Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Η ΕΔΕΣΑΙΑ ΜΑΡΙΑ ΣΑΜΑΡΙΝΟΥ ΓΛΥΣΤΡΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΥΘΜΟ

Η ΕΔΕΣΑΙΑ ΜΑΡΙΑ ΣΑΜΑΡΙΝΟΥ ΓΛΥΣΤΡΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΥΘΜΟ 






Εδεσαια νεαρη αθλήτρια αλπικών αγωνισμάτων, Σαμαρινου Μαρια και μέλος του ΟΧΕ Έδεσσας και της Εθνικής Ελλάδας, ανοίγει τα φτερά της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων που θα πραγματοποιηθεί στο Colorado

των Η.Π.Α, από 12 έως 16 Φεβρουαρίου 2015 στο οποιο θα συμετασχουν 700 σκιερ απο 70 διαφορετικες χωρες απο ολο τον κοσμο.
Από το 2009 που ξεκίνησε την αγωνιστική της δραστηριότητα στα αθλήματα της τεχνικής κατάβασης (slalom) και της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης ( giant slalom) , έχει αποσπάσει συνολικά 10 χρυσά μετάλλια-κύπελα  και 12 αργυρά. Το 2009 και το 2010 κατέκτησε την πρώτη θέση στους Πανελλήνιους αγώνες γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης και τεχνικής κατάβασης αντίστοιχα και έτσι εκπροσώπησε την Ελλάδα δύο φορές σε Παγκόσμιους και διεθνής αγώνες.
Η Μαρία κατά την διάρκεια της φετινής της προετοιμασίας, πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων στη Σλοβακία  και ως η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια, κατατάχθηκε  στην 13 θέση στην κατηγορία νεανίδων. Επισεις, δημιουργησε εντυπωσιακή εμφάνιση στους διεθνείς αγώνες αλπικού σκι που έγιναν στο Μπoροβιτς της Βουλγαρίας (02 Φεβρουαριου 2015). Η αθλήτρια του ΟΧΕ Εδεσσας κατέκτησε την 3η θέση και δυο χαλκινα μετάλλια, στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης και του γιγαντιαιου, με την πολύ καλή επίδοση χρόνου.
Οι αγώνες αυτοί, η επίμονη και επίπονη προετοιμασία της, απέδωσαν καρπούς, παραχωρώντας της το "εισιτήριο" για την Παγκόσμια διοργάνωση του Κυπέλλου των αλπικών αγωνισμάτων, και μια πολύ καλή βαθμολογία F.I.S, κατατάσσοντάς πρώτη ανάμεσα στις ελληνίδες συναθλήτριές της.
Αξιζει να σημειωθη οτι η Μαρια συνεχίζει την ενεργό της δράση, με ιδιες οικονομικες δυναμεις και την υποστηριξη της οικογενειας της Αλεξιας και Αθανασιου Σαμαρινου και αυτο κανει την προσπαθεια περισσοτερο συμαντικη και της ευχομαστε καθε επιτυχια σε αυτη την συμετοχη αλλα και σε ολα τα ονειρα της. Επομενος στόχος πλέον είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2018 στο Πιεογκτσάγκ της Νότιας Κορέας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια