Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Ούτε στην Ελλάδα δεν θα περνούσε τέτοια Χριστούγεννα η Μαρία Μενούνος.



Τα Χριστούγεννα της Μαρίας Μενούνος




Ούτε στην Ελλάδα δεν θα περνούσε τέτοια Χριστούγεννα η Μαρία Μενούνος. Η διάσημη ηθοποιός, TV persona και δημοσιογράφος γιόρτασε με… μαγιό τη Θεία Γέννηση, μιας και στην Καλιφόρνια ο καιρός ήταν πιο ελληνικός απ’ ό,τι στη χώρα μας. Λαμπερός ήλιος, ζέστη και φυσικά ελληνικό φαγητό φτιαγμένο από την ίδια αλλά και από τη μαμά της, η οποία έχει τη φήμη εξαιρετικής μαγείρισσας.

Όπως δημοσιεύει η Espresso, φορώντας μπικίνι που άφηνε σε κοινή θέα το εξαιρετικό σώμα της, η ομογενής πολυτάλαντη σταρ φωτογραφήθηκε δίπλα στην πισίνα μαζί με τον πατέρα, τη μητέρα και άλλους συγγενείς της, καθώς και φίλους που έδωσαν το «παρών» στο γιορτινό τραπέζι της ημέρας των Χριστουγέννων. «Είναι τα καλιφορνέζικα Χριστούγεννα εδώ. Οι γονείς και οι φίλοι κολυμπούν» έγραψε χαρακτηριστικά στον διαδικτυακό λογαριασμό της, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες της γιορτής.

Εκτός όμως από κολύμπι και φαγητό, η 33χρονη ηθοποιός και δημοσιογράφος απόλαυσε και τηλεόραση, αυτή τη φορά από τη θέση του τηλεθεατή και όχι εκείνου που βρίσκεται μπροστά στις κάμερες. Οπως είπε στους θαυμαστές της στο Διαδίκτυο, παρακολούθησε αγώνα μπάσκετ, του αθλήματος δηλαδή που ουδέποτε έκρυψε πως λατρεύει. Μπορεί η ομάδα της να έχασε, ωστόσο εκείνη ευχαριστήθηκε πολύ το γεγονός ότι παθιάστηκε σαν να ήταν η ίδια κάτω από τα καλάθια. Το άλλο μεγάλο πάθος της Μαρίας Μενούνος είναι η φροντίδα του εαυτού της.

Ξέρει ότι ένα καλό σώμα και κυρίως ένα καλοδιατηρημένο πρόσωπο είναι βασικά στοιχεία όχι μόνο για να αισθάνεται καλά ως γυναίκα αλλά και για να «υπηρετούν» σωστά την καριέρα της.

Γι’ αυτό, όπως αποκάλυψε πρόσφατα, δεν ξεχνά ποτέ να κάνει λεπτομερή και καλό καθαρισμό στο πρόσωπό της κάθε βράδυ και να μη χρησιμοποιεί ποτέ την ίδια πετσέτα για το πρόσωπο περισσότερες από μία φορές. Και απ’ ό,τι φαίνεται στις φωτογραφίες των Χρισστουγέννων, καταφέρνει να έχει το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Μουσακάς και κολοκυθοκεφτέδες!
Σε ό,τι αφορά τώρα τον τομέα «χριστουγεννιάτικο τραπέζι», η Μαρία Μενούνος, η οικογένειά της και οι φίλοι της απόλαυσαν ένα λουκούλλειο γεύμα. Εκτός των κρεατικών -η γαλοπούλα επιβάλλεται- στο τραπέζι υπήρχαν πιατέλες με μουσακά και κολοκυθοκεφτέδες. Δεν έλειψαν βεβαίως οι σαλάτες και τα τυριά, ενώ το αλκοόλ είχε την τιμητική του, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε τραπέζι, ιδίως αν το έχουν στρώσει Ελληνες.

Ρεβεγιόν στους Καρντάσιαν

Γιορτινά όμως πέρασε η Μαρία Μενούνος και την παραμονή των Χριστουγέννων, καθώς ήταν καλεσμένη στο πάρτι-ρεβεγιόν που διοργάνωσε η οικογένεια Καρντάσιαν. Η ομογενής ηθοποιός δεν μπορούσε φυσικά να πει όχι στην πρόσκληση αυτή των συναδέλφων της, με τις οποίες διατηρεί φιλικές σχέσεις εδώ και πολύ καιρό. Το πάρτι έγινε σε άκρως χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με ανταλλαγή δώρων, αρκετό αλκοόλ και χορό μέχρι τελικής πτώσεως. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια