Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Τροχονόμος βλέπει μπροστά στα μάτια του να κόβουν το λαιμό γυναίκας οδηγού και σπεύδει να τη σώσει (Video)


Τροχονόμος βλέπει μπροστά στα μάτια του να κόβουν το λαιμό γυναίκας οδηγού και σπεύδει να τη σώσει (Video)





Τροχονόμος βλέπει μπροστά  στα μάτια του να κόβουν το λαιμό γυναίκας οδηγού και σπεύδει να τη σώσει (Video) - Media

Ο τροχονόμος ρύθμιζε την κυκλοφορία όταν είδε ένα αυτοκίνητο να κάνει ζιγκ ζαγκ και να σταματάει. Έτρεξε να δει, άνοιξε την πόρτα και πάγωσε. Μια γυναίκα από το πίσω κάθισμα, έκοβε με μαχαίρι το λαιμό της οδηγού
Στην Πόλη Λουογιανγκ στην Κίνα, σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους πλησίαζε η ώρα που κλείνουν τα μαγαζιά και οι υπηρεσίες και όπως κάθε μέρα οι αρχές έστειλαν έναν τροχονόμο για να ρυθμίσει την κυκλοφορία, προκειμένου να μην παρουσιαστεί μποτιλιάρισμα.
Ο τροχονόμος έκανε τη δουλειά του. Αν και νέος στην υπηρεσία ρύθμιζε την κυκλοφορία με ευσυνειδησία και τα κατάφερνε μια χαρά. Στεκόταν στο σταυροδρόμι των λεωφόρων και όλα κυλούσαν ομαλά. Ξαφνικά όμως είδε από μακριά κάτι που τον έκανε να τεθεί σε επιφυλακή.
Ένα ασημί αυτοκίνητο άρχισε να κινείται αλλοπρόσαλλα. Έκανε ζιγκ ζαγκ στη μέση του δρόμου, λες και ο οδηγός δεν μπορούσε να το ελέγξει. Ο τροχονόμος από τον ασύρματο ενημέρωσε το κέντρο ότι κάτι συμβαίνει. Το αυτοκίνητο διέγραψε μια τρελή πορεία και σταμάτησε λίγα μέτρα μακριά του στη μέση του δρόμου.
Ο τροχονόμος έτρεξε τα λίγα μέτρα που τον  χώριζαν από το αυτοκίνητο και άνοιξε την πόρτα να δει τι είχε συμβεί. Πίστευε ότι ο οδηγός θα είχε πάθει κάτι. Όμως αυτό που αντίκρισε του έκοψε το αίμα. Μια γυναίκα που καθόταν στο πίσω κάθισμα, με το αριστερό της χέρι βαστούσε το κεφάλι της οδηγού και με
 με το δεξί της χέρι, της έκοβε με ένα μαχαίρι τον λαιμό.
Το αυτοκίνητο στο εσωτερικό και στα καθίσματα του είχε γεμίσει αίματα, ενώ οι αρτηρίες που είχαν κοπεί από το λαιμό της γυναίκας, πιτσίλαγαν με καυτό αίμα το παρμπρίζ. Ο τροχονόμος μπήκε από τη θέση του συνοδηγού και με αυταπάρνηση έπιασε το χέρι της δολοφόνου και κατάφερε να την αφοπλίσει.
Η οδηγός προσπαθούσε να μιλήσει και με το χέρι της να κλείσει τα τραύματα του λαιμού της. Την ίδια στιγμή είχαν φτάσει και άλλα περιπολικά. Η δράστης βγήκε από το αυτοκίνητο της πέρασαν χειροπέδες και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Ο τροχονόμος έβγαλε έξω από το αυτοκίνητο την τραυματία και επί 20 λεπτά μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, με τα χέρια του πίεζε το λαιμό της.
Ήταν μέσα στα αίματα και με το χέρι του συνέχιζε να πιέζει το λαιμό της και να προσπαθεί να ήρεμη φωνή να την ηρεμήσει από το σοκ. Το περιστατικό συνέβη στις 28 του μήνα. Η δράστης κρατείται ακόμη και δεν έχει εξηγήσει γιατί έκανε αυτό που έκανε. Χθες το θύμα κατάφερε από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται να διαφύγει από τον άμεσο κίνδυνο όπως ανακοίνωσαν οι γιατροί…


Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια