Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Εν μέσω καταδίωξης και πυρών ο Καρατζαφέρης

Λαχτάρα που δε φανταζόταν ποτέ του πέρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, αφού βρέθηκε μέσα σε αστυνομική καταδίωξη με τους ληστές να πυροβολούν αδιακρίτως.




Εν μέσω καταδίωξης και πυρών ο Καρατζαφέρης


Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που λήστεψαν το μεσημέρι τράπεζα στην Αταλάντη, ενώ ακολούθησε και ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς.

Οι ληστές πήγαν στο υποκατάστημα της τράπεζας στην Αταλάντη και, με την απειλή όπλου, πήραν τα χρήματα που βρίσκονταν στα ταμεία, περίπου 8.000 ευρώ, καθώς και ένα φορητό χρηματοκιβώτιο, το οποίο αποδείχθηκε εκ των υστέρων ότι δεν περιείχε χρήματα.
Αμέσως ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και κατευθύνθηκαν προς την Αθήνα από παράπλευρους δρόμους. Λίγο αργότερα στην περιοχή της Τραγάνας εγκατέλειψαν ένα καλάσνικοφ, το άδειο χρηματοκιβώτιο και μια κουκούλα.
Στην προσπάθεια τους να βγουν και πάλι στην εθνική οδό προς Αθήνα, βρέθηκαν στην πλατεία του χωριού Προσκυνά, όπου εκείνη την ώρα συνομιλούσε με κατοίκους ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρη. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ με την συνοδεία του βρέθηκε ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά, αλλά είναι καλά στην υγεία του.
 Σε αυτό το σημείο οι ληστές βρέθηκαν πίσω από ένα αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο κινούνταν με πολύ αργούς ρυθμούς και, προκειμένου να επιταχύνει ο οδηγός του για να τους ανοίξει το δρόμο, πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό.
Εν συνεχεία οι δράστες διέφυγαν και λίγο αργότερα αντάλλαξαν πυροβολισμούς και με αστυνομικούς που τους ακολουθούσαν. Οι ληστές διέφυγαν με κατεύθυνση την Αθήνα και το αυτοκίνητο εντοπίστηκε αργότερα στην περιοχή της Θήβας.
Ο Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό μετά το περιστατικό:
"Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά της ασφάλειάς μου τα οποία σε κλάσματα δευτερολέπτων, με ετοιμότητα που δεν μπορούσα να την πιστέψω, έβγαλαν το όπλο τους. Όμως επειδή βρισκόμαστε σε κατοικημένη περιοχή, τους είπα να τους αφήσουν να φύγουν.
Ασφαλώς και δεν πυροβόλησαν. Απλά, προς την πλευρά μας προτάθηκαν τα καλάζνικοφ.
Πιστεύω ότι επρόκειτο για αντιπερισπασμό, ίσως τυφλό. Ίσως είδαν κάποιο πρόσωπο και θεώρησαν ευκαιρία να σταματήσουν εδώ σε εμάς. Δεν ξέρω πως λειτούργησαν . Όλα αυτά έγιναν σε κλάσμα δευτερολέπτου.
Ο κόσμος έχει υποστεί ένα σοκ. Όταν ακούς αυτό το κροτάλισμα.
Σιγά - σιγά θα πρέπει να συνηθίσουμε την ζωή που επιλέξαμε να έχουμε.
Ψηφίσαμε για να προσπαθήσουμε να ζήσουμε καλύτερα, και ζούμε εν μέσω ληστών και δολοφόνων. Αυτό είναι πρωτόγνωρο. Τα μάτια του κόσμου που έζησαν αυτό, ήταν για κάποια λεπτά τα μάτια "ζωντανών νεκρών", "κοκαλωμένα". Ξαφνικά βλέπεις τον θάνατο και ακούς ένα καλάζνικοφ να κροταλίζει. Και λες γιατί ζω..
Αυτό έβλεπα στα μάτια αυτών των ανθρώπων εκεί.
Το θέμα της συζήτησής τους ήταν το πόσο εύκολο είναι να βγάλει κάποιος ένα όπλο και να χάσεις την ζωή σου. Αυτά δεν υπήρχαν πριν 20 χρόνια".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια