Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ιαπωνιά σεισμός 7,1 μέγεθος ..τερματίζεται η λειτουργία στους 2 πυρηνικούς σταθμούς


Ιαπωνιά  σεισμός 7,1 μέγεθος ..τερματίζεται η λειτουργία στους 2  πυρηνικούς σταθμούς

Overview of Sendai   VIDEO: Recovery underway for 17,000 missing villagers in northeast Japan.


Ένας τεράστιος σεισμός ταρακούνησε και πάλι βορειοανατολική Ιαπωνία, κλείνοντας τους δύο πυρηνικούς σταθμούς, και ενεργοποιώντας την προειδοποίηση για τσουνάμι στην ίδια περιοχή καταστράφηκαν σε σεισμό του περασμένου μήνα.
Δύο μονάδες ηλεκτροπαραγωγής είναι σύμφωνα με πληροφορίες εκτός γραμμής μετά το σεισμό μεγέθους 7,1 που έπληξε παράκτιες Miyagi Νομός στις 11:32 μ.μ., τοπική ώρα την Πέμπτη. Ο σεισμός είναι το μεγαλύτερο μετασεισμό από το σεισμό 9,0 έπληξε την πόλη βορειοανατολικά της Sendai στις 11 Μαρτίου
Οι άνθρωποι κοντά στην ακτή είχαν την υποχρέωση να προβούν  στην άμεση εκκένωση σε υψηλότερο έδαφος, σύμφωνα με την ιαπωνική μετεωρολογική υπηρεσία. Ένα μικρό κύμα έφτασε στις ακτές γύρω από 12:40 π.μ. την Παρασκευή και η  προειδοποίηση ήρθη

Κτίρια στο Τόκιο
 τόσο μακριά όσο, περίπου 200 μίλια από Miyagi, έτρεμαν για περίπου ένα λεπτό.
Σε Ichinoseki, μια εσωτερική πόλη, τα κτίρια τίναξαν  βίαια  αντικείμενα χτυπήθηκανκαι
 από τα ράφια, αλλά δεν υπήρχε μεγάλες ζημιές που αναφέρθηκαν

H Mariah Carey φωτογραφήθηκε έγκυος και γυμνή


H Mariah Carey φωτογραφήθηκε έγκυος και γυμνή

 
     


     
H διάσημη τραγουδίστρια ποζάρει γυμνή λίγο πριν φέρει στον κόσμο τα δίδυμά της! Η 42χρονη Mariah λοιπόν, άφησε να φανεί η μεγάλη... κοιλίτσα της και φωτογραφήθηκε αποκλειστικά στο Life&Style.
Mαυρισμένη και με τα μαλλιά της ελαφρώς σπαστά μέχρι τους ώμους, έδειχνε χαλαρή και ξένοιαστη περιμένοντας να έρθουν στον κόσμο το αγοράκι της και το κοριτσάκι της.
Μετά τη φωτογράφηση δήλωσε η Mariah στο περιοδικό: "Στην αρχή ένιωθα πολύ ευάλωτη, όπως σε όλα τώρα άλλωστε, αλλά δεν ήθελα να χάσω αυτή την εμπειρία ζωής."
"Απώτερός μου στόχος ήταν να μοιραστώ αυτή την απίστευτα προσωπική μου στιγμή με τους πραγματικόυς θαυμαστές μου!"
Ο νεότερός της σύζυγος Νick Cannon, δήλωσε πως η Μariah αυτή την περίοδο τον ελκύει περισσότερο από ποτέ και δεν θα μπορόύσε να την αγαπάει περισσότερο. Νιώθω μεγάλη εκτίμηση και θαυμασμό για εκείνη !"
    Μήπως όμως «ζήλεψε» τη δόξα των υπολοίπων σταρ… της άλλης πλευράς του Ατλαντικού; Λέμε εμείς τώρα…

Σημίτης : Η πολιτική της κυβέρνησης είναι “βλέποντας και κάνοντας”


Σημίτης : Η πολιτική της κυβέρνησης είναι “βλέποντας και κάνοντας”


Σημίτης : Η πολιτική της κυβέρνησης είναι “βλέποντας και κάνοντας”




Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης προειδοποιεί ότι η ασταθής πολιτική της κυβέρνησης να επιδεινώσει την σταθερότητα της ελληνικής οικονομίας και να προκαλέσει τριγμούς στις προσπάθειες οικονομικής ανάκαμψης.
Ο κ. Σημίτης ανέφερε τα πλεονεκτήματα της σαφούς, πειστικής και μακροπρόθεσμης οικονομικής πολιτικής, ενώ ταυτόχρονα τόνισε την σημαντικότητα της σύμπραξης των πολιτικών δυνάμεων και την ανάγκη «μέσα από μια συνεννόηση να προκύψει ένας σχεδιασμός ρεαλιστικής εξόδου από την κρίση»,με άρθρο του στην «Καθημερινή της Κυριακής».
Η εκτίμηση του κ. Σημίτη είναι ότι «η κυβέρνηση ακολουθεί μια πολιτική βλέποντας και κάνοντας» και στην συνέχεια προειδοποίησε ότι «ασάφειες που παραμένουν και δεν διευκρινίζονται, μπορεί να οδηγήσουν τη χώρα σε μεγαλύτερη ακόμη αστάθεια».
Σχετικά με το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του χρέους της χώρας, σημείωσε ότι στην απόφαση της Συνόδου Κορυφής της 25ης Μαρτίου, καθιερώθηκε «ως μέσο για τον περιορισμό του υπερβολικού χρέους μιας χώρας» και προσθέτει ότι «μπορεί να τεθεί ως προϋπόθεση της χορήγησης βοήθειας από τον νέο Μηχανισμό και έτσι να επιβληθεί σε μία χώρα».

Επίσης ο πρώην πρωθυπουργός, χαρακτηρίζει ως μη ρεαλιστικό το στόχο είσπραξης 50 δισ ευρώ από τις αποκρατικοποιήσεις και την ακίνητη περιουσία έως το 2015, ενώ σε ότι αφορά την ρευστότητα των τραπεζών υποσημειώνει πως «όσο πάσχει η αξιοπιστία της χώρας, η διεθνής αγορά θα αρνείται να τις δανείζει».

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Υποτονική απάντηση για τη «ζητιανιά»


Υποτονική απάντηση για τη «ζητιανιά»

Χλιαρά αντέδρασε η κυβέρνηση σε προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου αντιπροέδρου Μπουλέντ Αρίντς, ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, φέρεται να δήλωσε ότι «σε λίγο οι Ελληνες θα ανοίξουν μαντίλι για να ζητιανεύουν».
«Σε λίγο οι Ελληνες θα ανοίξουν μαντίλι για να ζητιανεύουν»         
Μιλώντας σε σεμινάριο για τον περιφερειακό Τύπο στην πόλη Ούρφα, ο αντιπρόεδρος είπε ότι το εξωτερικό χρέος της Ελλάδας έχει ξεπεράσει το 1 τρισ. δολάρια, ότι η παραγωγή σε όλα τα ελληνικά εργοστάσια έχει σταματήσει γιατί κανένας δεν ενδιαφέρεται να τα αγοράσει. Αντιπαρέβαλε δε με τη χώρα του, ευλογώντας τα γένια του, χαρακτήρισε τη χώρα του ως μία από τις πέντε κορυφαίες του κόσμου, με ρυθμό ανάπτυξης 9%.
Η αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης περιορίστηκε στην «εικασία» του εκπροσώπου της Γ. Πεταλωτή, ότι η άποψη Αρίντς «δεν αποτελεί θέση της τουρκικής κυβέρνησης γιατί στερείται αλήθειας και σοβαρότητας».
Αντιθέτως, εντονότατη ήταν η απάντηση της Ν.Δ. διά του εκπροσώπου της Γ. Μιχελάκη.

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Περιπολικά - Δυναμίτες στην πάταξη του εγκλήματος


Περιπολικά - Δυναμίτες στην πάταξη του εγκλήματος


Η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε περιπολικά - δυναμίτες. Πρόκειται για δέκα Mitsubishi EVO X και Jeep Patriot. Τα Mitsubishi EVO X, ναι, αυτά με τον 2.0-λιτρο κινητήρα των 295 ίππων. Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να ακολουθήσει
Περιπολικά - Δυναμίτες στην πάταξη του εγκλήματος
εντατική εκπαίδευση των αστυνομικών που θα τα οδηγήσουν σε σχολές ασφαλούς οδήγησης, ώστε να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες των αυτοκινήτων και ότι οι υπεύθυνοι έχουν σκεφτεί και σχεδιάσει τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, όσον αφορά το κόστος συντήρησής τους, γιατί μεταξύ μας, καίνε κάτι παραπάνω.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Πλέον, τα κατασχεμένα οχήματα θα περιέρχονται στη διάθεση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας....
Με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη μπορεί να διατίθενται στις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος για κάλυψη των αναγκών τους, χερσαία, πλωτά και εναέρια μεταφορικά μέσα που έχουν κατασχεθεί, οποτεδήποτε, ως αντικείμενα λαθρεμπορίας, ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, λαθρεμπορευμάτων ή παράνομων μεταναστών και ως μέσα παράνομης διακίνησης όπλων ή αρχαιοτήτων, εφόσον παρέλθουν τρεις μήνες από την ημερομηνία κατάσχεσής τους και στο διάστημα αυτό δεν έχει εκδοθεί ή δεν έχει καταστεί αμετάκλητο βούλευμα ή απόφαση του αρμόδιου δικαστηρίου για την άρση της κατάσχεσης και την απόδοση των μέσων αυτών στους ιδιοκτήτες τους.
Αν μετά τη διάθεση του μέσου που κατασχέθηκε, διαπιστωθεί ότι το μέσο δεν είναι κατάλληλο για τις ανάγκες της Υπηρεσίας ή διαταχθεί αμετακλήτως με βούλευμα ή δικαστική απόφαση η απόδοσή του στον ιδιοκτήτη του, εφαρμόζονται αναλόγως οι διατάξεις της παρ.12 του άρθρου 177 του ν. 2960/2001 (ΦΕΚ 265 Α΄).
Με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη ρυθμίζονται οι λοιπές προϋποθέσεις, η διαδικασία και κάθε σχετικό θέμα για τη διάθεση των κατασχεμένων οχημάτων στις πιο πάνω αρχές.
Το παραπάνω προβλέπει το άρθρο 6 του Νόμου 3938/2011 "Σύσταση Γραφείου Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και άλλες διατάξεις".

Σαμαράς: Βοηθήστε τα καταστήματα της γειτονιάς σας


Σαμαράς: Βοηθήστε τα καταστήματα της γειτονιάς σας


Έκκληση στους πολίτες να ενισχύσουν στις εορτές του Πάσχα τα καταστήματα της γειτονιάς τους, απηύθυνε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος περιόδευσε σήμερα στην αγορά της Νέας Ιωνίας.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση για την κρίση στο λιανεμπόριο. "Δεν μπαίνει σήμερα άνθρωπος στα μαγαζιά. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και αναρωτιέμαι τι επιτέλους πρέπει να συμβεί για να το καταλάβει η κυβέρνηση και να αλλάξει αυτή την ανάλγητη οικονομική πολιτική η οποία δημιουργεί αυτό το έλλειμμα κοινωνικής συνοχής. Εχει τραυματιστεί βαθύτατα η ελληνική κοινωνία", δήλωσε.
"Τώρα που πλησιάζει Πάσχα ο καθένας ας ξοδέψει στα καταστήματα της γειτονιάς του. Να βοηθήσει τους καταστηματάρχες, την περιοχή, την τοπική αγορά", τόνισε. Παράλληλα, ζήτησε από τους πολίτες να δείξουν σύμπνοια, ανθρωπιά, αγάπη και αλληλεγγύη σε όσους έχουν ανάγκη. "Ας είμαστε δίπλα τους. Ο καθένας ξέρει τι μπορεί να κάνει", πρόσθεσε.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

πονάει πολύ η βοήθεια .Στην αρχή.. μετά συνηθίζεις Στο μηχανισμό στήριξης και η Πορτογαλία

πονάει πολύ η βοήθεια .Στην αρχή.. μετά συνηθίζεις 





Στο μηχανισμό στήριξης και η Πορτογαλία




Αίτημα για οικονομική βοήθεια απηύθυνε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή η Πορτογαλία, όπως ανακοίνωσε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός της χώρας, Ζοζέ Σόκρατες, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις των τελευταίων μηνών.


Η πορτογαλική κυβέρνηση "αποφάσισε να απευθύνει αίτημα για χρηματοπιστωτική βοήθεια στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή", δήλωσε την Τετάρτη το βράδυ ο πρωθυπουργός της χώρας Ζοζέ Σόκρατες σε τηλεοπτικό του διάγγελμα.

Η Πορτογαλία ζήτησε να επωφεληθεί μιας χρηματοπιστωτικής βοήθειας από την ΕΕ, ανακοίνωσε και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

Το αίτημα της Πορτογαλίας προς την ΕΕ για χρηματοπιστωτική βοήθεια συνιστά μια υπεύθυνη κίνηση για τη σταθεροποίηση της κατάστασης στη χώρα και στην Ευρώπη, δήλωσε ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Όλι Ρεν.

"Είναι μια υπεύθυνη κίνηση από την πορτογαλική κυβέρνηση για το καλό της οικονομικής σταθερότητας στη χώρα και στην Ευρώπη", δήλωσε ο Ρεν στο Ρόιτερς. Το ποσό της βοήθειας θα καθοριστεί σύντομα, προσέθεσε. 




thumb

Πρόταση νόμου για σαρωτικό έλεγχο «πόθεν έσχες» από το 1974 καταθέτει η ΝΔ


Πρόταση νόμου για σαρωτικό έλεγχο «πόθεν έσχες» από το 1974 καταθέτει η ΝΔ

Εφόσον η κυβέρνηση δεν το πράξει
Πρόταση νόμου για τον έλεγχο του «πόθεν έσχες» όσων διετέλεσαν υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί από το 1974 μέχρι και σήμερα, πρόκειται να καταθέσει η ΝΔ, σε περίπτωση που η κυβέρνηση δεν αναλάβει σχετική πρωτοβουλία.

Στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γιάννης Μιχελάκης, εξήγησε ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προτείνει τη σύσταση Επιτροπής Ελέγχου των δηλώσεων όσων διετέλεσαν υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί από το 1974 ως σήμερα, όπως και τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των συζύγων και των τέκνων τους.

Η ΝΔ υποστηρίζει ακόμα ότι θα πρέπει νομοθετικά να παρασχεθεί η δυνατότητα στις αρμόδιες δημόσιες αρχές να προβαίνουν μέχρι και στη δήμευση της περιουσίας που ο ελεγχόμενος απέκτησε αδικαιολόγητα ή μη νόμιμα.

Top Five Lady Gaga Καλημέρα Αμερική", ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι η Lady Gaga θα ξεκινήσει το καλοκαίρι σειρά συναυλιών με επίδοση 27 Μαΐου του 2011 στη Νέα Υόρκη


Top Five Lady Gaga 



wildfire.gigya.com
Lady Gaga to perform concert in NYC on May 27th



Καλημέρα Αμερική", ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι η Lady Gaga θα ξεκινήσει το καλοκαίρι σειρά συναυλιών με επίδοση 27 Μαΐου του 2011 στη Νέα Υόρκη.
Μπροστά από την επόμενη μεγάλη απόδοσή της, ελέγξτε τα πέντε από τις πιο αξέχαστες στιγμές Gaga είναι:
Το κρέας φόρεμα. Κατά το 2010 MTV Video Music Awards, η Lady Gaga, επίσης, πήγε ενάντια στο σιτάρι. Φορούσε ένα φόρεμα κατασκευασμένο από ακατέργαστη μπριζόλα φούστα για να πάρει το τρόπαιο για το βίντεο του έτους, και παραδίδεται Cher, ο παρουσιαστής της απονομής, ένας σωματώδης αξεσουάρ πριν από την πραγματοποίηση ομιλία αποδοχής της. "Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα πρέπει να ζητά Cher να κρατήσει πορτοφLady Gaga
όλι κρέας μου,» είπε ο Gaga.
Lady Gaga

Lady Gaga
Η Δαντέλα μάσκα. Ίσως Gaga φόρεσε το φόρεμα με βάση το κρέας λόγω του ότι είχε στην αρχή αυτό που έκανε στα 2009 VMAs. Μετά την εκτέλεση "Paparazzi" που καλύπτονται από ψεύτικο αίμα, η Lady Gaga φόρεσε τον έκτο της, και πιο εξωφρενική, φορεσιά της νύχτας: ένα κατακόκκινο φόρεμα δαντέλα με headpiece ότι καλύπτεται πλήρως το πρόσωπό της. Ακόμη και Eminem, ο οποίος παρέδωσε Gaga το καλύτερο νέο βραβείο καλλιτεχνών, κοίταξε σοκαρισμένος
Το αυγό άφιξη.Κάποιοι χαστούκι προσωπικότητες σε Spanx και πούλιες και αυτοαποκαλούνται κόκκινο χαλί έτοιμο. Δεν Gaga. Για το 2011 Βραβεία Grammy, Gaga περιβάλλονται τον εαυτό της σε ένα αυγό-όπως κάψουλα και να αφήσει μια ομάδα διαχειριστών της μεταφοράς στην επίδειξη. Αργότερα «εκκολάπτονται» και άρχισε να την απόδοσή της το πρώτο live του "Born αυτόν τον τρόπο."    

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια