Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Άρχισε ο “εμφύλιος” για τη διαδοχή στο πασοκ


Άρχισε ο “εμφύλιος” για τη διαδοχή


Μετά τη χθεσινή παρέμβαση του Παύλου Γερουλάνου στην «Ημερησία του Σαββάτου», με την οποία απέρριπτε κατηγορηματικά κάθε σκέψη ή σενάριο για το...
ενδεχόμενο συγκρότησης κυβέρνησης συνεργασίας ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, ακόμη ένας εκ των στενών συνεργατών του Γιώργου Παπανδρέου, τοποθετείται δημοσίως, αυτή τη φορά για το θέμα της διαδοχής.

Ο ευρωβουλευτής και πρώην υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας, παραχώρησε συνέντευξη στη «Real News», και προκάλεσε αίσθηση με την επίθεση που εξαπέλυσε κατά των υποψηφίων δελφίνων του Γιώργου Παπανδρέου. Κι αυτό διότι, εξακολουθεί να παραμένει προνομιακός συνομιλητής του Πρωθυπουργού, και να γνωρίζει τόσο τα «θέλω» του Γιώργου Παπανδρέου, όσο και τα υπόγεια ρεύματα που κινούνται στο περιβάλλον του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο Δημήτρης Δρούτσας λοιπόν, υπερτονίζει το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα επέλεγε ποτέ να τα παρατήσει, και να εγκαταλείψει την προσπάθεια που κάνει σήμερα, για να αντέξει η χώρα τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Προχωρεί μάλιστα ένα βήμα παραπέρα, και αναφέρεται στα κορυφαία εκείνα στελέχη του ΠΑΣΟΚ πουπροβάλλονται ως υποψήφιοι δελφίνοι για την επόμενη μέρα στο Κίνημα, και τους καλεί να «αφήσουν τα όνειρά τους, είτε για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, είτε για την πρωθυπουργία».

Η παρέμβαση Δρούτσα αποκτά ξεχωριστή σημασία λόγω της χρονικής συγκυρίας κατά την οποία εκδηλώνεται: Με τις δημοσκοπήσεις να εμφανίζουν ως περίπου δεδομένη την ήττα του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές, με αποτέλεσμα να έχουν αρχίσει συζητήσεις, αλλά και παρασκηνιακές ζυμώσεις για τις ισορροπίες που θα διαμορφωθούν μετά την αποχώρηση του Γιώργου Παπανδρέου από την ηγεσία του.

http://www.statesmen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια