Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Νυχτερινό τιμολόγιο με τμηματικό ωράριο από 1ης Νοεμβρίου


Νυχτερινό τιμολόγιο με τμηματικό ωράριο από 1ης Νοεμβρίου
ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
                                               


                                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η ΔΕΗ Α.Ε. υπενθυμίζει στους πελάτες της που κάνουν χρήση του μειωμένου (νυχτερινού) οικιακού τιμολογίου με τμηματικό ωράριο ότι η ρύθμιση αυτή θα ισχύσει και φέτος, όπως κάθε χρόνο, από την 1η Νοεμβρίου 2012 έως και την 30η Απριλίου 2013.

Ειδικότερα, το νέο τμηματικό ωράριο:
 Για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο Δίκτυο της Ηπειρωτικής Χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών θα είναι από 15:00-17:00 και 02:00-08:00.
 Για τους πελάτες των μη διασυνδεδεμένων νησιών με τμηματικό ωράριο ισχύει το παλαιό τμηματικό ωράριο 15:30-17:30 και 02:00-08:00.

Καταναλωτές που επιθυμούν να έχουν ενημέρωση για το θέμα αυτό μπορούν να ζητούν τα σχετικά πληροφοριακά έντυπα από τα αρμόδια γραφεία ΔΕΗ της περιοχής τους ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΔΕΗ.




Αθήνα, 29 Οκτωβρίου 2012                                               ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Αποδοκίμασαν τον Γ. Παπανδρέου σε εστιατόριο στο Βερολίνο (ΒΙΝΤΕΟ)


Αποδοκίμασαν τον Γ. Παπανδρέου σε εστιατόριο στο Βερολίνο (ΒΙΝΤΕΟ)




greek-prime-minister-george-papandreou-data



Έλληνες φοιτητές κατάφεραν και... ανακάλυψαν τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου σε εστιατόριο του Βερολίνου και τον αποδοκίμασαν έντονα.

Ιδού τα 2059 ονόματα της "Λίστας Λαγκάρντ"


Ιδού τα 2059 ονόματα της "Λίστας Λαγκάρντ"





Lagarde7

Το περιοδικό «HOT DOC» δημοσίευσε τα 2059 ονόματα της περίφημης "λίστας Λαγκάρντ"  Στην λίστα περιλαμβάνονται "μεγάλα" ονόματα του επιχειρηματικού, τραπεζικού και εφοπλιστικού κόσμου. Υπενθυμίζεται πως η λίστα αφορά καταθέσεις στην τράπεζα HSBC στην Ελβετία.

Ωστόσο, το περιοδικό δεν δημοσίευσε ούτε τα ποσά που είχε κάθε καταθέτης που αναφέρεται στην λίστα, ούτε τις ημερομηνίες, επομένως είναι αδύνατο να γνωρίζει κανείς τις λεπτομέρειες για κάθε περίπτωση ούτε φυσικά είναι βέβαιο πως τα ονόματα αυτά έχουν σχέση με παράνομο χρήμα ή φοροδιαφυγή.
Οι άνθρωποι που παρουσιάζονται στη λίστα, η οποία αφορά στις καταθέσεις Ελλήνων πολιτών στη συγκεκριμένη ελβετική τράπεζα, δεν μπορούν να θεωρηθούν σε καμία περίπτωση αυτομάτως ύποπτοι φοροδιαφυγής, αφού οι περισσότεροι εξ’ αυτών είναι πασίγνωστοι επιχειρηματίες της χώρας οι οποίοι θα μπορούσαν νομίμως να κατέχουν χρήματα στο εξωτερικό.Άλλωστε πολλοί εξ΄ αυτών των λογαριασμών εμπεριέχουν πολύ μικρά ποσά (ακόμα και φοιτητών που σπουδάζουν στο εξωτερικό) ανάξια φορολογικής αναζήτησης. Επιπροσθέτως, πηγές αμφισβητούν τη γνησιότητα του συνόλου της λίστας.
Επιχειρηματίες όπως οι Γιώργος και Φώτης Μπόμπολας, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και οι αδελφοί Μαρινόπουλοι, οι εφοπλιστικές οικογένειες Μαρτίνου και Πατέρα, σχεδόν όλοι οι γνωστοί κοσμηματοπώλες, ο Δημήτρης Κοπελούζος, η επιχειρηματική οικογένεια Μπενρουμπή συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν τη λίστα.

Όμως και ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και η σκιτσογράφος Κατερίνα Σχινά, αλλά και ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Λάμψιας, όπως και το διευθυντικό στέλεχος του εκδοτικού συγκροτήματος «Πήγασος», Αλέξης Σκαναβής φιγουράρουν στον επίμαχο κατάλογο που δημοσιεύει το περιοδικό «HOT DOC».

Πρόσωπα από το χώρο της Ιατρικής, των ΜΜΕ, της πολιτικής κλπ. συμπεριλαμβάνονται στη λίστα που δημοσιεύει το περιοδικό. 


Ορισμένα από αυτά: 

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Το HOT DOC φέρνει στη δημοσιότητα τα ονόματα 2.059 ελλήνων οι οποίοι έχουν λογαριασμούς στην τράπεζα HSBC της Ελβετίας.


Το HOT DOC φέρνει στη δημοσιότητα τα ονόματα 2.059 ελλήνων οι οποίοι έχουν λογαριασμούς στην τράπεζα HSBC της Ελβετίας. 
Έκτακτο: Ο εισαγγελέας διέταξε τη σύλληψη του Κώστα Βαξεβάνη
Οι δηλώσεις Βαξεβάνη στο κανάλι ΕΝΑ 



Πυρά Βαξεβάνη

Το HOT DOC φέρνει στη δημοσιότητα τα ονόματα 2.059 ελλήνων οι οποίοι έχουν λογαριασμούς στην τράπεζα HSBC της Ελβετίας. Πρόκειται για τη λίστα Λαγκάρντ η οποία επί δύο τουλάχιστον χρόνια περιφέρεται από συρτάρι σε συρτάρι και από τσέπη σε τσέπη υπουργού, αποτελώντας ταυτόχρονα ένα μέσο πολιτικού και οικονομικού εκβιασμού.
Οι άνθρωποι που υπάρχουν στη λίστα δεν είναι απαραίτητα φοροκλέφτες, ούτε διαχειριστές μαύρου χρήματος. Υπάρχουν όμως εκατοντάδες εμφανείς περιπτώσεις συναλλασσόμενων με την τράπεζα που εμφανίζουν καταθέσεις που δεν ταιριάζουν με καμιά επαγγελματική τους δραστηριότητα. Η απόφασή μας να δημοσιεύσουμε τα ονόματα είναι συνειδητή και εκτός από την ενημέρωση στόχο έχει να χτυπήσει το νοσηρό κλίμα που δημιουργείται στη χώρα βάζοντάς την να δέχεται βολές από τη λάσπη του υπονόμου που πέφτει συνεχώς στον ανεμιστήρα.


Read more: http://www.neolaia.gr/2012/10/26/lista-hot-doc/#ixzz2AXSWrY3k


Σε άρθρο στην ιστοσελίδα του, ο Κ. Βαξεβάνης απευθύνει δριμύ κατηγορώ στα sites που αναπαρήγαγαν το περιεχόμενο του έκτακτου τεύχους, προτού "φτάσει στα περίπτερα", όπως λέει.

Ο ίδιος τονίζει: "Δεν σεβάστηκαν τίποτα. Με το πρόσχημα της είδησης και της αναπαραγωγής της, δεν έδωσαν κάποια στοιχεία της έρευνας (10 άνθρωποι δούλευαν γι' αυτήν επί ένα μήνα) αλλά αντέγραψαν και δημοσιοποίησαν τη λίστα. Τη δουλειά μας. Την αγωνία που περάσαμε για να διασταυρώσουμε αν είναι γνήσια η λίστα, τα ξενύχτια που κάναμε για να ελέγξουμε στοιχεία, την πνευματική και την σωματική μας κούραση".

Ταυτόχρονα, υποστηρίζει ότι αυτό (η αναπαραγωγή της λίστας) έγινε με στόχο την ισοπέδωση του περιοδικού του: "Έδωσαν την ύλη μας στο κοινό, για να μην αγοράσει το περιοδικό. Να μην έχουμε έσοδα".

δεν θα δημοσιεύσει σε αυτή τη φάση τη λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα το περιοδικό Hot Doc



Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια