Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

"Κόκκινες κάρτες" μοίρασε η τρόικα σε κυβερνητικά στελέχη


"Κόκκινες κάρτες" μοίρασε η τρόικα σε κυβερνητικά στελέχη


"Κόκκινες κάρτες" μοίρασε η τρόικα σε κυβερνητικά στελέχη  




«Κόκκινες κάρτες» -και μάλιστα επί συγκεκριμένων μέτρων και όχι αόριστα για μεταρρυθμίσεις που αργούν- μοίρασε η τρόικα σε κυβερνητικά στελέχη μετά τον έλεγχο του Αυγούστου που οδήγησε στο δράμα των τελευταίων εβδομάδων.

Όπως αναφέρει το Βήμα της Κυριακής, η πρώτη «κόκκινη κάρτα» βγήκε για την εφαρμογή του νέου μισθολογίου στο Δημόσιο, το οποίο έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα στον τέως υπουργό Δημόσιας Διοίκησης κ. Ι. Ραγκούση και στον κ. Δ. Ρέππα, ο οποίος τον διαδέχθηκε.

Η δεύτερη «κόκκινη» βγήκε στους υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη κ.κ. Μπεγλίτη και Παπουτσή για την άρνηση τους (και κατ’ επέκταση της κυβέρνησης) να μειώσει τις προσλήψεις στον στρατό και στις αστυνομικές ακαδημίες.

Ο επόμενος στη σειρά ήταν ο τέως υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου ο ο οποίος – πέρα από το τραγικό λάθος της επιστροφής φόρων 1,2 δισ. ευρώ στους φορολογουμένους μέσω του διάτρητου συστήματος των αποδείξεων – δεν έκοψε τις δαπάνες από αμοιβές επιτροπών και συμβουλίων, από αποζημιώσεις και μπόνους στο Δημόσιο και στις ΔΕΚΟ.

«Κόκκινη κάρτα» είδε και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος καθώς δεν προχώρησαν μια σειρά μέτρα για την αύξηση των εσόδων και τον περιορισμό των δαπανών στα νοσοκομεία.

Από τις επιπλήξεις της τρόικας, δεν ξέφυγε ούτε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης καθώς δεν προχώρησε η πλήρης εφαρμογή του συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης αλλά ούτε η εφαρμογή ειδικής μειωμένης τιμής για τα φάρμακα που συνταγογραφούν τα Ταμεία.

Ξέχωρα από τις μεμονωμένες κόκκινες κάρτες στους υπουργούς, όμως, η τρόικα έβγαλε κόκκινη κάρτα και στην κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στην εφεδρεία, για το ότι η κυβέρνηση (για όλους τους παραπάνω λόγους) έπεσε έξω στον προϋπολογισμό και γιατί -κυρίως- απέτυχε στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, προσπάθεια από την οποία είχε μηδενικά έσοδα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια