, διάδρομοι φραγμένοι από τοίχους που έχουν καταρρεύσει, συνθέτουν την τραγική κατάσταση, αποτέλεσμα των πράξεων ενός παρανοϊκού μακελάρη.
Έξω ο φακός αποτυπώνει συντρίμμια παντού από αντικείμενα που έχουν εκσφενδονιστεί από το ωστικό κύμα της έκρηξης, πρόσωπα σαστισμένα, άνθρωποι που ακόμη δεν έχουν αντιληφθεί τι έχει συμβεί ή που απλά δεν μπορούν να αναλογιστούν το μέγεθος της καταστροφής.
Σε λίγο, όπως φαίνεται στο βίντεο καταφθάνουν στο κατεστραμμένο τοπίο τα πρώτα ασθενοφόρα και περιπολικά.



δείτε επίσης video

Στη φυλακή όσοι χρωστούν 5.000 ευρώ

Όσοι βρίσκονται στην δυσάρεστη θέση να χρωστούν πάνω από 5.000 ευρώ στο δημόσιο, θα έρχονται πλέον αντιμέτωποι με την διαδικασία του αυτόφωρου αλλά και με ποινές φυλάκισης, όπως δημοσιεύουν σήμερα Τα Νέα.


Στη φυλακή όσοι χρωστούν 5.000 ευρώ







Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, αυτό το ενδεχόμενο ισχύει για περίπου 900.000 οφειλέτες που χρωστούν στο Δημόσιο συνολικά 41,1 δισ. ευρώ.

Η εφορία θα παίρνει τηλέφωνο έναν έναν

Σύμφωνα με νεότερη εγκύκλιο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Γ. Καπελέρη, οι εφοριακοί είναι υποχρεωμένοι να τηλεφωνήσουν σε όλους τους οφειλέτες, στον καθένα ξεχωριστά, ώστε να τους επισημάνουν την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους.

Σε περίπτωση που δεν ανταποκριθούν, ακόμα και για χρέος 5.001 ευρώ κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωποι με Αυτόφωρο και φυλακή, ποινές που προβλέπεται με βάση τον τελευταίο φορολογικό νόμο να τεθούν σε ισχύ σε λίγες ημέρες, από την 1η Αυγούστου.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο Καπελέρη, κατά προτίμηση το «προσκλητήριο» προς τους οφειλέτες θα γίνεται τηλεφωνικά, ενώ εναλλακτικά μπορεί να συσταθούν και ειδικά συνεργεία που θα… χτυπήσουν την πόρτα των φορολογουμένων με ηλεκτρονικά ή παραδοσιακά - μέσω ταχυδρομείου - ραβασάκια.
Πώς θα γίνεται η διαδικασία…
Αρχικά το υπουργείο Οικονομικών προτίθεται να δείξει το «φιλικό» του πρόσωπο. Στο τηλεφώνημα ή όποιο άλλο πρόσφορο μέσο επιλεγεί, θα γίνεται ενημέρωση για τις δυνατότητες υπαγωγής στη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών, με διαγραφή έως και του 90% των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής και δόσεις που φτάνουν έως και τις 36. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την αναβίωση της ρύθμισης για τα ληξιπρόθεσμα, όσοι χρωστούν στην Εφορία μπορούν να υπαχθούν στη ρύθμιση χωρίς να χρειάζεται να καταβάλουν σωρευτικά τις δόσεις που έχουν χάσει από τον περασμένο Οκτώβριο.
Ωστόσο κάθε μήνας που περνά, ο αριθμός των δόσεων μειώνεται και η μείωση των προσαυξήσεων περιορίζεται.
Έτσι, αν κάποιος αποφασίσει να υπαχθεί στη ρύθμιση τον Ιούλιο, οι δόσεις μπορεί να φτάσουν τις 36 και οι προσαυξήσεις έως και 90%. Αν η υπαγωγή στη ρύθμιση γίνει τον Αύγουστο, ο μέγιστος αριθμός των δόσεων μειώνεται σε 35, αλλά από την 1η του μήνα θα καραδοκεί και ο κίνδυνος Αυτόφωρου και φυλακής εφόσον τα χρέη υπερβαίνουν έστω και κατά 1 ευρώ το όριο των 5.000.
Συγκεκριμένα, οι διατάξεις που ενεργοποιούνται από την 1η Αυγούστου προβλέπουν ότι το αδίκημα της μη εξυπηρέτησης οφειλών προς το Δημόσιο άνω των 5.000 ευρώ είναι διαρκές με αποτέλεσμα να επιβάλλεται η διαδικασία του αυτόφωρου και ποινές φυλάκισης για τις ακόλουθες περιπτώσεις:
-Για οφειλές συνολικού ύψους άνω των 5.000 ευρώ και μέχρι 10.000 ευρώ, ανεξαρτήτως του χρόνου που κατέστησαν ληξιπρόθεσμες μέχρι την 31/3/2011.
- Για οφειλές συνολικού ύψους άνω των 10.000 ευρώ, για τις οποίες κατά την ως άνω ημερομηνία δεν είχαν συμπληρωθεί τέσσερις μήνες αφότου κατέστησαν ληξιπρόθεσμες.
Μετά τις προτροπές για την υπαγωγή στη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών, το υπουργείο Οικονομικών θα επιστρατεύσει τα σκληρά μέτρα.
Με τις διατάξεις για Αυτόφωρο και φυλακή θα προσλάβει δικηγόρους, λογιστικά γραφεία και εισπρακτικές εταιρείες για να κάνουν τη δουλειά που έχει αποτύχει να κάνει ο ελεγκτικός μηχανισμός επί έτη. Δηλαδή, να πείσει όσους χρωστούν στο Δημόσιο, αλλά βασίζονταν χρόνια και χρόνια ακριβώς στην αδυναμία ακόμα και να τους εντοπίσει, και έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν τα χρέη τους.
 

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Εν μέσω καταδίωξης και πυρών ο Καρατζαφέρης

Λαχτάρα που δε φανταζόταν ποτέ του πέρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, αφού βρέθηκε μέσα σε αστυνομική καταδίωξη με τους ληστές να πυροβολούν αδιακρίτως.




Εν μέσω καταδίωξης και πυρών ο Καρατζαφέρης


Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που λήστεψαν το μεσημέρι τράπεζα στην Αταλάντη, ενώ ακολούθησε και ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς.

Οι ληστές πήγαν στο υποκατάστημα της τράπεζας στην Αταλάντη και, με την απειλή όπλου, πήραν τα χρήματα που βρίσκονταν στα ταμεία, περίπου 8.000 ευρώ, καθώς και ένα φορητό χρηματοκιβώτιο, το οποίο αποδείχθηκε εκ των υστέρων ότι δεν περιείχε χρήματα.
Αμέσως ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και κατευθύνθηκαν προς την Αθήνα από παράπλευρους δρόμους. Λίγο αργότερα στην περιοχή της Τραγάνας εγκατέλειψαν ένα καλάσνικοφ, το άδειο χρηματοκιβώτιο και μια κουκούλα.
Στην προσπάθεια τους να βγουν και πάλι στην εθνική οδό προς Αθήνα, βρέθηκαν στην πλατεία του χωριού Προσκυνά, όπου εκείνη την ώρα συνομιλούσε με κατοίκους ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρη. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ με την συνοδεία του βρέθηκε ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά, αλλά είναι καλά στην υγεία του.
 Σε αυτό το σημείο οι ληστές βρέθηκαν πίσω από ένα αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο κινούνταν με πολύ αργούς ρυθμούς και, προκειμένου να επιταχύνει ο οδηγός του για να τους ανοίξει το δρόμο, πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό.
Εν συνεχεία οι δράστες διέφυγαν και λίγο αργότερα αντάλλαξαν πυροβολισμούς και με αστυνομικούς που τους ακολουθούσαν. Οι ληστές διέφυγαν με κατεύθυνση την Αθήνα και το αυτοκίνητο εντοπίστηκε αργότερα στην περιοχή της Θήβας.
Ο Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό μετά το περιστατικό:
"Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά της ασφάλειάς μου τα οποία σε κλάσματα δευτερολέπτων, με ετοιμότητα που δεν μπορούσα να την πιστέψω, έβγαλαν το όπλο τους. Όμως επειδή βρισκόμαστε σε κατοικημένη περιοχή, τους είπα να τους αφήσουν να φύγουν.
Ασφαλώς και δεν πυροβόλησαν. Απλά, προς την πλευρά μας προτάθηκαν τα καλάζνικοφ.
Πιστεύω ότι επρόκειτο για αντιπερισπασμό, ίσως τυφλό. Ίσως είδαν κάποιο πρόσωπο και θεώρησαν ευκαιρία να σταματήσουν εδώ σε εμάς. Δεν ξέρω πως λειτούργησαν . Όλα αυτά έγιναν σε κλάσμα δευτερολέπτου.
Ο κόσμος έχει υποστεί ένα σοκ. Όταν ακούς αυτό το κροτάλισμα.
Σιγά - σιγά θα πρέπει να συνηθίσουμε την ζωή που επιλέξαμε να έχουμε.
Ψηφίσαμε για να προσπαθήσουμε να ζήσουμε καλύτερα, και ζούμε εν μέσω ληστών και δολοφόνων. Αυτό είναι πρωτόγνωρο. Τα μάτια του κόσμου που έζησαν αυτό, ήταν για κάποια λεπτά τα μάτια "ζωντανών νεκρών", "κοκαλωμένα". Ξαφνικά βλέπεις τον θάνατο και ακούς ένα καλάζνικοφ να κροταλίζει. Και λες γιατί ζω..
Αυτό έβλεπα στα μάτια αυτών των ανθρώπων εκεί.
Το θέμα της συζήτησής τους ήταν το πόσο εύκολο είναι να βγάλει κάποιος ένα όπλο και να χάσεις την ζωή σου. Αυτά δεν υπήρχαν πριν 20 χρόνια".


Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Συμβούλιο της Επικρατείας: Υπό κατεδάφιση οι 22 μεζονέτες του «Σάνη»

Συμβούλιο της Επικρατείας: Υπό κατεδάφιση οι 22 μεζονέτες του «Σάνη»

Οριστικά άκυρες και παράνομες κρίθηκαν οι οικοδομικές άδειες ανέγερσης 22 πολυτελών κατοικιών μέσα στη δασική και παραθαλάσσια περιοχή Σταυρονικήτα Χαλκιδικής.


Οι δικαστές ακύρωσαν 22 οικοδομικές άδειες που είχαν εκδοθεί πριν από 15 χρόνια


Μπλόκο από ΣτΕ στην οικοδόμηση σε δασική περιοχή

Με απόφασή του η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε τις αιτήσεις τριτανακοπής που είχαν καταθέσει οι ιδιοκτήτες των 22 μεζονετών, προκειμένου να ανατραπούν παλαιότερες αποφάσεις του ΣτΕ με τις οποίες η ανέγερσή τους είχε κριθεί παράνομη.
Η συγκεκριμένη απόφαση ανοίγει τώρα το δρόμο για την κατεδάφιση των πολυτελών κατοικιών. Αναγνωρίζει ωστόσο ταυτόχρονα για ορισμένους ιδιοκτήτες και δικαίωμα αποζημίωσης από τη διοίκηση. Η αποζημίωση αφορά τις περιπτώσεις εκείνες όπου η διοίκηση τους δημιούργησε, όπως αναφέρεται, τη δικαιολογημένη πεποίθηση πως οι άδειες ήταν νόμιμες, καθώς τις εξέδωσε με βάση το Βασιλικό Διάταγμα 23.3/8.4.1965, το οποίο εξέλαβε, εσφαλμένα, ότι αποτελούσε ρυμοτομικό σχέδιο.
Το συγκρότημα των 22 μεζονετών κατασκεύασε η εταιρεία «Σάνη», την περίοδο 1995-1998, σε έκταση 2.233 στρεμμάτων. Επειτα από προσφυγές οικολογικών οργανώσεων και της κοινότητας Ν. Φώκαιας, το ΣτΕ με σωρεία αποφάσεών του το 2003 ακύρωσε ως παράνομες τις οικοδομικές άδειες.
Τώρα και πάλι η ολομέλεια του ανώτατου δικαστηρίου επιβεβαιώνει την ορθότητα των αποφάσεών της, επισημαίνοντας στο σκεπτικό της «ότι η οικοπεδοποίηση και γενικότερα η χρησιμοποίηση για οικιστικούς σκοπούς ιδιωτικών ή δημόσιων δασών, που συνεπάγεται εξάλειψη της δασικής μορφής τους, απαγορεύεται από το Σύνταγμα».
Το ΣτΕ έκρινε ακόμη ότι η οικιστική αξιοποίηση δεν συνιστά λόγο υπέρτερου δημοσίου συμφέροντος, ο οποίος θα δικαιολογούσε κατ' αρχήν τη μεταβολή του προορισμού του δάσους, και επισημαίνει πως η ακύρωση των οικοδομικών αδειών δεν συνιστά επέμβαση στο δικαίωμα της ιδιοκτησίας, ούτε παραβιάζει την αρχή της αναλογικότητας, γιατί με τον τρόπο αυτό επιδιώκεται η προστασία των δασών.

Τα λεφτά έμειναν... Ελλάδα!


Τα λεφτά έμειναν... Ελλάδα!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011, 21:02     
Μεγάλο χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή Ιρανού και κατασχέθηκε, από τους τελωνειακούς υπάλληλους των Κήπων.

Ειδικότερα, στο χώρο της ρεζέρβας αυτοκινήτου με αγγλικές πινακίδες που οδηγούσε Ιρανός υπήκοος, εντοπίστηκε σακούλα που περιείχε 160 χιλιάδες ευρώ και 100 χιλιάδες δολάρια.

Από τα χαρτονομίσματα, που κατασχέθηκαν, το 25% θα καταλήξει άμεσα στο ελληνικό κράτος.

Ο Ιρανός αφέθηκε ελεύθερος, ενώ όπως ισχυρίστηκε στους τελωνειακούς, θα μετέφερε τα χρήματα στο Λονδίνο με στόχο την αγορά μηχανήματος, για την εταιρεία στην οποία εργάζεται

Η κρίση ανοίγει ευκαιρίες για κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα

Η κρίση ανοίγει ευκαιρίες για κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα

«Η κρίση ανοίγει ευκαιρίες για κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα»

Ψήφο εμπιστοσύνης στη χώρα μας δίνει ο πρέσβης της Κίνας

Η κρίση χρέους της Ελλάδας προσφέρει μια καλή ευκαιρία στις κινεζικές επιχειρήσεις για επενδύσεις στην χώρα, καθώς η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται να προχωρήσει σε ιδιωτικοποιήσεις, φέρεται να είπε ο πρέσβης της Κίνας στην Ελλάδα την Κυριακή.

Την περασμένη Πέμπτη, οι ηγέτες της ευρωζώνης συμφώνησαν στην παροχή ενός δεύτερου πακέτου στήριξης της Ελλάδας, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ιδιωτικοποιήσεις ύψους 50 δισ. ευρώ μέχρι το 2015.

Ο Luo Linquan είπε στο επίσημο πρακτορείο Xinhua την Κυριακή ότι οι επιπτώσεις της κρίσης χρέους στις εμπορικές σχέσεις Ελλάδας-Κίνας θα είναι περιορισμένες και πως οι κινεζικές επιχειρήσεις θα πρέπει να αναζητήσουν τρόπους να επωφεληθούν.

Ο Luo είπε ότι αν και η Ελλάδα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, «οι χώρες της ευρωζώνης δεν θα κάτσουν να κοιτούν την επιδείνωση ή εξάπλωση της κρίσης χρέους της Ελλάδας».

Η Κίνα έχει πει επανειλημμένα ότι έχει εμπιστοσύνη στο ευρώ και στην ικανότητα της Ευρώπης να αντιμετωπίσει το ευρώ.

Παντρεύτηκαν ο Κατσούλης - Καραβάτου


Παντρεύτηκαν ο Κατσούλης - Καραβάτου

Παντρεύτηκαν ο Κατσούλης - Καραβάτου

Σε στενό οικογενειακό κύκλο ο γάμος

Ντυμένοι και οι δυο στα λευκά ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου ανέβηκαν σήμερα τα σκαλιά του δημαρχείου της Φιλοθέης. Το ζευγάρι    επέλεξε να κάνει τον πολιτικό γάμο σε στενό οικογενειακό κύκλο, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Ο θρησκευτικός γάμος της παρουσιάστριας και του ηθοποιού θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα μαζί με τα βαφτίσια του παιδιού τους.

MAX KAISER Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΝΤΑΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ Μ...


Δυστυχώς κύριοι  ε φτωχευσαμαι



Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Υποδέχτηκαν τους τοπικούς βουλευτές με αυγά και ντομάτες

Υποδέχτηκαν τους τοπικούς βουλευτές με αυγά και ντομάτεςΥποδέχτηκαν τους τοπικούς βουλευτές με αυγά και ντομάτες


Mε ντομάτες, γιαούρτια, αυγά και πλαστικά μπουκάλια υποδέχτηκαν οι ταξιτζήδες τα μέλη της περιφερειακής συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ στο διοικητήριο της Χαλκίδας. 

Οι τοπικοί βουλευτές έγιναν αποδέκτες γιουχαΐσματος ενώ η κατάσταση εντάθηκε όταν, σύμφωνα με τους οδηγούς ταξί, κάποιος μέσα από το κτίριο τους έκανε χειρονομίες. Η όλη κίνηση έριξε λάδι στην φωτιά και οι ντομάτες και τα αυγά έπεσαν βροχή, ενώ την εμφάνιση τους έκαναν και δύο διμοιρίες των ΜΑΤ προκειμένου να αποφευχθούν τα επεισόδια. 

Οι ταξιτζήδες αποχώρησαν από το σημείο ύστερα από συνάντηση που είχαν με τον Ηλία Μόσιαλο ο οποίος δήλωσε πως την Τρίτη, θα υπάρξουν κυβερνητικές διαβουλεύσεις για την εξεύρεση 
λύσης.
πηγη  NEWSBEAST.GR

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια