Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Το κορίτσι που γέννησε στο Μεξικό είναι 13 ετών και έμεινε έγκυος με τον πατριό της

Το κορίτσι που γέννησε στο Μεξικό είναι 13  ετών και έμεινε έγκυος με τον πατριό της

Μια 13χρονη κοπέλα γεννάει


Τεστ DNA αποκάλυψε ότι ο πατέρας του παιδιού ήταν η πατριός

Πολλές αντιφάσεις

Coronado είπε ότι εκτός από την επιστημονικά στοιχεία ζητείται να επιβεβαιώσει την ηλικία του μικρού με τη μαία που παρακολούθησαν τη μητέρα και μερικούς γείτονες και την οικογένεια, όπως το πιστοποιητικό γέννησης του παρουσιάζει πολλές αντιφάσεις
εισαγγελείς ξεκίνησαν έρευνα για να διαλύσει τις αμφιβολίες σχετικά με το παιδί, οι οποίοι εξέτασαν τα μεγαλύτερα από ό, τι είναι στο πιστοποιητικό γέννησής σας και για να διαπιστώσει αν ήταν μία περίπτωση βιασμού ή σεξουαλικής κακοποίησης.
Τεστ DNA για το κοριτσάκι  διαπίστωσε ότι ο πατέρας του παιδιού είναι ο πατριός της Abundio όνομα Guadalupe Garcia, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη και διατίθεται στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.
«Ο υπεύθυνος για αυτό είναι ο πατριός του παιδιού θα είχε σεξουαλική επαφή με την κατ 'επανάληψη », δήλωσε ο Coronado Olmos
Μεξικό: A 9 χρονών κορίτσι γέννησε ένα μωρό και ο πατέρας είναι ένας φυγάς
Η μητέρα του κοριτσιού δεν γνώριζε τη σχέση μεταξύ της κόρης της και του σύντροφός της
Σύμφωνα με την έρευνα, η μητέρα του κοριτσιού δεν γνώριζε τη σχέση μεταξύ της κόρης της και ο σύντροφός της, αν και οι αρχές παραμείνει η υπόθεση άνοιξε, σε περίπτωση που ελέγχετε υποτιθέμενη συνενοχή της.
Το παιδί και το μωρό ήταν προστατευμένη από την προηγούμενη εβδομάδα από την κατηγορούσα αρχή, και λαμβάνονται σε ένα καταφύγιο για τη φροντίδα για την ακεραιότητα τους και να παρέχουν ψυχολογική υποστήριξη.





Ποντικι κλωνοποιήθηκε από σταγόνα αίματος

Ποντίκι κλωνοποιήθηκε από σταγόνα αίματος

κλωνοποιημένο ποντίκι
Ο ποντικός κλωνοποιήθηκε από ένα κύτταρο του αίματος


Επιστήμονες στην Ιαπωνία έχουν κλωνοποιήσει ένα ποντίκι από ένα μόνο σταγόνα αίματος.
Κυκλοφορούντα κύτταρα αίματος που συλλέγονται από την ουρά ενός ποντικού δότη χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή του κλώνου, μια ομάδα στο RIKEN εκθέσεις Κέντρο βιολογικούς πόρους στο περιοδικό Βιολογία της Αναπαραγωγής.
Το θηλυκό ποντίκι ζούσε μια κανονική διάρκεια ζωής και θα μπορούσαν να γεννήσουν τα μικρά, λένε οι ερευνητές.
Οι επιστήμονες σε ένα συνδεδεμένο ινστιτούτο που δημιουργήθηκε πρόσφατα σχεδόν 600 ακριβές γενετικό αντίγραφο ενός ποντικιού.

Ποντικοί έχουν κλωνοποιηθεί από πολλές διαφορετικές πηγές των κυττάρων του δότη, συμπεριλαμβανομένων των λευκών κυττάρων του αίματος που βρέθηκαν στους λεμφαδένες, μυελό των οστών και το ήπαρ.

"

Η ιαπωνική ερευνητική ομάδα διερεύνησε κατά πόσον κυκλοφορούντα κύτταρα αίματος θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για κλωνοποίηση.
Στόχος τους ήταν να βρεθεί μια εύκολα διαθέσιμη πηγή των κυττάρων του δότη να κλωνοποιήσει επιστημονικά πολύτιμα στελέχη των εργαστηριακά ποντίκια.
Η ομάδα, με επικεφαλής τον Atsuo Ogura, της Riken βιολογικούς πόρους Κέντρο σε Τσουκούμπα, πήρε το αίμα από την ουρά ενός ποντικού δότη, απομονώνονται τα λευκά κύτταρα του αίματος, και να χρησιμοποιηθεί το πυρήνες για πειράματα κλωνοποίησης, χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνική που παράγονται Dolly το πρόβατο στο Εδιμβούργο .
Αναφορά ευρήματά τους στο αμερικανικό περιοδικό, Βιολογία της Αναπαραγωγής, που είπε ότι η μελέτη »απέδειξε για πρώτη φορά ότι τα ποντίκια μπορούσαν να κλωνοποιηθούν με τους πυρήνες των κυττάρων περιφερικού αίματος"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια