Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ελλάδα: Περικλής Μέρκελ και Σαρκοζί Ελλάδα, το λίκνο της δυτικής δημοκρατίας.



Ελλάδα: Περικλής Μέρκελ και Σαρκοζί
Ελλάδα, το λίκνο της δυτικής δημοκρατίας.

http://lapupilainsomne.files.wordpress.com/2011/11/crisis-griega-explicada.jpg
Ελλάδα, το λίκνο της δυτικής δημοκρατίας.
Πολύ πήρε λίγο την ανακοίνωση του Έλληνα Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου , να διοργανώσει δημοψήφισμα όπου ο λαός να αποφασίσει αν ήταν αποδεκτό Ελληνική μέτρα προσαρμογής που Ελλάδα έλαβε το δεύτερο κεφάλαια διάσωσης που συμφωνήθηκε με την Ευρωπαϊκή Ένωση .
Μόλις είκοσι τέσσερις ώρες αργότερα, ο Έλληνας Υπουργός των Οικονομικών , που υποτίθεται ότι διορθώνεται το αφεντικό του είπε όχι δημοψήφισμα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Γερμανία και τη Γαλλία, οι κυβερνήσεις αντέδρασαν κατά της ιδέας των ηλεκτρικά συνεννόηση με εκείνους που καταλήγουν να πληρώνουν και πάλι για να διασώσει τις τράπεζες.
Το ίδιο όπως και στο όνομα της δημοκρατίας εισβάλει χώρες, οι άμαχοι βόμβα και να επιβάλει κυρώσεις δημοφιλή διαβουλεύσεις θέλουν να γνωρίζουν κατά τη λήψη αποφάσεων στις κάλπες μπορεί να πάει ενάντια στα συμφέροντα αυτών που ταμείο δαπανηρές εκστρατείες τους.
Πριν, είχαν ψηφίσει αγορές, με τις κατασχέσεις που έστειλε ένα σαφές μήνυμα ότι η δημοκρατία τρομοκρατεί. Ένα σύμβολο που έχει στην Ελλάδα, το λίκνο της δυτικής δημοκρατίας, όπου οι δημοκρατικές μάθημα έχει λάβει χώρα.
Λίγο μετά, το ζεστό χαμόγελο των μεγάλων δυτικών ηγετών απέκρυψε την αποτυχία κατά τη σύνοδο κορυφής της G-20 , και την απόρριψη των αναδυόμενων οικονομιών όπως η Κίνα και η Βραζιλία να αναλάβουν κινδύνους για την επίλυση μιας κρίσης που δεν δημιούργησε.
Επικίνδυνες διαβούλευσης με τους πολίτες διαμαρτύρονται ότι να πάρει μήνες, δεν πρόκειται να είναι ότι, όπως με τη μέθοδο του Περικλή στην Αθήνα πριν από 2000 χρόνια, όλο και μεγαλύτερης αποδοχής τελείωσε την ιδέα ότι η εθνική κυριαρχία έγκειται στο λαό.
Με την απειλή της παραπέμπει την Ελλάδα στο προεπιλεγμένο και αφαιρέστε το ευρώ, η Ευρωπαϊκή Ένωση όχι μόνο σκόνη την ιδέα του δημοψηφίσματος, αλλά διέταξε να σχηματίσουν μια «κυβέρνηση συνασπισμού». Αυτή τη Δευτέρα γνώρισε την παραίτηση του Παπανδρέου πειθαρχημένη, με την ελληνική βουλευτές, οι διάδοχοι του Περικλή, που συνήλθαν για να σχηματίσουν μια νέα κυβέρνηση και να αποφασίσει το όνομα του νέου πρωθυπουργού.
Λοιπόν, φαίνεται ότι στον πολιτισμένο και καλλιεργημένο κυριαρχία της Ευρώπης έγκειται στο τραπεζίτες και πολιτικοί οι οποίοι εργάζονται γι 'αυτούς. Εν τω μεταξύ, περικοπή θέσεων εργασίας, τη μείωση του προϋπολογισμού και πάνω από Zarkozy endéudense και Merckel deudocracia-υποστηρίζει-και αποφάσισε σχετικά με το δικαίωμα να αποφασίζει των Ελλήνων
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια