Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Αν είσαι αγρότης ΔΙΑΔΩΣΕ το ΠΑΝΤΟΥ: STOP τώρα στη λάσπη των CAYENNE - ΔΕΙΤΕ τα μέτρα-σκάνδαλο που θα τελειώσουν την αγροτική παραγωγή της χώρας!



Αν είσαι αγρότης ΔΙΑΔΩΣΕ το ΠΑΝΤΟΥ: STOP τώρα στη λάσπη των CAYENNE - ΔΕΙΤΕ τα μέτρα-σκάνδαλο που θα τελειώσουν την αγροτική παραγωγή της χώρας!







Με πρόσχημα τα «Cayenne των αγροτών» η αριστερή κυβέρνηση προωθεί σκανδαλώδη μέτρα που θα αποτελέσουν την «ταφόπλακα»
στην αγροτική παραγωγή και κατ' επέκταση στον έναν από τους 2 πυλώνες (ο άλλος είναι ο τουρισμός) της κρατικής οικονομίας της Ελλάδας. Πολυτελές αυτοκίνητο τύπου Cayenne ΔΕΝ έχει πάνω από το 0,005% των αγροτών της χώρας μας! Και μάλιστα, δεν είναι καθόλου περίεργο να διαθέτει πολυτελές αυτοκίνητο ένας άνθρωπος που έχει στην ιδιοκτησία του 1.000, 2.000 ή 3.000 στρέμματα γης. Θα ήταν περίεργο, κιόλας, αν δεν είχε πολυτελές αυτοκίνητο έχοντας τόσο μεγάλη περιουσία. Όμως, οι αγρότες με αυτά τα στρέμματα γης αποτελούν ένα πολύ μικρό ποσοστό των αγροτών στης χώρας, καθώς όπως σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους υπάρχουν λίγοι που έχουν πολύ υψηλότερα εισοδήματα από το μέσο όρο των υπολοίπων συναδέλφων τους. Οι περισσότεροι αγρότες ανήκουν στη μικρομεσαία τάξη της κοινωνίας.

Επίσης, αν πήραν ορισμένοι ψεύτικες επιδοτήσεις δηλώνοντας ανύπαρκτα χωράφια, αυτό δε σημαίνει ότι όλοι οι αγρότες είναι απατεώνες. Είναι άδικο να γίνονται τέτοιου είδους γενικεύσεις εναντίον μιας ολόκληρης επαγγελματικής ομάδας, η οποία μάλιστα ποτέ δε φημιζόταν ούτε για τα υψηλά εισοδήματά της ούτε για την ευκολία της δουλειάς της. Αυτή η λασπολογία που προωθείται από ορισμένα μέσα ενημέρωσης το μόνο που θα καταφέρει είναι να βοηθήσει την κυβέρνηση, έχοντας την κοινή γνώμη με το μέρος της, να καταστρέψει πιο εύκολα τους αγρότες και την αγροτική παραγωγή της χώρας με ανυπολόγιστες συνέπειες για την κρατική οικονομία.


Αυτά είναι τα ΜΕΤΡΑ της ΝΤΡΟΠΗΣ: 
  • ·         Τριπλασιασμός των ασφαλιστικών εισφορών στον ΟΓA – Κάποιοι αγρότες προβαίνουν σε διακανονισμό για να πληρώσουν ακόμη και τις υπάρχουσες ασφαλιστικές εισφορές
  • ·         26% φορολογία από το πρώτο ευρώ εισοδήματος 
  • ·         Προκαταβολή του 100% του φόρου
  • ·         Φορολόγηση των επιδοτήσεων οι οποίες, σημειωτέον συνεχώς μειώνονται, από το πρώτο ευρώ – Οι επιδοτήσεις προέρχονται από το ευρωπαΐκό ταμείο και ο σκοπός που δίνονται είναι η ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος
  • ·         23% φορολόγηση στην αγορά-πώληση των αγροτικών προϊόντων (π.χ. ζωοτροφών, δηλαδή η προβατίνα θα τρώει κάθε μέρα με ΦΠΑ 23%!!!)
  • ·         Αύξηση του ΦΠΑ των αγροεφοδίων στο 23% και εκτόξευση του κόστους παραγωγής
  • ·         Κατάργηση επιστροφής του φόρου κατανάλωσης πετρελαίου - Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην ΕΕ χωρίς αγροτικό πετρέλαιο


Επιπλέον, οι τιμές των ελληνικών αγροτικών προϊόντων συνεχώς μειώνονται εξαιτίας των πολύ φθηνών εισαγόμενων προϊόντων από χώρες όπως η Βουλγαρία και η ΤουρκίαΒέβαια, τα προϊόντα από τις χώρες αυτές είναι πολύ φθηνά επειδή έχουν πολύ χαμηλό κόστος παραγωγής στις χώρες τους, σε αντίθεση  με την Ελλάδα. Συνεπώς, είναι αδύνατο τα ελληνικά προϊόντα να είναι ανταγωνιστικά σε σχέση με τα εισαγόμενα. Ακόμη, έχει ξεκινήσει από πέρυσι η διατήρηση λογιστικών βιβλίων που συνεπάγεται επιπλέον 500-600 ευρώ ετήσια έξοδα σε λογιστή για μια αγροτική οικογένεια. Τέλος, η διαμόρφωση των τιμών επαφίεται στην αυθαιρεσία των μεσαζόντων και το κράτος δεν παρεμβαίνει ποτέ.



Πώς φαίνεται η ατέλειωτη ουρά των τρακτέρ στον Προμαχώνα από drone (Video)



Χωρίς αρχή και τέλος φαίνεται να είναι η ουρά των τρακτέρ στον Προμαχώνα, όπως καταγράφηκε από drone.
Δείτε το εντυπωσιακό θέαμα στο βίντεο του CNN Greece



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια