Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΦΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΔΕΡΦΗ


18/3/11ΣΤΟΧΟΣ


ΜΕΓΑΛΗ ΛΟΥΓΚΡΑ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΛΦΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΔΕΡΦΗ


Τον ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη, αραβωνιάρη της Καραβάτου (κους κους) ο οποίος αυτοχαρακτηρίστηκε ως νεοφιελελεύθερος - αναρχοαυτόνομος, έχει καλεσμένο ο Κωστόπουλος στον Άλφα. Κι όταν έβαλε τον "νεοφιλελεύθερο - αναρχοαυτόνομο" να του εξηγήσει από που κρατάει το "Κρατερός" κι αυτός του εξηγούσε για τον φίλο και Στρατηγό του Μεγαλέξανδρου, το γλειώδες τζόβενο που λέγεται Κωστόπουλος ξεκίνησε τα βρώμικα υπονομούμενα καταλήγοντας να πεί ότι ο Μεγαλέξανδρος έκανε "τρίο" με τον Κρατερό και τον Ηφαιστίονα.

Στην πραγματικότητα η λούγκρα είναι ο Κωστόπουλος που την δεκαετία του 80 στον Βόλο απ' όπου κατάγεται είχε ξεσκιστεί... στην αφισοκόληση για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ το οποίο βέβαια δεν τον άφησε τον άνθρωπο ατάϊστο. Τον έχωσε στο άρμα του νεοπλουτισμού κι από κρετίνος και άξεστος βλαχαδερός τίγκα στην μπίχλα και την τρίχα, σινιαρίστικε συνεχίζοντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του από εκδοτικά πόστα. Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι γιατί βάφει τα μαλιά του κομοδινιιι με το "νιιι" να σέρνεται... και όχι πράσινα;

Στη φάκα ο αποστολέας του email για την χρεωκοπία της χώρας


Στη φάκα ο αποστολέας του email για την χρεωκοπία της χώρας



Στη φάκα ο αποστολέας του email για την χρεωκοπία της χώρας



Από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δέκα ατόμων για διασπορά ψευδών ειδήσεων και φημών, σχετικά με χρεοκοπία της χώρας μας. 

Ειδικότερα στις 09-03-2011, μέσω του διαδικτύου, διαδόθηκε ψευδές μήνυμα, σχετικό με χρεοκοπία της χώρας μας. Άμεσα η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών διέταξε προκαταρκτική έρευνα. 

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από ψηφιακή διερεύνηση του ψευδούς μηνύματος και στοχευμένων ενεργειών της, εντόπισε τον συντάκτη του ψευδούς μηνύματος, ο οποίος απέστειλε αυτό από τον χώρο της εργασίας του σε διαδικτυακή ιστοσελίδα (BLOG), στις 09-03-2011 και ώρα 10.43.Επιπλέον ο ανωτέρω ταυτοποιήθηκε και ψηφιακά, ως αποστολέας του ψευδούς μηνύματος. 

Κατόπιν και μετά την δημοσιοποίηση του μηνύματος σε κοινή θέα στους χρήστες του Ίντερνετ, αυτό διαδόθηκε άμεσα. Παράλληλα με την δημοσιοποίησή του σε δεκάδες ιστολόγια, διαμοιράζετο σε χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails) και με αυτόν τον τρόπο έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό της χώρας μας. 
Η δικογραφία υποβλήθηκε στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών. 
Πηγή: newsbeast.gr

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ανταλλαγή πυροβολισμών σε καταδίωξη στο Γαλάτσι


Ανταλλαγή πυροβολισμών σε καταδίωξη στο Γαλάτσι





Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,αστυνομικοί της ομάδαςΔΙΑΣ είδαν ύποπτο όχημα μάρκας Scoda στο Γαλάτσι, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, στη συμβολή των οδών Μακρή και Χαλκίδος.

Όταν αυτό δε σταμάτησε ξεκίνησε η καταδίωξη και στα Άνω Πατήσιαπυροβόλησαν τους αστυνομικούς, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

Οι δράστες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο λίγο αργότερα και διέφυγαν αρπάζοντας με την απειλή του όπλου αυτοκίνητο τύπου βαν ανυποψίαστου οδηγου.

Το αυτοκίνητο εγκαταλείφθηκε στην περιοχή των Λιοσίων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες επιβιβάστηκαν σε άλλο αυτοκίνητο μάρκας Citroen.

Η περιοχή των Άνω Πατησίων έχει αποκλειστεί καθώς συνεχίζονται οι έρευνες στο αυτοκίνητο που παράτησαν οι δράστες, ενώ στο σημείο έχει σπεύσει και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. 

Σεντάι: Πριν και μετά την καταστροφή στην Ιαπωνία


Σεντάι: Πριν και μετά την καταστροφή στην Ιαπωνία




Σεντάι: Σκηνές Από Πριν και μετά την καταστροφή στην Ιαπωνία




Japan Landmarks Before and After



Japan Landmarks Before and After

Japan Landmarks Before and After

Japan Landmarks Before and After

Japan Landmarks Before and After


Japan Landmarks Before and After

Japan Landmarks Before and After

Japan Landmarks Before and After



Japan Landmarks Before and After





Japan Landmarks Before and After



Σεντάι: Σκηνές Από Πριν και μετά την καταστροφή στην Ιαπωνία





Ιαπωνία πυρηνική κρίση: Υψηλή ακτινοβολία παρακωλύει τις προσπάθειες για να κρυώσουν τον αντιδραστήρα Φουκουσίμα


Ιαπωνία πυρηνική κρίση: Υψηλή ακτινοβολία παρακωλύει τις προσπάθειες για να κρυώσουν τον  αντιδραστήρα  Φουκουσίμα



VIDEO: The latest information on the nuclear crisis in Japan.


Ιαπωνικά. Ελπίδα για νέα ηλεκτρική γραμμή που  θα αποκαταστήσει ενέργεια για την ψύξη του συστήματος πυρηνικής μονάδας


Ιάπωνες αξιωματούχοι φαίνεται να μελετούν  τις επόμενες κινήσεις τους ως φρενήρη και όλο και περισσότερο απελπισμένες προσπάθειες για την ψύξη της υπερθέρμανσης Φουκουσίμα πυρηνικούς αντιδραστήρες και τις λίμνες των καυσίμων έχουν αποτύχει να φέρουν  το εργοστάσιο υπό έλεγχο.
Νερό κανόνια, τα φορτηγά και τα ελικόπτερα χρησιμοποιήθηκαν για την Πέμπτη στην χωματερή θαλασσινού νερού στις εγκαταστάσεις της Βόρειας Ιαπωνίας, η οποία είχε καταστραφεί από 9,0 σεισμό και το τσουνάμι της περασμένης εβδομάδας.
Δύο CH-47 Chinook ελικόπτερα ρίχνουν  θαλασσινό νερό πάνω από κατεστραμμένο μονάδα 3. Δεν παρατηρήθηκαν σημαντικές αλλαγές στην ακτινοβολία εντοπίστηκαν μετά τις πτήσεις. Μεγάλο μέρος από το νερό φαίνεται να εξαφανίζεται  στον αέρα, όπως έχει πέσει.
Ιάπωνες αξιωματούχοι ελπίζουν ότι μια νέα γραμμή ρεύματος θα ολοκληρωθεί σήμερα. Το καλώδιο θα παράσχη αξιόπιστα ηλεκτρική ενέργεια σε κινητήρες, βαλβίδες και αντλίες που κρατούν τους  αντιδραστήρες δροσερούς .
Υπάρχει αυξανόμενη ανησυχία για την ενότητα 4, όπου μια λίμνη καύσιμα είναι επικίνδυνα για  υπερθέρμανση.
ABC News
ABC News

ABC News

Λήστεψαν ολόκληρη οικογένεια στη Ζάκυνθο


Λήστεψαν ολόκληρη οικογένεια στη Ζάκυνθο

Προκαλώντας τον τρόμο στα μέλη της   





Ούτε τα πρόσωπά τους δεν  μπήκαν στον κόπο να καλύψουν  οι δύο ένοπλοι αλλοδαποί κακοποιοί  που εισέβαλαν στο σπίτι μιας  τετραμελούς οικογένειας στη Ζάκυνθο, προκαλώντας τον τρόμο στα μέλη της που φοβήθηκαν ότι οι δράστες θα τους σκότωναν για να μην τους αναγνωρίσουν!

Χωρίς να τους αντιληφθούν  οι ένοικοι του σπιτιού στην ορεινή περιοχή Μεγαλόνι Βολιμών, 35 χιλιόμετρα από την πόλη της Ζακύνθου, οι άγνωστοι που δεν μιλούσαν ελληνικά κατάφεραν να τρυπώσουν στο σπίτι και να τους αιφνιδιάσουν ακινητοποιώντας τους με την απειλή κυνηγετικής καραμπίνας. Τους υποχρέωσαν να τους δώσουν όσα χρήματα είχαν –περίπου 450 ευρώ- άρπαξαν και έναν υπολογιστή και τα κινητά τους και έφυγαν πεζή προς άγνωστη κατεύθυνση. Λίγο πιο μακριά, τους περίμεναν οι συνεργοί τους με ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

*** Εφιαλτικές στιγμές πέρασε και ένας 79χρονος που στον Ασωπό Λακωνίας, που πετάχτηκε από τον ύπνο του και βρέθηκε αντιμέτωπος με τέσσερις κουκουλοφόρους οι οποίοι τον απειλούσαν με μαχαίρι! Οι δράστες άρπαξαν 1400 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Γιαούρτωσαν τον Πάγκαλο στην Κεραταία


Γιαούρτωσαν τον Πάγκαλο στην Κεραταία



 Άγρια επίθεση δέχθηκε ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος σε μία ταβέρνα στα Καλύβια από εξαγριωμένους κατοίκους της Κερατέας, οι οποίοι του επιτέθηκαν φραστικά με ιδιαίτερα βαριές εκφράσεις και του πέταξαν γιαούρτια. 










 
Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Πάγκαλος βρέθηκε στην ταβέρνα προκειμένου να μιλήσει με τη συντονιστική επιτροπή των κατοίκων της Κερατέας που αντιδρούν σθεναρά στη δημιουργία χώρου υγειονομικής ταφής. Εκεί μία ομάδα κατοίκων άρχισε να επιτίθεται φραστικά στον κ. Πάγκαλο και ένα από τα συνθήματα ήταν το περίφημο "Δεν τα φάγαμε μαζί". 
 
Εν συνεχεία οι κάτοικοι συνέχισαν τις αντιδράσεις και έφτασαν και στο σημείο να πετάξουν γιαούρτια στον κ. Πάγκαλο. Αμέσως επενέβη η προσωπική φρουρά του κ. Πάγκαλου τον οποίο φυγάδευσαν σε απόμερο σημείο της ταβέρνας, ενώ αστραπιαία βρέθηκε έξω από την ταβέρνα μία ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ. 
 
Οι κάτοικοι της Κερατέας βρίσκονται έξω από την ταβέρνα και εκεί παραμένει η διμοιρία των ΜΑΤ, ενώ ο κ. Πάγκαλος βρίσκεται ακόμα μέσα στην ταβέρνα. 
 
Σε ιστοσελίδα των κατοίκων της Κερατέας και του αγώνα που κάνουν κατά της κατασκευής ΧΥΤΑ, οι κάτοικοι ανήρτησαν φωτογραφίες από την επίθεση κατά του Πάγκαλου.
 
Είναι άλλη μία επίθεση που δέχεται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος. Είχε προηγηθεί η φραστική επίθεση στη Γαλλία από φοιτητές, όπου είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει το χώρο.

Το μεγαλύτερο δίκτυο παιδοφιλίας στον κόσμο εξάρθρωσε η Europol


Το μεγαλύτερο δίκτυο παιδοφιλίας στον κόσμο εξάρθρωσε η Europol






Η έρευνα της αστυνομίας ονομάστηκε «Επιχείρηση Διάσωση» και οργανώθηκε πριν από τρία χρόνια. Οδήγησε τελικά σε μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της αστυνομίας διεθνώς εναντίον δικτύων παιδικής πορνογραφίας στο Διαδίκτυο. Τουλάχιστον 184 άτομα συνελήφθησαν, όπως ανακοίνωσε η Europol.

«Έχουν αναγνωριστεί 176 ύποπτοι, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 184 συλλήψεις και έχουν αναγνωριστεί 230 παιδιά, θύματα αυτών των τρομερών εγκλημάτων» δήλωσε ο διευθυντής της Europol, Ρομπ Γουάινραϊτ, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Χάγη.

«Αναμένουμε ότι αυτοί οι αριθμοί θα αυξηθούν κι άλλο» σημείωσε, προσθέτοντας ότι «είναι η πιο σημαντική υπόθεση που έχουμε δει ποτέ».

Η έρευνα επικεντρώθηκε σε ένα Διαδικτυακό φόρουμ, το "boylover.net", το οποίο προωθούσε τις σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ ενηλίκων και νεαρών αγοριών και έχει μέχρι στιγμής 70.000 μέλη.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις των τελευταίων ετών ενάντια στο μεγαλύτερο ίσως δίκτυο παιδεραστών στο παγκόσμιο Διαδίκτυο» ανέφερε ο κ. Γουάινραϊτ.

Η επιχείρηση έγινε με τη συμμετοχή 13 χωρών:  Ελλάδα,  Αυστραλία, Βρετανία, Βέλγιο, Καναδάς, ΗΠΑ,  Νέα Ζηλανδία,  Πολωνία, Ρουμανία,  Ισπανία, Ισλανδία,  Ολλανδία και  Ιταλία. 

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ 4/4 ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ 4/4 ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ










Πανελλαδικό άνοιγμα των διοδίων στις 27 Μαρτίου


Πανελλαδικό άνοιγμα των διοδίων στις 27 Μαρτίου







Την Κυρι
ακή, 13 Μαρτίου, ολοκληρώθηκε η τέταρτη πανελλαδική συνέλευση του κινήματος «Δεν πληρώνω», που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα.

Κατά τη συνεδρίαση, αποφασίστηκε η συνέχιση των συλλογικών δράσεων του κινήματος, την Κυριακή, 27 Μαρτίου, με πανελλαδικό άνοιγμα των διοδίων.

Τα μέλη του κινήματος, μεταξύ άλλων, ζητούν:

«Να καταγγελθούν υπέρ του Δημοσίου οι συμβάσεις παραχώρησης των εθνικών δρόμων σε ιδιωτικές εταιρίες, και να καταργηθούν όλα τα διόδια, ιδιωτικά ή κρατικά. Να συνεχιστούν τα έργα επέκτασης ή βελτίωσης όλων των εθνικών δικτύων με ευθύνη ενός ενιαίου δημόσιου φορέα με κοινωνικό έλεγχο».

Οταν η τροχαία παρανομεί.



Να γιατί έχουν πάθει την πλάκα της ζωής τους στην κατοχική κυβέρνηση των διαπλεκόμενων με τους εργολάβους.

Ισχυρότατη έκρηξη ΤΩΡΑ στην Κερατέα


Ισχυρότατη έκρηξη ΤΩΡΑ στην Κερατέα

 
Στην περιοχή του ΧΥΤΑ.Εσπασαν τζάμια κτηρίων μέσα στην πόλη της Κερατέας.Ενταση στην περιοχή.Συνεχής ενημέρωση
Ισχυρότατη έκκρηξη πρίν από 5 λεπτά,σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STOPCARTEL στην περιοχή του Οβριόκαστρου, όπου επρόκειτο να κατασκευαστεί η χωματερή.Στό σημείο όπου πρίν λίγες μέρες πυρπολήθηκαν τα μηχανήματα των εργολάβων.Είχε προηγηθεί ισχυρότατη περίφραξη της περιοχής από τις δυνάμεις των ΜΑΤ.
Την στιγμή αυτή κατευθύνονται στο σημείο της έκρηξης ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Αυτοκράτορας Ιαπωνία


Αυτοκράτορας  Ιαπωνία

Emperor Addresses Stricken Japan – Here's How You Can Help

Ακιχίτο Αυτοκράτορας της Ιαπωνίας

Σε πρωτοφανή τηλεοπτικό διάγγελμα την Τετάρτη, του αυτοκράτορα της Ιαπωνίας Ακιχίτο είπε ότι είναι «βαθιά ανήσυχος» από τα προβλήματα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις επόμενης εβδομάδας καταστροφικό τελευταίο σεισμό και το τσουνάμι , και παρότρυνε τον λαό του να κρατήσει την ελπίδα και να είναι συμπονετικός σε ένα άλλο κατά τη διάρκεια της κρίσης. 

«Είμαι βαθιά πληγωμένος από την τραγική κατάσταση στις πληγείσες περιοχές. Ο αριθμός των νεκρών και των ελλειπουσών αυξάνει μέρα με τη μέρα. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσα θύματα θα υπάρξουν. Ελπίδα μου είναι ότι όσο περισσότερους ανθρώπους είναι δυνατόν βρίσκονται ασφαλείς," Ακιχίτο, 77, είπε. 

Και πρόσθεσε: «Ελπίζω από τα βάθη της καρδιάς μου ότι οι άνθρωποι θα, χέρι-χέρι, συμπεριφέρονται μεταξύ τους με συμπόνια και να ξεπεράσουν αυτές τις δύσκολες στιγμές." Προέτρεψε επίσης τους επιζώντες να μην "να εγκαταλείψει την ελπίδα."

Η πυρηνική κρίση, η οποία Ακιχίτο, δήλωσε «βαθιά ανησυχία» του, φαίνεται να επιδεινώνεται Τετάρτη, καθώς μια δεύτερη μονάδα του αντιδραστήρα στο εργοστάσιο της Fukushima Daiichi μπορεί να έχει υποστεί ρήξη - προκαλώντας νέους φόβους ότι μια μεγάλη διαρροή ραδιενεργών υλικών ήταν δυνατή. 

Emperor Addresses Stricken Japan – Here's How You Can Help| Natural Disasters, Tsunami, Good Deeds
Αξιωματούχοι ελέγχουν για σημάδια της ακτινοβολίας για τα παιδιά από την περιοχή εκκένωσης κοντά στην Φουκουσίμα Daini πυρηνικού σταθμού στο Koriyama  

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια