Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Επιτέθηκαν και σκότωσαν υπαλλήλους του ΟΗΕ στο Αφγανιστάν

Επιτέθηκαν και σκότωσαν υπαλλήλους του ΟΗΕ στο Αφγανιστάν
                             

Τουλάχιστον 9 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κι περισσότεροι από 73 τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια συγκρούσεων που ξέσπασαν σε διαδήλωση στην Κανταχάρ.

Αιτία ήταν η κίνηση του Αμερικανού πάστορα Τέρι Τζόουνς να κάψει το Κοράνι στις 20 Μαρτίου με αποτέλεσμα μεγάλο πλήθος διαδηλωτών να συγκεντρωθεί στα νότια της πόλης διαμαρτυρόμενο έξαλλα.

Εκατοντάδες Αφγανοί αστυνομικοί προσπάθησαν να εμποδίσουν τους διαδηλωτές με αποτέλεσμα να πνεύματα να οξυνθούν και να αρχίσουν οι αστυνομικοί τους πυροβολισμούς στον αέρα για να διαλύσουν το πλήθος.

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 2 εργαζόμενοι του ΟΗΕ. Όπως ανακοίνωσαν εργαζόμενοι του οργανισμού, πρόκειται για έναν 3χρονος Νορβηγός πιλότος και ένας 33χρονος Σουηδός δικηγόρος.

Μετά το ΔΝΤ, νέα ανθελληνική ανακάλυψη του Spiegel


Μετά το ΔΝΤ, νέα ανθελληνική ανακάλυψη του Spiegel








Μετά το δημοσίευμα για το ΔΝΤ που μας πιέζει να αναδιαρθώσουμε το χρέος μας και το διέψευσε σύσσωμο το σύμπαν, το γερμανικό περιοδικό Spiegel ξανακτυπά.

Αυτή τη φορά, ανακάλυψε -στα ξαφνικά- «ελληνικά μυαλά» πίσω από το κύκλωμα με τα κάλπικα κέρματα του 1 και των 2 ευρώ.

Το Spiegel, λοιπόν, χρεώνει στην Ελλάδα τη μεγάλα απάτη με πλαστά κέρματα που αντάλλαξαν παραχαράκτες στη Bundesbank με εκατομμύρια γνήσια ευρώ.

Το περιοδικό αναφέρει ότι η πρώτη ύλη προέρχεται από χώρες όπως η Ελλάδα και η Ιταλίατονίζοντας ότι «η εισαγγελία της Φρανκφούρτης πιστεύει ότι πρόκειται για υπολείμματα 'κοπιαρισμένων' κερμάτων, τα οποία μετά από ανεπαρκή ανακύκλωση σε διεθνείς αγορές πρώτων υλών πωλήθηκαν και επανασυντέθηκαν από τους παραχαράκτες εν μέρει στην Κίνα».

Όπως έγινε γνωστό, τουλάχιστον τρεις άνδρες και μία γυναίκα αεροσυνοδοί φέρονται να μετέφεραν στη συνέχεια παράνομα τα κέρματα σε δόσεις αξίας μέχρι και 10.000 ευρώ και να τα αντάλλαξαν στην Bundesbank.

Δεν αναφέρει, βέβαια, ότι πριν από μία εβδομάδα είχαν εξαρθρώσει στη Φρανκφούρτη σπείρα παραχαρακτών και –κυρίως- το πώς από εκεί οδηγήθηκαν στην «υπαίτια» Ελλάδα…

Ο Τσάβες περιοδεία Αμερικής επιβεβαιώνει τη δέσμευση για την ολοκλήρωση της περιοχής

Ο Τσάβες περιοδεία Αμερικής επιβεβαιώνει τη δέσμευση για την ολοκλήρωση της περιοχής





Ο Τσάβες περιοδεία Αμερικής επιβεβαιώνει τη δέσμευση για την ολοκλήρωση της περιοχής


http://indyposted.com/wp-content/uploads/2010/02/hugo_chavez-01.jpg
Η πρόσφατη περιοδεία του ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγο Τσάβες στην Αργεντινή, η Ουρουγουάη και η Βολιβία επιβεβαιώνουν την Μπολιβαριανo  πνεύμα που διέπει τις σχέσεις μεταξύ των μεγάλων Νοτιοαμερικανικών Εθνών, με την υποστήριξη των χιλιάδων ανθρώπων που τον συνόδευσε στο ταξίδι του σε αναζήτηση της ενίσχυσης της ολοκλήρωσης, ενότητας και της ειρήνης στην περιοχή.
Κατ 'αρχήν, οι επισκέψεις και θα επεκταθεί στην Κολομβία, αλλά βλάβη του αεροσκάφους που θα μεταφέρει από Κοτσαμπάμπα προς Cartagena de Indias  αργά την Παρασκευή, αποφασίστηκε από τα μέρη αναβολή για την επόμενη ημέρα 9.
Η τετραήμερη περιοδεία του ηγέτη της Βενεζουέλας , ο οποίος έχει κάνει μια ενεργή διεθνή διπλωματική σε 12 χρόνια της θητείας του, ήρθε αμέσως μετά από μια επίσκεψη στην Κεντρική και Νότια Αμερική από τον U. S. πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα.
περιοδεία του Ομπάμα από τη Βραζιλία, τη Χιλή και το Ελ Σαλβαδόρ ήταν πολύ αποτελεσματικές στην πράξη, δεδομένου ότι στο μήνυμά έκκλησή του προς τη Λατινική Αμερική είχε μόνο παλιά φόρμουλες για τη συνεργασία, καινούργια ρούχα, αλλά ήταν από τα χαμηλά επιτόκια σε μια γεωγραφική περιοχή όπου οι συμμαχίες με το Λευκό Οίκο δεν αποτελεί πλέον προτεραιότητα σε σημαντικό αριθμό χωρών.
Επιπλέον, οι υπηρεσίες ασφαλείας τοποθετείται στην προστασία του, την απερισκεψία του στην προσωπική του φρουρά και αγένεια που διαπράχθηκαν από τον Πρόεδρο να κηρύξει τον πόλεμο στη Λιβύη από το αξίωμα του Προέδρου της Βραζιλίας, Dilma Rosseaf, αμαύρωσαν την διορισμοί λανθασμένη εκ των προτέρων.
Τσάβες: ΕΙΔΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
Ο στόχος της τετραήμερο ταξίδι Τσάβες, αντιθέτως, είχε ένα πρόγραμμα εργασίας το οποίο υπογράμμισε τις συμφωνίες, ιδιαίτερα στους τομείς της ενέργειας και των τροφίμων, την επισκόπηση της προόδου που υπογράφηκε πριν από την χώρες υποδοχής, καθώς και η αυθόρμητη δείγματα θαυμασμό που ελήφθη στις συναντήσεις με τους φοιτητές πανεπιστημίου, τα κοινωνικά κινήματα και τις οργανώσεις και τα άτομα που επευφημούσαν σε κάθε ταξιδιωτική ιστοσελίδα.
Για την Αργεντινή, την Τρίτη, άρχισε τις εργασίες της αυτή λαίλαπα. Με τον ομόλογό του στην Αργεντινή, Κριστίνα Φερνάντες, τον οποίο οι δεσμοί φιλίας μαζί, καθώς είχα με τον πρώην σύζυγό της, πρώην πρόεδρο Νέστορ Kitchner, της Βενεζουέλας αξιωματούχος ανέλυσε τη συμμόρφωση με τις συνθήκες που ήδη εφαρμόζονται, σε ό, τι συνιστά στυλ πολλών Νότιας Αμερικής προέδρων να συναντώνται τακτικά για να αποφευχθούν καθυστερήσεις ή αποτυχίες που έχουν αντίκτυπο των εθνικών και περιφερειακών οικονομιών.
Με Φερνάντεζ, ο επισκέπτης άλλες 12 συμφωνίες που έχουν υπογραφεί στο πλαίσιο του εορτασμού της Τρίτης υψηλού επιπέδου Binational Επιτροπής (Cobán), που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα Μπουένος Άιρες.
Στο τέλος των συνομιλιών, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να περιγράψει την εντυπωσιακή σχέσεις.
Στην ομιλία του, ο Τσάβες πρότεινε ότι η υπογραφή της Συνθήκης επιβεβαιώνει το πνεύμα της αδελφοσύνης που υπάρχει μεταξύ της Νότιας Αμερικής εθνών, "στην αναζήτηση, είπε, την κοινωνική δικαιοσύνη, με βάση τις αρχές των μεγάλων ηρώων» αυτών των δύο λαών, και επέμεινε ότι παραμένουν ανοιχτοί χώροι για το ολοκληρωτή, δι-εθνικό και οι πολυεθνικές να εδραιώσει τη Νότια Αμερική ως μια μεγάλη γη της ειρήνης.
Ο πρόεδρος της Αργεντινής, που ο ίδιος παρουσιάζει ως ένα από τα αγαπημένα για την επανεκλογή στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ικανότητα που προκύπτουν από την Ένωση Νοτιοαμερικανικών Εθνών (UNASUR) για την επίλυση με πολιτισμένο τρόπο, και στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου, καταστάσεις σύγκρουσης έχουν συμβεί στην περιοχή, σε αυτό που θεωρείται μια κριτική των επιδόσεων των ΗΠΑ κατά την πρόσφατη εισβολή της Λιβύης, και οι πόλεμοι στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.
«Αν κοιτάξει κανείς τον κόσμο και βλέποντας το δήθεν πολιτισμένων ζητήματα επιλυθούν μεταξύ των χωρών με τις βόμβες, αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος που είμαι στη Νότια Αμερική, από τη συμμετοχή UNASUR και να τιμήσει την παράδοση της ειρήνης και της αρμονίας σε αγαπημένη σπίτι μας ", δήλωσε ο Fernandez ως το αποκορύφωμα τη συνάντησή του με τον ηγέτη της Βενεζουέλας.
Ο μαχητικός Αργεντινής φοιτητών συναντήθηκε με τον Βενεζουέλας υποδοχής, ο οποίος μίλησε για μια μαζική εκδήλωση, η οποία του έδωσε ο Rodolfo Walsh βραβείο, που απονέμεται από τη Σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου της Λα Πλάτα "για τη δέσμευσή της αναμφισβήτητης και αυθεντικό διατηρηθεί η ελευθερία των λαών. "
Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής δικτατορίας που επιβλήθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες σε αυτή τη χώρα για περισσότερο από μια δεκαετία εξαφανίστηκαν ή σκοτώθηκαν 700 φοιτητές, 40 από αυτά στην καριέρα της δημοσιογραφίας.
ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ στη Mercosur
Επόμενος σταθμός του Τσάβες βρέθηκε στο Μοντεβιδέο, όπου είχε μια ιδιωτική συνάντηση με τον Πρόεδρο José Mujica στην προεδρική κατοικία, ένα προοίμιο για μια υπουργική συνάντηση των δύο μερών και την ακόλουθη υπογραφή πολλών διμερών συμφωνιών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με την ενέργεια και τροφίμων. Τον Ιανουάριο, πήγε να επισκεφτεί το Καράκας Mujica υπαλλήλου.
Σε συνομιλίες του με τους δημοσιογράφους, ως το τέλος της σύντομης παραμονής του στη γη της Artigas, ο επισκέπτης αναφέρθηκε στην ανάγκη να οικοδομήσουμε μια νέα αρχιτεκτονική της Νότιας Αμερικής "σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον κόσμο, η οποία είναι απαραίτητη για τον γάμο, διότι την οικονομική και ηθική κρίση σήμερα ».
Από την πλευρά της, η πολιτική της Ουρουγουάης βετεράνος, ο οποίος ήταν ένας από τους ηγέτες των ανταρτών Tupamaros σε περιόδους δικτατορίας, εξήρε τις σχέσεις με τη Βενεζουέλα, τα οποία αναπτύσσονται και τα βόδια, είπε, να διαφοροποιήσουν το εμπόριο.
Ένα από τα σημεία αξιολογηθούν με βάση Τσάβες μίλησε, ήταν να παράσχει "μια ώθηση όσο το δυνατόν περισσότερο με την είσοδο της Βενεζουέλας στην Κοινή Αγορά του Νότου (MERCOSUR), το οποίο θα πρέπει να μετριαστεί, εν μέρει, ασυμμετρίες στο καλάθι για σε μέγεθος. " MERCOSUR ανήκουν στη Βραζιλία, την Αργεντινή, την Ουρουγουάη και την Παραγουάη, ως τακτικά μέλη και οι ιδρυτές.
Παρά το πολυάσχολο πρόγραμμά του, στο Μοντεβιδέο, η επίσκεψη αρχηγού του κράτους που κατέχει μια ζεστή συνάντηση με πολιτικά και κοινωνικά κινήματα για την ειρήνη και την ενσωμάτωση των λαών, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Δημοκρατίας, και παρακολούθησαν μια πολιτιστική ημερίδα διοργανώνεται προς τιμήν του.
ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
Την Πέμπτη, ο Τσάβες έφθασε στη Βολιβία, όπου ήταν αναμενόμενο από τον συνάδελφό Evo Morales του, ο οποίος υπέγραψε νέες διμερείς συμφωνίες, προκειμένου να αυξήσουν τα επίπεδα συνεργασίας σε τέτοιου είδους ευαίσθητα τμήματα του πληθυσμού των δύο χωρών, όπως των τροφίμων, της υγείας, του πολιτισμού, της ηλεκτρικής ενέργειας και της ενέργειας. Οι συνθήκες αυτές είναι το αποτέλεσμα της πρώτης Μικτής Επιτροπής για την ένταξη Βολιβία, Βενεζουέλα, διευκρίνισε ότι την ημέρα.
Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων στην περιοχή των Άνδεων χώρα, τα σχόλια με Μοράλες εγκαινίασε την κατασκευή θερμοηλεκτρικής μονάδας και υπέγραψαν συμφωνία για την εξερεύνηση πετρελαίου μεταξύ των εταιρειών Petroleos de Venezuela και δημοσιονομικές κοιτάσματα πετρελαίου
Στις δηλώσεις τους, τόσο ο Τσάβες και Μοράλες εξέφρασε την ανησυχία ότι η εφαρμογή των συμφωνιών που επιτρέπουν την παράλληλη ανάπτυξη και η διασφάλιση της κυριαρχίας και της ασφάλειας των τροφίμων μέσω της ανταλλαγής τεχνολογίας, την εκπαίδευση και την εκπαίδευση του προσωπικού.
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας τόνισε ότι η Νότιος Αμερική χρειάζεται την ενότητα και είναι να τηρήσει τις συμφωνίες με αποτελεσματικό τρόπο »να μην παραμένουν στα χαρτιά και τη γραφειοκρατία», αλλά ως μέρη της λαϊκής κυβέρνησης και δυναμική.
Βενεζουέλα υπογράφει τις συμφωνίες αυτές σε μια ιστορική στιγμή, είπε, διότι τον Ιούλιο του σηματοδοτεί τα διακόσια χρόνια από την ανεξαρτησία της, και την επόμενη μέρα 21, ο ίδιος υπενθύμισε, παύει να είναι μέλος της Κοινότητας των Άνδεων των Εθνών (CAN). Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας αποφάσισε την απόσυρση της από την οργάνωση το 2006, μετά από δύο από τα μέλη του, το Περού και την Κολομβία, ανακοίνωσε τις προθέσεις να συνάψουν συμμαχίες της νεοφιλελεύθερης, διαχωρίζεται από το CAN, τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο Τσάβες τόνισε ότι ο δρόμος της ανεξαρτησίας της Νότιας Αμερικής, ενισχύεται με νέες περιφερειακές οντότητες, όπως η Μπολιβαριανή Εναλλακτική για την Αμερική (ALBA), καθώς και τραπεζών, με τη Συνθήκη Εμπορίου των Λαών, UNASUR, τηλεόραση και της Banco del Sur, μεταξύ άλλων.
Η επίσκεψη του προέδρου της Βενεζουέλας ανταποκρίνονται στην Κολομβία είχε δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, αν και αυτό θα είναι η τρίτη φορά που θα συναντηθεί με τον ομόλογό του, Χουάν Μανουέλ Σάντος, αφού οι δύο κυβερνήσεις επανάληψη των διπλωματικών σχέσεων τον Αύγουστο του περασμένου έτους            
.Πηγή:Cubahora

Νονοί της νύχτας: 25.000 ευρώ το κεφάλι!


Νονοί της νύχτας: 25.000 ευρώ το κεφάλι!











Νονοί της νύχτας: 25.000 ευρώ το κεφάλι!

Εναν αδυσώπητο πόλεμο θανάτου, όπου η ζωή δεν έχει καμία αξία μπροστά στην επικράτηση και το κέρδος, είχαν στήσει τα τελευταία χρόνια οι δύο μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις που έκαναν κουμάντο στον χώρο της νύχτας. Τα Καλάσνικοφ ηχούσαν με το παραμικρό, ενώ όταν το παιχνίδι χόντραινε περισσότερο, τότε τον λόγο έπαιρναν οι πληρωμένοι δολοφόνοι, οι οποίοι για κάθε κεφάλι έπαιρναν 25.000 ευρώ.

Οπως αναφέρεται και στο πολυσέλιδο διαβιβαστικό της αστυνομίας, που έχει σχηματιστεί ύστερα από πολύχρονες αστυνομικές έρευνες, δεν ήταν λίγες οι φρικιαστικές δολοφονίες που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο για τον τρόπο εκτέλεσής τους, ενώ κάποιες άλλες που είχαν προγραμματιστεί έμειναν απλώς στα χαρτιά ή εκκρεμούν ακόμα. Παράλληλα η μάχη για την επέκταση στον παράνομο χάρτη της νύχτας είχε λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Το πρώτο χτύπημα
Ο φερόμενος ως αρχηγός της πρώτης ομάδας των νονών, οι οποίοι είναι στις φυλακές, στη λίστα που διατηρούσε με τα πληρωμένα συμβόλαια είχε βάλει πρώτον έναν από τους πιο διάσημους έγκλειστους των φυλακών. Μάλιστα είχε κινήσει όλους τους μηχανισμούς του προκειμένου να μάθει πολύτιμες λεπτομέρειες σχετικά με τις ημερομηνίες κατά τις οποίες έπαιρνε άδεια, καθώς και στοιχεία σχετικά με εκείνον.

Οι δύο άντρες φαίνεται πως είχαν προσωπική διαμάχη από τη δεκαετία του ’90. Γι’ αυτόν τον λόγο μάλιστα ο αρχηγός της πρώτης ομάδας είχε επικοινωνήσει με κρατούμενο στις ίδιες φυλακές με τον ορκισμένο εχθρό του, από τον οποίο ζητούσε να μάθει τα πάντα, καθώς και να μεριμνήσει ώστε να βρεθούν πρόσφατες φωτογραφίες του υποψήφιου θύματος για να αναγνωριστεί εύκολα από τον άνθρωπο που θα προσπαθούσε να βγάλει από τη μέση. Εκτός των άλλων, ο κρατούμενος ζητούσε από τον αρχηγό να του εξασφαλίσει, μόλις έπαιρνε ά [Ο Γεράσιμος Μαυράκης.] άδεια από τις φυλακές όπου κρατούνταν, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο αλλά και το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων ευρώ, με αντάλλαγμα να παραδώσει τις φωτογραφίες που του ζητούσε, καθώς επίσης όλες τις λεπτομέρειες που του είχε υποσχεθεί σε άνθρωπο που εκείνος θα του υποδείκνυε.

Η μεγάλη μάχη
Η μεγάλη κόντρα των δύο συμμοριών άρχισε το 2009, όταν οι αρχηγοί των δύο μεγαλύτερων εγκληματικών ομάδων θέλησαν ο καθένας για λογαριασμό του να αυξήσει την επιρροή του έναντι του άλλου. Τον Αύγουστο του 2009 η δεύτερη εγκληματική οργάνωση επισκέφτηκε καταστήματα που είχαν στην κατοχή τους οι νονοί των φυλακών και απείλησαν τους καταστηματάρχες με όπλα. Λίγες ημέρες αργότερα άτομα της πρώτης ομάδας, που καθοδηγούνταν από τους φυλακισμένους νονούς, έκαναν ντου στα μαγαζιά των αντιπάλων τους και ανακοίνωσαν στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων ότι από δω και πέρα αναλαμβάνει η δική τους ομάδα την προστασία. Το παιχνίδι αγρίεψε και τον λόγο πήραν οι πληρωμένοι δολοφόνοι.

Σύμφωνα με τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, οι αρχηγοί της συμμορίας που είναι έγκλειστοι στις φυλακές έβαλαν ανθρώπους τους να βρουν εκτελεστές, τους οποίους στις συνομιλίες τους αποκαλούσαν δικηγόρους. Παράλληλα είχαν βάλει ανθρώπους τους να εντοπίσουν τους δύο αρχηγούς της αντίπαλης ομάδας και να μάθουν όλες τις κινήσεις τους. Ο ένας αρχηγός λέει στον άλλον, σύμφωνα με τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες: «Ο εκτελεστής ζητάει 50.000 ευρώ, 25.000 για κάθε στόχο». Μάλιστα ο ένας από τους δύο αρχηγούς λέει στον άλλον να μη δώσει τα χρήματα, αν δεν δει πρώτα αποτελέσματα.


Οι εκτελέσεις

Τελικά ο εκτελεστής βρέθηκε. Το ραντεβού κλείστηκε στους Αγίους Αναργύρους. Εκεί θα τον συναντούσε ένα από τα πρωτοπαλίκαρα των φυλακισμένων νονών προκειμένο [Η Μαρία Καφιέρη.] υ να τακτοποιήσουν τις τελευταίες εκκρεμότητες. Ο πληρωμένος δολοφόνος ήταν Ρώσος υπήκοος, γι’ αυτό και τον αποκαλούσαν «Ρωσίδα». Είχε δεχτεί να ξεπαστρέψει και τους τρεις αντιπάλους και να πληρωθεί αμέσως μετά την πετυχημένη λήξη των συμβολαίων θανάτου.

Ανάμεσα στις συνομιλίες εντύπωση επίσης προκαλεί αυτή που είχε ένας από τους τρεις αρχηγούς της δεύτερης ομάδας των νονών, ο οποίος συνομιλεί με μια γυναίκα περισσότερες από δύο φορές και της αναφέρει λεπτομέρειες για τα πετυχημένα συμβόλαια δολοφονιών των Γιώργου Αυτιά, Γεράσιμου Μαυράκη και Μαρίας Καφιέρη. Στις συνομιλίες αυτές ο αρχηγός τής εξηγεί πώς ακριβώς δημιουργήθηκε η δική του ομάδα, αλλά και με ποιο τρόπο διασπάστηκε μια παλαιότερη, από την οποία «φαγώθηκαν» δύο ηγετικά μέλη. Από τότε μάλιστα δεν είναι και λίγοι αυτοί, όπως εξηγεί, που τον φοβούνται, αλλά και ανησυχούν για το επόμενο βήμα του. Τέλος, αναφέρεται και στο συμβόλαιο που είχαν εκδώσει εναντίον του οι ορκισμένοι εχθροί του που προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να τον βγάλουν από τη μέση, αφού τον θεωρούσαν απειλή αλλά και εμπόδιο για τις επόμενες δουλειές τους.


Σε ένα τυροπιτάδικο μάζευαν τις εισπράξεις

Ενα τυροπιτάδικο στο Χαϊδάρι είχαν επιλέξει ως χώρο είσπραξης των χρημάτων που προέρχονταν από τους εκβιασμούς των ιδιοκτητών νυχτερινών μαγαζιών οι νονοί της πρώτης και πιο σκληρής εγκληματικής οργάνωσης που εξουσίαζε τη νυχτερινή Αθήνα. Το συγκεκριμένο μαγαζί στο Χαϊδάρι παρέμενε ανοιχτό είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, γεγονός που διευκόλυνε τα μέλη της συμμορίας, τα οποία κατά βάση επέλεγαν να κάνουν τις «δουλειές» τους μεταμεσονύκτιες ώρες.

Ο τρόπος παράδοσης των χρημάτων ήταν απλός. Σύμφωνα με την αστυνομία, στο τέλος κάθε μήνα οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων έπαιρναν τηλεφωνικά οδηγίες από ένα άτομο που ανήκε στη συμμορία για τον τρόπο που θα παρέδιδαν τα χρήματα της «προστασίας». Αλλοτε «μπράβοι» της οργάνωσης περνούσαν από τα μαγαζιά και εισέπρατταν τα χρήματα και άλλοτε οι ίδιοι οι καταστηματάρχες υποχρεώνονταν να περνούν από το τυροπιτάδικο για να αφήσουν το «φακελάκι» με το ακριβές ποσό της προστασίας. Στη συνέχεια, τα λεφτά της «προστασίας», 1.000 ευρώ μηνιαίως, παραλάμβαναν υπάλληλοι του μαγαζιού που ήταν στο κόλπο και τα παρέδιδαν στους «μπράβους» της πρώτης ομάδας των νονών, αρχηγός της οποίας φέρεται να είναι γνωστός κρατούμενος φυλακών που εκτίει πολυετή ποινή κάθειρξης για βαρύτατα κακουργήματα.

Οι επισκέψεις στο τυροπιτάδικο συνεχίζονταν για αρκετό καιρό καθώς οι ιδιοκτήτες των νυχτερινών κέντρων, υπό τον επαπειλούμενο κίνδυνο να υποστούν οι ίδιοι ή η οικογένειά τους κακό, συνέχιζαν να πληρώνουν τα χρήματα για την προστασία. Μάλιστα, οι αστυνομικοί έθεσαν το κατάστημα σε διακριτική παρακολούθηση και όπως έχουν καταγράψει στις αναφορές τους, είδαν με τα μάτια τους άτομα να παραδίδουν χρήματα. Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι ο υπάλληλος παρέλαβε από ένα άτομο έναν κίτρινο φάκελο που περιείχε το ποσό των 2.500 ευρώ. Ο υπάλληλος λίγη ώρα αργότερα το παρέδωσε σε μέλος της συμμορίας.


Συνόδευαν παράγοντες στα γήπεδα

Στις... υπηρεσίες που προσέφεραν οι νονοί της νύχτας εντάσσονταν και οι συνοδείες παραγόντων ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς επίσης και η είσπραξη χρηματικών ποσών από επιχειρηματίες, κατόπιν εντολών από τους δανειστές τους. Από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που έχει στα χέρια της η αστυνομία προκύπτει πως αρχηγικό μέλος της μιας εκ των δύο σκληρότερων οργανώσεων διέθετε άτομα της ομάδας της για τη συνοδευτική ασφάλεια επιχειρηματιών, ενώ τον Μάιο του 2010 είχε παραχωρήσει τέσσερις «μπράβους» προκειμένου να συνοδέψουν πρόεδρο ΠΑΕ σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση της ομάδας του. Σε άλλες περιπτώσεις, ένα από τα «πρωτοπαλίκαρα» του φερόμενου ως αρχηγού του δεύτερου κυκλώματος «μεσολαβεί» προκειμένου να πιέσει δύο ιδιοκτήτες μάντρας αυτοκινήτων στην Αμαλιάδα και τον Πύργο να εξοφλήσουν τις οφειλές τους, ενώ ακόμη ένα μέλος της συμμορίας παίρνει εντολή να χτυπήσει και να εκφοβίσει δύο δικαστικούς κλητήρες.


Τεράστιοι τζίροι από «αμάσητες» πιτσιρίκες

Εκτός από τις εκβιαστικές εισπράξεις, τα συμβόλαια θανάτου και πλήθος άλλων αξιόποινων πράξεων, όπως πλαστογραφίες, παραχάραξη χαρτονομισμάτων και προμήθεια και διάθεση όπλων και ναρκωτικών, οι εγκληματικές οργανώσεις είχαν επεκτείνει τις... επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και στο εμπόριο γυναικών από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ. Νεαρές γυναίκες -όχι πάνω από δεκαεννέα ετών- οι οποίες είχαν μπλεχτεί στα πλοκάμια της ελληνικής μαφίας «θυσιάζονταν» στον βωμό του κέρδους μόλις για πενήντα ευρώ την ημέρα.

Σοκ προκαλεί ο διάλογος ανάμεσα σε δύο «πρωτοπαλίκαρα» της πρώτης ομάδας των νονών σχετικά με την «παραλαβή» μιας καινούριας «παρτίδας» γυναικών από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίες μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήταν ιερόδουλες.

Α: Εστειλα τον πιτσιρίκο, αυτόν που είδες εχθές, να πάει να φέρει από τη Θεσσαλονίκη άλλες δύο καινούργιες, αστέρια, αμάσητες, ένα ογδόντα (1,80 μ.), δεκαεννέα χρόνων είναι και η καθεμία.

Λ: Ωραία, ωραία.

Α: Φρέσκα κουλούρια.

Σε άλλη συνομιλία, ο ένας από τους δύο στενούς συνεργάτες του φερόμενου ως αρχηγού της πρώτης ομάδας των νονών ενημερώνεται από κάποιον, ονόματι Τάσο, ότι θα μεταφέρει τρεις γυναίκες, υπηκόους Ρουμανίας, ενώ φαίνεται να ανησυχεί για το αν θα βρεθεί σπίτι για τη διαμονή τους.

Τ: Το θέμα είναι τώρα ότι αυτές πρέπει να αρχίσουν να δουλεύουν.

Α: Ε, βέβαια, στούντιο.

Τ: Ο,τι να 'ναι, αρκεί να παίρνουμε εμείς τα φράγκα μας και σπίτι πού; Εχουμε κανένα σπίτι να τις βολέψουμε ή θα πρέπει να νοικιάσουμε;


Χειροπέδες στον 37χρονο που μιλούσε με τη γνωστή τραγουδίστρια

Τα δύο πρωτοπαλίκαρα της ομάδας των φυλακισμένων νονών της νύχτας, εκ των οποίων ο ένας συνομιλούσε με τη γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια, κατάφερε να συλλάβει χθες τα ξημερώματα στην περιοχή του Καματερού η Ασφάλεια Αττικής.

Πρόκειται για έναν 38χρονο και έναν 37χρονο, Ελληνες και οι δύο, οι οποίοι κρύβονταν σε μονοκατοικία του Καματερού, έχοντας μαζί τους για κάλυψη μια ψηλή εντυπωσιακή γυναίκα από την Ουκρανία.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής είχαν πληροφορίες για το κρησφύγετο των δύο «πιστολέρο». Ετσι, οργάνωσε την επιχείρηση σύλληψής τους με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ, καθώς πρόκειται για δύο σκληρούς κακοποιούς που δεν θα δίσταζαν να τραβήξουν όπλο και να δώσουν μάχη προκειμένου να μη συλληφθούν. Τελικά όμως δεν πρόλαβαν καν να αντιληφτούν πώς βρέθηκαν στο σαλόνι της μονοκατοικίας τους πάνοπλοι αστυνομικοί οι οποίοι τους σημάδευαν με τα όπλα τους.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία χειροβομβίδα και ένα 32αρι περίστροφο με διατρητικές σφαίρες «χόλο πόιντ».


Τα πρωτοπαλίκαρα

Ο 37χρονος είναι ο άνθρωπος που μιλάει με τη γνωστή τραγουδίστρια στο τηλέφωνο προκειμένου να «κανονίσει» τη διαφορά που είχε με επιχειρηματία πρώην φίλο της, ο οποίος της χρωστούσε 500.000 ευρώ. Οι συνομιλίες τους αναφέρονται στην ογκώδη δικογραφία που έχει συντάξει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών και έχει υποβληθεί στον εισαγγελέα, ο οποίος αναμένεται εντός των ημερών να καλέσει την πασίγνωστη τραγουδίστρια για εξέταση.

Το δεύτερο άτομο είναι επίσης πρωτοπαλίκαρο της πρώτης συμμορίας των νονών που εκτίουν στις φυλακές πολυετείς ποινές κάθειρξης.

Αυτές οι συλλήψεις φαίνεται να κλείνουν τον κύκλο των κινήσεων που έχουν τον χαρακτήρα του επείγοντος, καθώς στην Ασφάλεια έχουν θέσει ως προτεραιότητα τη σύλληψη των ανθρώπων τους οποίους θεωρούν επικίνδυνους και σκληρούς κακοποιούς.
Espressonews.gr

Το πρώτο κρουαζερόπλοιο - πλωτή πολιτεία στα Χανιά


Το πρώτο κρουαζερόπλοιο - πλωτή πολιτεία στα Χανιά
Στις 9 το πρωί του Σαββάτου 2/4 αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Σούδας ένα από τα μεγαλύτερα επιβατηγά σκάφη του κόσμου.

Το κορυαζιερόπλοιο Mariner of the Seas της εταιρείας της Royal Caribbean Cruises το οποίο προερχόμενο από την Ρόδο μεταφέρει 3.194 επιβάτες από 55 διαφορετικές χώρες, που θα παραμείνουν στα Χανιά μέχρι τις 6,30 το απόγευμα του Σαββάτου.

Το Mariner of the Seas με μήκος 311 μέτρων αποτελεί μια πλωτή πολιτεία με πλήρωμα 1.185 ατόμων. Η κατασκευή του, το 2003 στην Φινλανδία, κόστισε 650 εκατομ. δολάρια.

Στα 15 καταστρώματα του κρουαζιερόπλοιου, εκτός των εγκαταστάσεων αναψυχής (εστιατόρια, καφετέριες, καζίνο,γκολφ, πισίνες, κινηματογράφος, θέατρο κ.α.) υπάρχουν χώροι διαμορφωμένοι με τέτοιο τρόπο που δίνουν την εντύπωση πως βρίσκεσαι σε μια πόλη και όχι σε πλοίο.

συνολικά 1.557 καμπίνες, από τις οποίες οι 939 είναι εξωτερικές και οι 618 εσωτερικές, ενώ από τις εξωτερικές οι 765 έχουν και μπαλκόνια.

Να σημειωθεί πως στην διάρκεια μιας επταήμερης κρουαζιέρας με το Mariner of the Seas καταναλώνονται :

420 χιλιάδες λίτρα φρέσκου νερού που παράγεται στο πλοίο και 203 χιλιάδες παγάκια

20 χιλιάδες μπουκάλια μπύρας , 3 χιλιάδες μπουκάλια κρασιού και 200 μπουκάλια ουίσκι

Η κουζίνα του κρουαζιερόπλοιου στην διάρκεια της επταήμερης κρουαζιέρας παρασκευάζει 105 χιλιάδες γεύματα τα οποία αποτελούνται μεταξύ άλλων και από 30 τόνους φρέσκων λαχανικών, 9 τόνους μοσχάρι, 5,5 τόνους κοτόπουλα, 2,5 τόνους χοιρινό, 8 τόνους πατάτες, και 28.000 φρέσκα αυγά.

Και μια τελευταία λεπτομέρεια πριν σας αφήσουμε να απολαύσετε μια περιήγηση στο Mariner of the Seas με τα video που φιλοξενεί το Flashnews.gr

Οι τιμές για κρουαζιέρες από 11 έως 13 νύχτες με το συγκεκριμένο πλοίο ξεκινούν από σχεδόν στα 600 ευρώ ανά άτομο για μια δίκλινη εσωτερική καμπίνα και φτάνουν στα 1.900 ευρώ ανά άτομο για μια καμπίνα deluxe εξωτερική.









Flashnews.gr

Η BMW Μ3 του «αγρότη»!



Η BMW Μ3 του «αγρότη»!Η BMW Μ3 του «αγρότη»!

ΔΕΙΤΕ: Με τον γνωστό κινητήρα των 4,0 λίτρων και 420 ίππων

Το αυτοκίνητο φωτογραφήθηκε από κατασκόπους του ειδικού τύπου πριν λίγο καιρό να κάνει γύρους στην πιο απαιτητική πίστα του κόσμου, και αμέσως ο ειδικός τύπος σε Ευρώπη και Αμερική άρχισε να κάνει λόγο για ένα νέο αμάξωμα της σειράς Μ3. Το τέταρτο κατά σειρά, ύστερα από την κουπέ, τη σεντάν και την κάμπριο! Φυσικά όλοι παραξενεύτηκαν αφού pick-up 3άρα δεν έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν, ούτε για πλάκα. Αργότερα αποκαλύφθηκε πως το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται στην εν λόγω πίστα για να μεταφέρει στα πληρώματα του τμήματος Μ της BMW που διεξάγουν εκεί δοκιμές εξέλιξης, ότι χρειαστεί (ανταλλακτικά κ.λ.π.)!

Σε κάθε περίπτωση όμως, σήμερα η BMW ανακοινώνει τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά της M3 Pickup, ενώ δίνει στη δημοσιότητα και πληθώρα φωτογραφιών! Έτσι το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί τον V8 κινητήρα των 4,0 λίτρων και 420 ίππων που συναντάμε και στην κανονική M3, ενώ επιπλέον είναι αυστηρά διθέσιο και διαθέτει οροφή targa που αφαιρείται. Το μοντέλο έχει σχεδόν τον ίδιο αεροδυναμικό συντελεστή με την M3 Coupe, η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 300 χ.α.ω., ενώ στο πίσω του μέρος μπορεί να μεταφέρει έως και 450 κιλά! Όπως και να’ χει το αυτοκίνητο δεν θα το δούμε ποτέ στην παραγωγή. 
Πηγή: autotriti.gr






Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Tiger Woods Βάζει γιοτ προς πώληση



Tiger Woods Βάζει γιοτ προς πώληση



Τάιγκερ Γουντς έχει μόλις τεθεί γιοτ του 155-πόδι με το όνομα "Απόρρητο" στην αγορά για $ 25 εκατομμύρια, σύμφωνα τη με νέας Post Υόρκη. Το πλοίο ήταν ένα πολυτελές γαμήλιο δώρο στον Elin Nordegren, ο οποίος χώρισε μετά τον παίκτη του γκολφ και επέστρεψε το γιοτ. Σύμφωνα με την εφημερίδα NY ​​Post, οι ειδικοί λένε ότι θα είναι τυχεροί μόνο για να σπάσει ακόμη και να πάρει πίσω τα 20 εκατομμύρια δολάρια πλήρωσε για τα γιοτ. (Silva Rick / AP Photo)



World's Most Lavish Mega Yachts

The Streets of Monaco; on a Yacht

Lavish Mega-Yachts


Lavish Mega-Yachts
Lavish Mega-Yachts



Καταδικάστηκε blogger


Καταδικάστηκε blogger




Καταδικάστηκε blogger







Απειλούσε στο ιστολόγιο του δημοσιογράφο και την οικογένειά του

Σε 14 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο blogger Μ.Π., ο οποίος, μέσω του blog του, απειλούσε το δημοσιογράφο Χρήστο Παναγιωτόπουλο, διευθυντή ειδήσεων του Mega, γράφοντας αναρτήσεις του τύπου: «Σκοτώστε τον Παναγιωτόπουλο» ή «Φέρτε το κεφάλι του και το κεφάλι του γιου του».

Την υπόθεση ανάλαβε πριν από τρία χρόνια η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και αφού εντοπίστηκε ο Μ.Π. έγιναν μηνύσεις και καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλάκιση και 3 χρόνια αναστολή.

Χθες το Εφετείο επικύρωσε την απόφαση, καταδικάζοντας τον σε 14 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Μάλιστα, όταν έγινε η επίθεση στον Ευθυμίου με λοστό στην οδό Σόλωνος, το ίδιο βράδυ έγραφε στο blog του «κρίμα που δε σκοτώσατε τον Ευθυμίου, φέρτε μου τουλάχιστον το κεφάλι του Παναγιωτόπουλου και του γιου του».

Twin Babies' Secret Language?

poulimenoi xylouris





ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ




Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

"Ονοματίζουν'' τα blogs..


"Ονοματίζουν'' τα blogs..

thumb


Νομοθετική ρύθμιση για τα μπλογκ ετοιμάζουν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χάρης Καστανίδης, σε συνεργασία με τον υφυπουργό Τύπου, Τηλέμαχο Χυτήρη.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Π» ο Γ.Παπανδρέου ζήτησε να είναι έτοιμη η ρύθμιση όσο το δυνατόν γρηγορότερα, για να περάσει από τη Βουλή πριν από το καλοκαίρι.
Βασικό στοιχείο της ρύθμισης, θα είναι η υποχρεωτική αναγραφή σε κάθε ιστολόγιο, του προσώπου που θα είναι υπεύθυνος σύμφωνα με τον νόμο.
Α.ΔΕΛ

Ο «Γάλλος Spiderman» σκαρφάλωσε στα 828 μέτρα

Ο «Γάλλος Spiderman» σκαρφάλωσε στα 828 μέτρα




«Ξαναχτύπησε» ο Αλέν Ρομπέρ, γνωστός και ως «Γάλλος Spiderman»… Αυτήν την φορά, σκαρφάλωσε στο ψηλότερο κτήριο του κόσμου, το BurlKhalifa στο Ντουμπάι, που έχει ύψος 828 μέτρα.

Τι κι αν είχε ανέμους;;; Τίποτα δεν θα μπορούσε να τον εμποδίσει να επιτύχει τον υψηλό –μεταφορικά και κυριολεκτικά- του στόχο!

Ο Ρόμπερ, χρειάστηκε περίπου έξι ώρες για να ανέβει περισσότερους από 160 ορόφους με ένα σκοινί και εξάρτυση…

Δείτε το βίντεο με… κομμένη την ανάσα.  

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ:ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ:ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!







ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ:ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!

Με τον νόμο 3213/2003 προβλέπονταν οι ποινικές κυρώσεις (άρθρο 4), η ποινική διαδικασία (άρθρο 5), ο καταλογισμός των ποσών που αντιστοιχούσαν στα παράνομα οφέλη (άρθρο 6) και οι διάφοροι περιορισμοί που έπρεπε να ισχύουν για τους δημόσιους λειτουργούς, σε σχέση με ιδιότητες που δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες για προσπορισμό παράνομων οφελών ή απόκρυψη εισοδημάτων (άρθρο 7 – συμμετοχή σε off shore, εταιρικά σχήματα κ.λ.π).

Ο νόμος 3849/2010, λίγες ημέρες μετά την μετατροπή του μνημονίου σε νόμο του κράτους επαναλαμβάνουμε, -και έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό-, με μια παράξενη, περίπλοκη και εμφανώς ύποπτη νομοτεχνική πρακτική όρισε, στο πρώτο άρθρο του, ότι  όλες οι επικίνδυνες αυτές προβλέψεις, επικίνδυνες επειδή θα μπορούσαν ενδεχομένως να απειλήσουν τις περιουσίες που απέκτησε η αλητεία που επί μια 30ετία καταλήστευε τον τόπο, καταργούνται.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη νομική παιδεία για να γνωρίζει κανείς ότι η κατάργηση ενός ποινικού νόμου καταργεί αναδρομικά και το σύνολο των αδικημάτων που είχαν κωδικοποιηθεί με αυτόν και εξαλείφει τον αξιόποινο χαρακτήρα παρόμοιων πράξεων που συνέβησαν στην διάρκεια της ισχύος του (μέχρι δηλαδή την 25/5/2010/) και θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν στο προσεχές μέλλον. Ασφαλώς, το περιεχόμενο των διατάξεων των άρθρων 4 έως 7 του Ν.3213/2003 επαναλαμβάνεται ελαφρά ή περισσότερο παραλλαγμένο στην συνέχεια. Πλην όμως, μετά την ρητή κατάργησή των κρίσιμων άρθρων, που περιγράφουν την αντικειμενική υπόσταση των εγκλημάτων και ορίζουν τις διαδικασίες κολασμού και τις ποινές, και όχι την τροποποίηση, ούτε την αντικατάσταση τους, κάθε έγκλημα που συντελέστηκε μέχρι την 25/5/2010/ έπαψε να υπάρχει. Η δυνατότητα δηλαδή του νόμου να ερευνήσει και να τιμωρήσει υποθέσεις παράνομου πλουτισμού εις βάρος του δημοσίου, και, κυρίως, η δυνατότητα του κράτους να ζητήσει από τους εγκληματίες την επιστροφή των κόπων του ελληνικού λαού, έπαψε οριστικά να υφίσταται.

Με άλλα λόγια, με τον Ν.3849/2010 διασφαλίσθηκε η ποινική ασυλία κάθε αξιοπρεπούς απατεώνα και σιγουρεύθηκαν τα κλεμμένα, όπου και σε όποια μορφή κι αν βρίσκονται.

Το άρθρο 10 του πρόσφατου 3932/2011 είναι, όπως είπαμε, απλά το κερασάκι στην τούρτα. Καλύπτει την περίοδο των 10 μηνών που πέρασαν από τον Μάιο του 2010, -διότι δεν μπορεί, ο πειρασμός είναι ίδιον του ανθρώπου και όλο και κάτι πονηρό θα έγινε στο μεταξύ-, και δίνει την ευχέρεια στο δικαστικό συμβούλιο, συνεκτιμώντας όλες τις περιστάσεις να απαλλάσσει πρόχειρα κάθε κατηγορούμενο, προλαμβάνοντας την ποινικοποίηση της πολιτικής μας ζωής και διασφαλίζοντας την τόσο απαραίτητη, κατά Παπαχελά και Πρετεντέρη, εθνική συνεννόηση, που δεν είναι τίποτε άλλο από την ομερτά των αντίπαλων μαφιόζικων ομάδων.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ,ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

Όπως μας είπαν,το συγκεκριμένο νόμο ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ Πασοκ, ΝΔ και Λαος!!!

Δηλαδή,για να το πούμε απλά,ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,ΤΩΝ ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ!

Επομένως,όποια συζήτηση γίνεται για μίζες κλπ είναι ανούσια,αφού ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΟΤΕ!

Φυσικά,το θέμα θάφτηκε από τα ΜΜΕ,για ευνόητους λόγους: Τους ίδιους για τους οποίους δεν μας λένε το όνομα του εκατομμυριούχου πρώην Υπουργού!

Μετά έχουν το θράσος κάποιοι να μας χαρακτηρίζουν “αντιδημοκράτες”,όταν συμφωνούμε με το σύνθημα “ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΒΟΥΛΗ”!

Τέτοια “δημοκρατία”,κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των αρχικλεφταράδων-που μάλιστα καλύπτονται μεταξύ τους με τρόπο που θυμίζει μαφιόζικο υπόκοσμο-τους την χαρίζουμε!

Ο πατέρας στην ΕΥΠ, η μάνα στο υπ. Δημ. Τάξης και ο γιος... τρομοκράτης;

Ο πατέρας στην ΕΥΠ, η μάνα στο υπ. Δημ. Τάξης και ο γιος... τρομοκράτης;











Τελικά, αυτά που δεν μπορεί να σκεφτεί ούτε ο πιο προικισμένος σεναριογράφος του Χόλιγουντ τα βλέπουμε στην ζωή: ο ένας από τους συλληφθέντες για την υπόθεση των «Πυρήνων της Φωτιάς» φέρεται να έχει γονείς που εργάζονται ο ένας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ο άλλος στην ΕΥΠ!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία», η μητέρα του 26χρονου Κ.Π. εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να υπηρετεί ως πολιτική υπάλληλος στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (πρώην Δημοσίας Τάξεως). Παράλληλα, ο πατέρας του ήταν στο παρελθόν από τα πιο έμπειρα στελέχη στον τομέα της ελληνικής αντικατασκοπίας της ΕΥΠ, καθώς επί σειρά ετών ήταν αποσπασμένος από το ΓΕΣ στο 4ο Τμήμα της Γ’ Διεύθυνσης της ΕΥΠ.

Βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ποινικοποιηθούν οι οικογενειακές καταβολές, αλλά η σύμπτωση είναι πρωτοφανής και προκαλεί ίντριγκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 26χρονος , μετά από την παρουσία του ενώπιον του ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους...




Μπουτάρης: «Τραγική η κατάσταση με τα σκουπίδια στην πόλη»


Μπουτάρης: «Τραγική η κατάσταση με τα σκουπίδια στην πόλη»
Πρώτη ανάρτηση: 30/3/2011 - 17.23





«Η Θεσσαλονίκη θα έχει καθαρίσει από τα σκουπίδια σε 10 ημέρες» υποσχέθηκε σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης, χαρακτηρίζοντας την υπάρχουσα κατάσταση «τραγική».

Τονίζοντας ότι μέχρι το καλοκαίρι η εικόνα στη συμπρωτεύουσα θα είναι αισθητά βελτιωμένη με στόχο να γίνει «μέχρι το τέλος του έτους» (όπως τόνισε ο ίδιος) πόλη-υπόδειγμα στον τομέα της καθαριότητας, ο κ. Μπουτάρης παρουσίασε ένα πρόγραμμα 4 σημείων για την ταχεία λύση του προβλήματος.

Μεταξύ αυτών, η αναδιοργάνωση των υπηρεσιών στην καθαριότητα και αποφάσεις για τηνανακύκλωση.

«Αγνοούνται 150 εργαζόμενοι που έχουν αποσπαστεί»

«Από τα 1.500 άτομα προσωπικό, οι 700 ήταν μόνιμοι, οι υπόλοιποι συμβασιούχοι, ενώ "αγνοούνται" 150 εργαζόμενοι που έχουν αποσπαστεί σε άλλες υπηρεσίες. Ήδη εντοπίστηκαν οι 21 στην δημοτική τηλεόραση» υπογράμμισε ο κ. Μπουτάρης επιθυμώντας να αναδείξει το πρόβλημα προσωπικού του δήμου.

«Παραλάβαμε 68 απορριμματοφόρα και λειτουργούν μόνο τα 9»

Αιχμές κατά των προηγούμενων διοικήσεων άφησε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης κάνοντας λόγο για «άχρηστα» απορριμματοφόρα: «Η κατάσταση είναι τραγική. Την 1η Ιανουαρίου παραλάβαμε 68 απορριμματοφόρα και 12 τράκτορες, εκ των οποίων λειτουργούσαν μόλις τα 9 απορριμματοφόρα και ο ένας τράκτορας».

Γκιουλέκας: «Αφήστε τις δικαιολογίες και μαζέψτε τα σκουπίδια»

Αιχμηρή όμως ήταν και η απάντηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο, Κώστα Γκιουλέκα.

«Κύριε Μπουτάρη, αφήστε τις δικαιολογίες και μαζέψτε τα σκουπίδια. Το οφείλετε στη Θεσσαλονίκη. Τη δημόσια υγεία, την καθαριότητα της πόλης, την ποιότητα της ζωής μας, εμείς οι Θεσσαλονικείς δεν τα διαπραγματευόμαστε» σημείωσε ο κ. Γκιουλέκας μετά τη συνέντευξη Τύπου του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

«Δυστυχώς στερείται σοβαρότητας και υπευθυνότητας η νέα διοίκηση όταν φτάνει μέχρι του σημείου και συνιστά στους πολίτες να κάνουν υπομονή ως το καλοκαίρι για να γίνει η πόλη καθαρή» κατέληξε.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη Τύπου του κ. Μπουτάρη όπως μεταδόθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1...

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Tσαντάκιας συνελήφθη απο αστυνομικούς της Ομάδας Δίας στο Ηράκλειο



Tσαντάκιας συνελήφθη απο αστυνομικούς της Ομάδας Δίας στο Ηράκλειο

Προσπάθησε να αφαιρέσει την τσάντα 45χρονης γυναίκας αλλά συνελήφθη .Ο λόγος για έναν 29χρονο αλλοδαπό που χθες το μεσημέρι σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η γυναίκα, ο δράστης ο οποίος επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, προσπάθησε να της αφαιρέσει την τσάντα της που βρισκόταν σε....
σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτ/το του συζύγου της.

Έγινε όμως αντιληπτός την στιγμή της πράξης του, και τράπηκε σε φυγή επιβαίνοντας στην αναφερόμενη μοτ/τα προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο 29χρονος εντοπίστηκε τελικά από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίας και συνελήφθη. Όπως εξακριβώθηκε, τη μοτ/τα που οδηγούσε, την είχε νωρίτερα αφαιρέσει από το Ηράκλειο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια