Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Φονικό στον Ορχομενό


Φονικό στον Ορχομενό


Αιματηρή ληστεία με θύμα ένα 75χρονο σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Ορχομενό της Βοιωτίας, όταν ομάδα τεσσάρων ληστών εισέβαλε στο σπίτι της άτυχης οικογένειας που κοιμόταν. Οι δράστες μόλις έγιναν αντιληπτοί πυροβόλησαν τον ηλικιωμένο και αφού τραυμάτισαν τη σύζυγο του, ακινητοποίησαν το 47χρονο γιο του και τράπηκαν σε φυγή.
Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας γύρω στις 3.50 τα ξημερώματα με σκοπό να τους ληστέψουν, όμως οι ένοικοι του σπιτιού ξύπνησαν και άλλαξαν τα σχέδια των ληστών. Στο μεταξύ λίγο αργότερα οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν κοντά στην Αταλάντη το κλεμμένο από την Αττική – όπως εκτιμάται από την αστυνομία- ΙΧ αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι ληστές για τη διαφυγή τους, το οποίο είχαν επιχειρήσει να κάψουν. Για την ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
 Μπήκαν μέσα στο σπίτι σχεδόν ανενόχλητοι και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άρχισαν να ψάχνουν στο σπίτι για χρήματα και κοσμήματα. Ένας θόρυβος που έκαναν όμως, ξύπνησε τον ιδιοκτήτη, που βρισκόταν μέσα μόνος και αβοήθητος.
Ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε απέναντι από τους 4 ληστές και τότε εκείνοι δεν δίστασαν. Ένας από αυτούς, όπλισε και τον πυροβόλησε εξ' επαφής. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
Οι ληστές όμως δεν έμειναν εκεί. Έκαναν το σπίτι άνω - κάτω για να βρουν πολύτιμα αντικείμενα και στη συνέχεια έφυγαν και απομακρύνθηκαν από την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια