Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Η συνεδρίαση του πρώτου υπουργικού συμβουλίου - Παράδοση παραλαβή στο Μαξίμου


Η συνεδρίαση του πρώτου υπουργικού συμβουλίου - Παράδοση παραλαβή στο Μαξίμου
11/11/2011 5:14:00 μμ


  Πατήστε για μεγέθυνση

το Μέγαρο Μαξίμου ο Γ.Παπανδρέου υποδέχθηκε τον νέο πρωθυπουργό Λ.Παπαδήμο. «Θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το έργο της νέας κυβέρνησης» είπε χαρακτηριστικά ο απερχόμενος πρωθυπουργός.


Ο Γιώργος Παπανδρέου καλωσόρισε τον Λουκά Παπαδήμο και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που θα αντιμετωπίσει. «κ. Παπαδήμο αναλαμβάνετε σε μία πολύ δύσκολη και κρίσιμη στιγμή για τη χώρα. Είμαστε όλοι ενωμένοι πιστεύω το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού στην προσπάθεια αυτή να πετύχει αυτή η κυβέρνηση. Είναι για το καλό τον επόμενων γενεών αλλά και το μεγάλο βάρος που έχει σήμερα ο ελληνικός λαός να το ελαφρύνουμε. Αλλά και να συνεχίσουμε τις μεγάλες αλλαγές που έχουν ήδη ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τη ευρύτερη δυνατή συνεργασία. Και βεβαίως θα υπάρχει όλη η στήριξη και όλη η βοήθεια από τη δική μου πλευρά».

 Από την πλευρά του ο νέος πρωθυπουργός σημείωσε: «Ευχαριστώ πολύ. Ο κ. Παπανδρέου έχει κάνει τα τελευταία χρόνια μια τεράστια προσπάθεια για τη σταθεροποίηση της οικονομίας, τη δημοσιονομική εξυγίανση μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. Και θέλουμε όλοι να τον ευχαριστήσουμε για το έργο του. Τον ευχαριστώ προσωπικά για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Κι η νέα κυβέρνηση συνεργασίας θα κάνει ό,τι καλύτερο είναι δυνατόν προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της χώρας. Και πιστεύω ότι με τη συνεργασία όλων και η νέα κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας υπογραμμίζει αυτό, με την ενότητα όλων θα πετύχουμε το αποτέλεσμα».




Σ


Τα νέα κυβερνητικά στελέχη προσέρχονται στη Βουλή, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.



Όλοι στις δηλώσεις τους αναφέρθηκαν στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά της η νέα κυβέρνηση σε μία εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή για τη χώρα.





Μετά την συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη σύσκεψη του οικονομικούεπιτελείου του Υπουργείου Οικονομικών (υπουργός, αναπληρωτές υπουργοί, υφυπουργός) με υπηρεσιακούς παράγοντες, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια