Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Τα παιδιά στο Ισλάμ ...Ένα νέο βίντεο έχει προκύψει ενός νεαρού κοριτσιού που αποκεφαλίζει κούκλα της στο όνομα του Αλλάχ. Η θρησκεία της ειρήνης ?


Ένα νέο βίντεο έχει προκύψει ενός νεαρού κοριτσιού που αποκεφαλίζει κούκλα της στο όνομα του Αλλάχ. Η θρησκεία της ειρήνης ?






Τα παιδιά στο Ισλάμ ...






Η αυριανή συμμαθήτρια της κόρης σας...
Θα κάνουν και παρέα!
Θα παίζουν με τις κούκλες. 
Μια μέρα μπορεί να "παίξει" με το κεφάλι της κόρης σας...







Katya Meshcherin Πού είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το Ισλάμ είναι η θρησκεία της ειρήνης; Αυτό είναι αυτό που παίρνετε όταν τους αφήνετε στο σπίτι σας .. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Soula Mantagas Τόσο μιαλο κουκουτσι εχει,με την μπούργκα,και το μαχαίρι,κρίμα που γεννήθηκαν σε μια τέτοια χωρα σε μια τέτοια θρησκεία,που εινε υποχρεωτικό αντί να παίζεις οπως ολλα τα παιδια να σκοτώνεις.

Ο Dave Brandt Μήπως ο καθένας να πάρει το πώς το κακό ένα παιδί θα είναι ως ενήλικας, όταν έχουν διδαχθεί μίσους και να ενεργούν σε αυτό το μίσος, από τη στιγμή της γέννησής τους.Θα είναι souless / emotionless πλάσματα που δεν θα διστάσουν να σκοτώσουν όσους περισσότερους μπορούν.




Τι θα κάνουν οι Μουσουλμάνοι αν γίνουν παντοδύναμοι ; .Ιμάμης ακαδημαϊκός λέει ότι αν κατακτήσουν με τζιχάντ ένα κράτος και δεν εξισλαμιστεί πρέπει να τους δώσει φόρο αν όμως είναι πολυθεϊστές τότε θα τους πολεμήσουν κάνοντας σκλάβες τις γυναίκες τους και καταστρέφοντας τις εκκλησίες τους τ




Φωτογραφία του Lakis Papas.



Τι θα κάνουν οι Μουσουλμάνοι αν γίνουν παντοδύναμοι ; .Ιμάμης ακαδημαϊκός λέει ότι αν κατακτήσουν με τζιχάντ ένα κράτος και δεν εξισλαμιστεί πρέπει να τους δώσει φόρο αν όμως είναι πολυθεϊστές τότε θα τους πολεμήσουν κάνοντας σκλάβες τις γυναίκες τους και καταστρέφοντας τις εκκλησίες τους το ίδιο θα κάνουν και σε Χριστιανούς ή Εβραίους που θα αρνηθούν να δώσουν φόρο Τζίζια.Υπάρχουν ακόμα περιοχές Χριστιανών που πληρώνουν φόρο σε Ισλαμιστές ας μην ξεχνούμε τα 400 χρόνια που π...
Δείτε περισσότερα


























Τι θα κάνουν οι Μουσουλμάνοι αν γίνουν παντοδύναμοι ; .Ιμάμης ακαδημαϊκός λέει ότι αν κατακτήσουν με τζιχάντ ένα κράτος και δεν εξισλαμιστεί πρέπει να τους δώσει φόρο αν όμως είναι πολυθεϊστές τότε θα τους πολεμήσουν κάνοντας σκλάβες τις γυναίκες τους και καταστρέφοντας τις εκκλησίες τους το ίδιο θα κάνουν και σε Χριστιανούς ή Εβραίους που θα αρνηθούν να δώσουν φόρο Τζίζια.Υπάρχουν ακόμα περιοχές Χριστιανών που πληρώνουν φόρο σε Ισλαμιστές ας μην ξεχνούμε τα 400 χρόνια που πληρώναμε φόρο στους Τούρκους επειδή κάναμε το έγκλημα να μας υποδουλώσουν , ενώ σήμερα κάνουμε το ίδιο έγκλημα βάζοντας στην ιερή ορθόδοξη χώρα μας τέτοιους ανθρώπους με τέτοια πιστεύω.Ας δούμε κατάματα την αλήθεια γιατί όταν θα γεννούν 5 και δεκα παιδιά ο καθένας τους σε 2 δεκαετίες θα είμαστε μειονότητα και θα υπερισχύσουν αφανίζοντας μας.Το θέμα είναι σοβαρό και πρέπει να ξυπνήσουμε συνέλληνες.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ


Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια