Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ατύχημα με λεωφορείο σκοτώνει δεκάδες ανθρώπους

Ατύχημα με λεωφορείο σκοτώνει δεκάδες ανθρώπους στη Κένυα 



Ναϊρόμπι - επικίνδυνους δρόμους της Κένυας στοίχισε  και πάλι τη ζωή δεκάδων ανθρώπων σε ένα φρικιαστικό ατύχημα λεωφορείων δυτικά του Ναϊρόμπι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.



Ένα επιβατικό λεωφορείο συνετρίβη μέσα από ένα φράγμα σε μια απότομη καμπύλη, ρίχνεις πάνω και δακρύρροια από τη στέγη,  της Κένυα Ερυθρός Σταυρός είπε σε μια δήλωση. Σύμφωνα με τον Ερυθρό Σταυρό, 41 άνθρωποι σκοτώθηκαν αμέσως και ένα άλλο 39 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του κοντινή πόλη της Narok με σοβαρά τραύματα.
"Έχουμε ένα θύμα μεταφέρθηκε στο Ναϊρόμπι Kenyatta νοσοκομείο", δήλωσε ο Peter Outa, Δημοσίων Σχέσεων για τον Ερυθρό Σταυρό. "Έχουμε αποστέλλονται επίσης ένα άλλο ασθενοφόρο στο Narok να βοηθήσει με την ανατροφή περισσότερα θύματα στο Ναϊρόμπι."
Traffic Ταγματάρχης Samuel Kimaru, ο οποίος ήταν στη σκηνή του ατυχήματος, είπε Πρότυπο Media στην Κένυα ότι ο οδηγός είχε συντριβεί κατευθείαν στην κουπαστή.«Από τις έρευνές μας, ο οδηγός δεν επιχείρησε καν να φρενάρει ή να διαπραγματευθεί τη γωνία," ο κ. Kimaru είπε. "Φάνηκε σαν να κοιμόταν." Ο οδηγός ήταν πιστεύεται ότι είναι ζωντανοί, και οι αρχές προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν.
Το ατύχημα συνέβη περίπου δύο ώρες με το αυτοκίνητο δυτικά του Ναϊρόμπι περίπου δύο Το λεωφορείο ταξίδευε από Ναϊρόμπι προς Homa Bay στη λίμνη Βικτώρια, όταν ξέφυγε από το δρόμο. Το ειδησεογραφικό κανάλι NTV ανέφερε ότι υπήρχαν δύο ατυχήματα την περασμένη εβδομάδα στην ίδια καμπύλη, αφήνοντας συνολικά 10 νεκρούς.
Φωτογραφίες από τη σκηνή του ατυχήματος έδειξε ότι η κορυφή του λεωφορείου είχε κουρεμένο off και βρίσκεται από την πλευρά του δρόμου. Καθίσματα επιβατών στη βάση του λεωφορείου ήταν βίαια και γυρίσει γύρω.
Αγροτικών δρόμων στην Κένυα τείνουν να είναι σβηστά. Τα ατυχήματα είναι συχνό και συχνά θανατηφόρα, με τους οδηγούς και την επιτάχυνση εκτέλεσης επικίνδυνους ελιγμούς περνώντας σε στενό δύο λωρίδες τεντώματα. Τουλάχιστον 35 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένα λεωφορείο συνετρίβη το Φεβρουάριο στην ανατολική Κένυα.
«Χάνουμε πάρα πολλούς Κενυάτες μέσω οδικών ατυχημάτων και το βάρος μας είναι και οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, καθώς εργαζόμενους, η αστυνομία της κυκλοφορίας και ως ηγέτες," ο Πρόεδρος Uhuru Kenyatta έγραψε σε δήλωσή του στο Twitter την Πέμπτη. Υποσχέθηκε να κρατήσει τους ιδιοκτήτες των οχημάτων υπεύθυνη για τα ατυχήματα. «Θα αναλάβουμε δράση τώρα, όχι μόνο εναντίον των οδηγών, αλλά ακόμη και τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων οι ίδιοι," ο κ. Kenyatta είπε.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει δηλώσει ότι οι εκτιμήσεις για τον αριθμό των ανθρώπων που σκοτώνονται σε τροχαία ατυχήματα στην Κένυα κάθε χρόνο κυμάνθηκε άγρια, με τα διόδια μεταξύ 3.000 και 13.000 ετησίως. Το ένα τρίτο όλων των θανάτων είναι επιβάτες, πολλοί από αυτούς σκοτώθηκαν "σε ανασφαλείς μορφές των μέσων μαζικής μεταφοράς", ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, δήλωσε .
Francis Kimemia, γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου της Κένυας, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στο λογαριασμό του στο Twitter. "Οι οδηγοί και οι επιβάτες όσο πρέπει επίσης να έχουν συλλογική ευθύνη», είπε.
"Εάν ένας επιβάτης που δεν είναι ευχαριστημένοι με κάτι", πρόσθεσε, "την έκθεση, είναι η ζωή σου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια