Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Ο νταής του σχολείου έδειρε συμμαθητή του με ειδικές ανάγκες και ο καθηγητής δεν έκανε το παραμικρό για να αποτρέψει την επίθεση (Photos)

Ο νταής του σχολείου έδειρε συμμαθητή του με ειδικές ανάγκες και ο καθηγητής δεν έκανε το παραμικρό για να αποτρέψει την επίθεση (Photos)


Ο νταής του σχολείου έδειρε συμμαθητή του με ειδικές ανάγκες και ο καθηγητής δεν έκανε το παραμικρό για να αποτρέψει την επίθεση (Photos)  - Media


Η Βάλερι Άνν Λοθάνο είναι μητέρα ενός αγοριού με ειδικές ανάγκες. Το παιδί της πηγαίνει στο σχολείο Ρέσνικ στο Σαν Αντόνιο. Στην τάξη του είναι και ο νταής του σχολείου. Τον τελευταίο καιρό, πριν χτυπήσει το κουδούνι του διαλείμματος ο νταής απειλούσε το παιδάκι ότι θα το χτυπήσει.  


Ο μικρούλης ενημέρωσε τον καθηγητή του πως δέχεται απειλές. Εκείνος του είπε να μην ανησυχεί. «Στηρίξου επάνω μου». Δυστυχώς το παιδί στηρίχθηκε στο λόγο του καθηγητή.
Όταν χτύπησε το κουδούνι, ο νταής πραγματοποίησε τις απειλές του. Χτύπησε βάναυσα το παιδί και μάλιστα μπροστά στον καθηγητή ο οποίος δεν έκανε το παραμικρό να σταματήσει τον ξυλοδαρμό. Το μόνο που έκανε ήταν να ενημερώσει τη μητέρα του παιδιού.
Η Βάλερι Ανν Λοθάνο βρήκε φωτογραφίες του ξυλοδαρμού που τράβηξαν τα άλλα παιδιά. Ο γιος της αιμόφυρτος στο πάτωμα. Τα παπουτσάκια του είχαν βγει, και αίμα κάλυπτε τα πάντα. Δεν ήξερε πως πρέπει να αντιδράσει. Ανέβασε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και έγραψε: Η προσφορά βοήθειας που δεν υλοποιήθηκε ποτέ…
Το περιστατικό είχε περισσότερες από 200.000 κοινοποιήσεις κάτι που δεν διέφυγε της αστυνομίας η οποία ενεπλάκη για να διερευνήσει τον ξυλοδαρμό.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια