Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ηράκλειο: Μπουκάλια και αποδοκιμασίες κατά την άφιξη Βενιζέλου στο Αρκαλοχώρι

Ηράκλειο: Μπουκάλια και αποδοκιμασίες κατά την άφιξη Βενιζέλου στο Αρκαλοχώρι








Εν μέσω αντιδράσεων και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιείται η "κάθοδος" του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης στη Κρήτη κ Ευάγγελου Βενιζέλου.

Στο Αρκαλοχώρι ο κ. Βενιζέλος έφτασε στις 10 περίπου το βράδυ, με καθυστέρηση δηλαδή δύο ωρών.

Εκεί από νωρίς βρίσκονταν συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι από τους Δήμους Μινώα Πεδιάδος και Βιάννου, κρατώντας μαύρες σημαίες.

Κατά την άφιξη του κ. Βενιζέλου οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα έντονης αποδοκιμασίας ενώ άγνωστοι πέταξαν και μπουκάλια με νερό την ώρα που ο Πρόεδρος του κινήματος έβγαινε από το αυτοκίνητό του.

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ; Ο ΛΑΟΣ! Γράφει η Ρίτα Ασημακοπούλου


ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ; Ο ΛΑΟΣ!




Γράφει η Ρίτα Ασημακοπούλου
Όπως και να έχει η κατάσταση εξακολουθεί να είναι χάλια... Θέλουμε να σας εμπιστευθούμε...Εσείς μας διαλύσατε! Ψάχνετε να βρείτε λύση; Δεν θέλετε! Για ποια ανάπτυξη μιλάτε; Για ποια τάξη στις ατασθαλίες που έγιναν στο παρελθόν; Για ποια παιδεία;

Halle Berry, Olivier Martinez θα παντρευτούν αυτό το Σαββατοκύριακο

Halle Berry, Olivier Martinez θα παντρευτούν  αυτό το Σαββατοκύριακο 


ΠΑΡΙΣΙ, Γαλλία - 13 Ιουνίου: Halle Berry (R) και Olivier Martinez Παρακολουθήστε Red Carpet της «ένα απόλυτα Enchantees» ως μέρος της Champs Elysees Film Festival 2013 Publicis Champs Elysees στις 13 Ιουνίου 2013 στο Παρίσι, Γαλλία.  (Φωτογραφία από τον Dominique Charriau / WireImage)


Είναι επιτέλους ώρα για Halle Berry και Olivier Martinez να δέσετε τον κόμβο; Σύμφωνα με το E! Online, το ζευγάρι, που ασχολούνται από το 2012, πρόκειται να κάνει το επίσημο αυτό το Σαββατοκύριακο.



Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Video: Απίστευτο. Δείτε την Ελίνα Μπεκάκου να πρωταγωνιστεί σε ταινία πορνό!!


Video: Απίστευτο. Δείτε την Ελίνα Μπεκάκου να πρωταγωνιστεί σε ταινία πορνό!!








Ανθίζει η βιομηχανία της τσόντας στην Ελλάδα. Σε τέτοιο βαθμό που πολλές ανεξάρτητες παραγωγές διεκδικούν

Οι γονείς στην Κίνα καταφεύγουν στο διαζύγιο για να πάρουν τα παιδιά τους καλύτερα σχολεία,

Οι γονείς στην Κίνα καταφεύγουν στο διαζύγιο για να πάρουν τα παιδιά τους  καλύτερα σχολεία, φαίνεται.

Μια κινεζική ζευγάρι θέτουν για μια φωτογραφία του γάμου στο Promenade des Anglais στη Νίκαια, Γαλλία


Ο διαχωρισμός φέρεται να επιτρέπει σε κάποιον γονέα να αλλάξετε τη διεύθυνση, παρακάμπτοντας μια νέα απαγόρευση για τα παιδιά που φοιτούν σε σχολεία εκτός κατοικημένη περιοχή τους.

Ex-επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν μιλάει αποκλειστικά Δύο χρόνια αργότερα, DSK

Ex-επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν μιλάει αποκλειστικά

Δύο χρόνια αργότερα, DSK


Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ αρνήθηκε τις κατηγορίες και έχει κατατεθεί από ανταγωγή στη Γαλλία, που αντλείται από τη συκοφαντία.

Strauss-Kahn αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες για απόπειρα βιασμού το 2003 έναντι Γάλλος συγγραφέας, Tristane Banon. Αλλά εισαγγελείς είπε ότι η παραγραφή είχε περάσει και η υπόθεση δεν μπορούσε να συνεχιστεί.
Ιατροδικαστικά στοιχεία έδειξαν ότι μια σεξουαλική συνάντηση είχε συμβεί και μια μεγάλη κριτική επιτροπή τον κατηγορούνται για επτά κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής κακοποίησης και της απόπειρας βιασμού, αλλά οι εισαγγελείς απέσυρε τις κατηγορίες μετά τη σύναψη Diallo είχε πει ψέματα σχετικά με ορισμένες λεπτομέρειες της υποτιθέμενης επίθεσης.



Παρίσι (CNN) - Ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ο οποίος παραιτήθηκε μετά φορτίζεται πριν από δύο χρόνια για σεξουαλική επίθεση σε καμαριέρα σε ένα ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη επιτέθηκε Τρίτη στις αντιμετώπισή του από την αστυνομία - και ιδίως ο αναγκαστική συμμετοχή στο «η δράστη με τα πόδια. "

Watch this video
"Νομίζω ότι είναι ένα φοβερό πράγμα, ειλικρινά," Dominique Strauss-Kahn δήλωσε ο Richard Quest του CNN στην πρώτη αγγλόφωνη τηλεοπτική συνέντευξή του από τότε που παραιτήθηκε από επικεφαλής του ΔΝΤ το 2011. "Το πρόβλημα είναι, είναι μια στιγμή που σε όλα τα ευρωπαϊκά, η Αμερικανική κοινωνία που υποτίθεται ότι είναι αθώος, είστε υποτίθεται ότι είναι αθώος μέχρι να είστε καταδικαστεί."



Αναγνωρίζετε την Ελληνίδα παρουσιάστρια υγρή και SEXY!!!!!

 Αναγνωρίζετε την Ελληνίδα παρουσιάστρια υγρή και SEXY!!!!!




Στα πρώτα βήματα στην τηλεόραση αυτό το κορίτσι πόζαρε σε πολλούς φωτογράφους. Με consept κυρίως σέξι μεταπήδησε από τον χώρο της μόδας και της πασαρέλας σε αυτόν της τηλεόρασης. Τα τελευταία χρόνια βέβαια την έχουμε χάσει από τα περιοδικά καθώς η ίδια έχει ρίξει μαύρη πέτρα στην Ελλάδα και ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες. Ωστόσο αυτή είναι μια εικόνα της Χριστίνας Αλούπη από τις πρώτες της. Τότε που κοριτσάκι έκανε δειλά δειλά τα βήματα της στη σόουμπιζ. Με άσπρο μαγιό, βρεγμένο  για να κολλάει στο κορμό της. Σε πόζα που διαγράφει όσα χρειάζονται…με το ένα χέρι πάνω στο… στήθος της! Ε…με τέτοιο ξεκίνημα είναι λογικό ν” ακολουθήσει μεγάλη καριέρα…






Desktop8


πηγή 

Thessalonikios stin Ghana (Θεσσαλονικιός στην Γκάνα) full version

Thessalonikios stin Ghana (Θεσσαλονικιός στην Γκάνα) full version


Μικρογραφία


Περιήγηση στην Γκάνα με διάφορα κλιπ απο τις 10 μέρες που κάθισα εκεί. Ουδεμία διάθεση για προώθηση ή χλευασμό ιδεολογιών. Τα σχόλια ειναι προσωπικές αντιλήψεις.



Δίδυμη… συμφορά! [pics]

Δίδυμη… συμφορά! [pics]




Καρίσα και Κριστίνα Σάνον. Δύο από τα πλέον διάσημα
«κουνελάκια» του Χιου Χέφνερ. Αυτή τη φορά δεν προέβησαν σε ολοκληρωτικές αποκαλύψεις, αλλά αποφάσισαν να δροσιστούν σε μια πισίνα στο Μπέβερλι Χιλς. 


Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Αεροπορικό δυστύχημα στο Σαν Φρανσίσκο: Πιθανό σφάλμα του πιλότου που ερευνώνται ως δύο νεκρούς επιβάτες

Αεροπορικό δυστύχημα στο Σαν  Φρανσίσκο: Πιθανό σφάλμα του πιλότου που ερευνώνται ως δύο νεκρούς επιβάτες 





Αεροφωτογραφία του Boeing 777 που συνετρίβη στο Σαν Φρανσίσκο, το Σάββατο, σκοτώνοντας δύο 16-year-old κινεζικα κορίτσια στο σχολείο.


Σαν Cabin Crash Φρανσίσκο


Η προσγείωση του αεροπλάνου Asiana Airlines στο San Francisco International Airport που σκότωσε δύο Κινέζες σχολείο διερευνάται ως πιθανή λάθος του πιλότου με μαύρα κουτιά τους, τώρα ανακτηθεί, δηλαδή ομοσπονδιακό ερευνητές.

Asiana συντρίβεται αεροπλάνο στο αεροδρόμιο SFO
Η νοτιοκορεατική αεροπορική εταιρεία έχει αποκλείσει μια μηχανική βλάβη πίσω από φλογερό διάδρομο προσγείωσης του Boeing 777 λίγο πριν από το μεσημέρι του Σαββάτου με ερευνητές επιδιώκουν τώρα να πάρει συνέντευξη από το πλήρωμα θαλάμου διακυβέρνησης, Deborah Hersman , πρόεδρος της Εθνικής Ασφάλειας Μεταφορών συμβούλιο δήλωσε την Κυριακή.
περισσότερα 

Η Μέρκελ πλασιέ της διαφθοράς στην Ελλάδα


Στο HOT DOC που κυκλοφορεί: Η Μέρκελ πλασιέ της διαφθοράς στην Ελλάδα









Όταν πριν από κάτι περισσότερο από ένα χρόνο οι έρευνες του HOT DOC έπεσαν πάνω σε στοιχεία που θύμιζαν κάτι από πρακτικές… Siemens, γύρω από την υπόθεση της Enercon με τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες, ουδείς μπορούσε να φανταστεί το μέγεθος του σκανδάλου. Την αποκάλυψη της υπόθεσης διαφθοράς στο έργο των 9 αιολικών πάρκων έκανε το HOT DOC στο πρώτο του τεύχος. Μετά τη δημοσίευση του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ, οι έρευνες της δημοσιογραφικής ομάδας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και τη Γερμανία εντατικοποιήθηκαν μέχρι να βρεθούν και οι δύο άκρες του νήματος.
Ένας φωτογραφικός διαγωνισμός, μία αμαρτωλή σύμβαση, ένα ελληνογερμανικό συρτάκι δεκάδων εκατομμυρίων χαμένων στις δαιδαλώδεις διαδρομές των κυπριακών offshore και πολλοί εμφανείς και… αφανείς «ήρωες», τόσο από την Ελλάδα, όσο και από τη Γερμανία, συνθέτουν το μωσαϊκό του σκανδάλου διαφθοράς της Enercon στην Ελλάδα. Τα στελέχη της γερμανικής εταιρείας δεν έδρασαν όπως είναι φυσικό μόνα τους, αλλά όπως προκύπτει από την ενδελεχή μελέτη των στοιχείων λειτούργησαν σε αγαστή συνεργασία με στελέχη της ΔΕΗ Ανανεώσιμες και της υπεργολάβου εταιρείας, Prenecon.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, προέκυψε ότι η γερμανική εταιρεία που εμπλέκεται σε ένα από τα χαρακτηριστικά σκάνδαλα διαφθοράς αλά… γερμανικά που έχουν κλονίσει την ελληνική πολιτικοοικονομική και επιχειρηματική ζωή, τυγχάνει να διοικείται από δύο ανθρώπους από το πολύ κοντινό περιβάλλον της γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ και συγκεκριμένα από δύο συμβούλους της για τα θέματα ενέργειας και πράσινης ανάπτυξης. Σύμβουλοι δηλαδή της ηγεμόνος της Ευρώπης που έχει κάνει παντιέρα την «διεφθαρμένη Ελλάδα» ως πανάκεια για την οικονομική εξαθλίωσή της.
Η ομολογία ανώτατου στελέχους της Enercon ενώπιον της γερμανικής εισαγγελίας ότι χρηματίστηκε από Έλληνα υπεργολάβο για την επίμαχη σύμβαση και ο εντοπισμός ενός δικτύου offshore του ιδίου άνοιξαν το κουτί της Πανδώρας.
Ένα χρόνο μετά τις αποκαλύψεις του HOT DOC η ίδια η ΔΕΗ Ανανεώσιμες ουσιαστικά παραδέχεται με αγωγή που κατέθεσε εναντίον της Enercon και του υπεργολάβου του έργου Prenecon, ότι όλα όσα έφερε στο φως της δημοσιότητας η δημοσιογραφική έρευνα ευσταθούν μέχρι κεραίας. Ποια είναι όμως ακόμα και σε αυτή την αγωγή – παραδοχή τα μελανά σημεία; Ανακρίβειες, μαγειρεμένα νούμερα και… παραλείψεις που εντόπισε το HOT DOC δείχνουν ότι το σκάνδαλο έχει πολύ βαθύτερες ρίζες από μερικά διεφθαρμένα στελέχη…
Διαβάστε στο HOT DOC που κυκλοφορεί στις 27 Ιουνίου όλες τις λεπτομέρειες γύρω από μία υπόθεση που θα απασχολήσει για πολύ καιρό την ελληνική Δικαιοσύνη αλλά και την κοινή γνώμη…

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια