Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Πυρηνικός αφοπλισμός κρέμεται πάνω από την ανθρωπότητα ως κύρια προτεραιότητα ..

Πρώτη σειράΠυρηνικός αφοπλισμός κρέμεται πάνω από την ανθρωπότητα ως κύρια προτεραιότητα ..

Πυρηνικών πυραύλων
Στον κόσμο υπάρχουν πάνω από πέντε χιλιάδες πυρηνικές κεφαλές σε τέλεια λειτουργία αμέσως.(Φωτογραφία: 




Όταν ξέρετε ότι εξακολουθούν να αποθηκεύονται στον πλανήτη δεν είναι λιγότερο από είκοσι χιλιάδες πυρηνικές κεφαλές , πέντε χιλιάδες από αυτές σε τέλεια κατάσταση να λειτουργεί αμέσως, τότε είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς την ανθρώπινη φυλή και όλες τις άλλες εκδηλώσεις της ζωής στη Γη κρέμεται από ένα  νήμα.


Και δεδομένου ότι η ενέργεια του ατόμου κυκλοφόρησε σε θάνατο το 1945 για τις ιαπωνικές πόλεις Χιροσίμα και Ναγκασάκι, καμία διεθνής πολιτική αλλαγή θα μπορούσε να καταστεί αποτελεσματική η διατήρηση της ότι οι εν λόγω σφαγές που διαπράχθηκαν από Αμερικανούς ηγέτες στην εξουσία, έφερνε στο μυαλό σίγουρα θα οδηγήσει σε το μέλλον του πολιτισμού μας.

Αντίθετα, το αιώνιο ηγεμονικά συμφέροντα που τα όπλα μαζικής καταστροφής αποτελεί βασικό εργαλείο για τις παγκόσμιες προσπάθειες επέκτασής τους, και ένα μεγάλο μέρος της τεχνολογικής ανάπτυξης των τελευταίων δεκαετιών έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη βελτίωση της εν λόγω θανάτου συσκευές, έτσι ώστε σήμερα Οι θανατηφόρες συνέπειες τους που βρίσκονται, από τον επιβλητικό διηπειρωτικών πυραύλων, ακόμη και το ελαφρύτερο πυρομαχικών πυροβολικού.

Κατά συνέπεια, ο άνθρωπος συνεχίζει να ζει στην άκρη, και η δαμόκλειος σπάθη μιας πυρηνικής σύγκρουσης και τον καθορισμό των τελικών είναι τόσο ισχυρή σήμερα, όπως στις ημέρες οξέος του Ψυχρού Πολέμου και της διαίρεσης διπολική του κόσμου.

Και όχι για τους ορισμούς των πτήσεων και ευκρινώς από μαχητικούς κλίσεις.

Θα ρωτήσω στο σημερινό πλαίσιο, τι επιδιώκουν ακριβώς American κύκλους κατηγορηματικά ρεύμα όταν προσπαθεί να δημιουργήσει γύρω από τον πλανήτη που ονομάζεται σύστημα πυραύλων, έχουν σχεδιαστεί, σύμφωνα με δημόσιες δηλώσεις της, «να αποτρέψει επιθέσεις από τρομοκρατικές έθνη», αλλά με ιδιαίτερη έμφαση προτίθεται να τοποθετήσει γύρω από τη Ρωσία και την Κίνα, τους οποίους θεωρούν σημερινή νέα τους αντιπάλους τους.

Είναι σαφές ότι αυτό που έχει ήδη προγραμματιστεί, και η Μόσχα και το Πεκίνο γνωρίζουν και να απορρίψει, είναι να εξασφαλιστεί για τα πυρηνικά οπλοστάσια Made in USA την ευκαιρία να νικήσει τον εχθρό, χωρίς την ύπαρξη των απαντήσεων επίθεση. Με λίγα λόγια, η «πυρηνική νίκη" πλήρως εξασφαλισμένη εκ των προτέρων.

 Και, φυσικά, το επείγον μιας αποτελεσματικής υπεράσπισης σε τέτοια απειλή, απλώς ενθαρρύνει τις δαπάνες του πολέμου και τον κίνδυνο της παγκόσμιας ένοπλης σύγκρουσης, μέσα σε ένα διεθνές πλαίσιο που σημειώνονται, αν μη τι άλλο, από μια οξεία οικονομική κρίση, η κοινωνική και οικολογικά.

Ως εκ τούτου, η αντιμετώπιση αυτών των απειλητικών και εκρηκτικό πλαίσιο, ομάδες όπως το Κίνημα των Αδεσμεύτων, η ΝΑΜ, μέσω Κούβας , κατάφερε να εγκρίνει τον ΟΗΕ μέσα στην ενσωμάτωση, το κλείσιμο 26 Σεπτεμβρίου από μια τόσο αναγκαία συνάντηση Ομάδα υψηλού επιπέδου για τον Αφοπλισμό .

Θεσπίστηκε με 179 ψήφους υπέρ και τέσσερις αποχές, η πρόσκληση περιέχει την πρόθεση της ΝΑΜ για τη δημιουργία ενός προθεσμία το 2025 για την εφαρμογή ενός σχεδίου σταδιακής μείωσης των πυρηνικών οπλοστασίων σε σταδιακή εξάλειψη και την απαγόρευση τους, να εγγυηθούν την επιβίωση πλανήτη και αυτών που το κατοικούν.

Η νέα αυτή πρωτοβουλία, εξηγεί κυριολεκτικά έγγραφο παρελθόντος, "αντιστοιχεί στην ιστορική θέση του Κινήματος των Αδεσμεύτων, στην υπεράσπιση του πυρηνικού αφοπλισμού, η οποία δίνει την υψηλότερη προτεραιότητα."

Στην πραγματικότητα, η επίτευξη αυτού του στόχου τις τελευταίες ημέρες έλαβε την ομόφωνη υποστήριξη των κρατών-μελών της Κοινότητας Κρατών της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής, CELAC, του οποίου η εκ περιτροπής προεδρία ασκείται ακριβώς στις Μεγάλες Αντίλλες, η οποία προσθέτει μεγαλύτερη αντοχή το συμφέρον της ΝΑΜ.

Μένει να δούμε αν η πλευρά εκείνων που επιμένουν οι ίδιοι κυρίαρχοι του κόσμου με κάθε κόστος και με κάθε κόστος, υπάρχει μια ελάχιστη αμοιβή για να παρακολουθήσουν αυτή την αίσθηση, όπως την καθολική και την προτεραιότητα αυτή αξίωση καλλιέργεια όλων όσων ζουν στην ταραγμένη κοινό μας σπίτι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια