Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΦΩΤΟ ΣΟΚ-7χρονος Σύρος ποζάρει κρατώντας κομμένο κεφάλι




ΦΩΤΟ ΣΟΚ-7χρονος Σύρος ποζάρει κρατώντας κομμένο κεφάλι
ΦΩΤΟ ΣΟΚ-7χρονος Σύρος ποζάρει κρατώντας κομμένο κεφάλι

Φωτογραφία την οποία φέρεται ότι ανέβασε στο Twitter ο πλέον καταζητούμενος φυγάς της Αυστραλίας και στην οποία απεικονίζεται ο επτάχρονος γιος του να κρατάει το κεφάλι ενός Σύρου στρατιώτη, προκαλεί σήμερα παγκόσμιο αποτροπιασμό. Αναδημοσιεύουμε τη φωτογραφία με κάθε επιφύλαξη από την ιστοσελίδα της Daily Mail.
Η εφημερίδα The Australian έγραψε ότι ο Χαλίντ Σαρούφ ανέβασε την φωτογραφία που απεικονίζει ένα αγόρι να κρατάει με τα δύο του χέρια ένα κεφάλι στην πόλη Ράκα της βόρειας Συρίας.
"Θεωρώ ότι υπάρχουν περισσότερες φωτογραφίες σήμερα στον αυστραλιανό Τύπο με αυτού του είδους τις ωμότητες για τις οποίες είναι ικανή αυτή η οργάνωση", είπε ο πρωθυπουργός Τόνι Άμποτ στο ραδιοφωνικό σταθμό ABC αναφερόμενος στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.
Η αυστραλιανή ομοσπονδιακή αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του Σαρούφ τον περασμένο μήνα. Ο Σαρούφ, κάτοικος του Σίδνεϊ, θεωρείται ύποπτος ότι τον περασμένο χρόνο ταξίδεψε στη Συρία και εντάχθηκε στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους.
Είναι ένας από τους δεκάδες Αυστραλούς που οι μυστικές υπηρεσίες υποπτεύονται ότι μάχονται αυτή τη στιγμή στο πλευρό των τζιχαντιστών στη Συρία, το Ιράκ και αλλού.
Sharrouf Ανέβασα και μια φωτογραφία από τον ίδιο και τους γιους του, ντυμένοι με όμοια στολή καμουφλάζ κρατώντας πολυβόλα

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2721230/Thats-boy-Australian-jihadists-seven-year-old-son-poses-decapitated-head-Syrian-solider.html#v-3702378963001


Ο γιος Khaled Sharrouf του, που πιστεύεται ότι είναι ηλικίας επτά, έπρεπε να χρησιμοποιήσει και τα δύο χέρια για να υψώσουν την αποκεφάλισε το κεφάλι ψηλά, όπως ο ίδιος θέτει για μια ανατριχιαστική φωτογραφία στη βόρεια πόλη της Συρίας Raqqa
 
Η εξαιρετικά γραφική φωτογραφία - δει στο Twitter από την Daily Mail Αυστραλία - πιστεύεται ότι έχουν ληφθεί στη βόρεια πόλη της Συρίας Raqqa, σύμφωνα με την The Australian.

Sharrouf (δεξιά) δημοσίευσε φωτογραφίες από τον εαυτό του και ένα αγόρι που ισχυρίστηκε ότι ήταν ο γιος του, κρατώντας μια κομμένη κεφαλήSharrouf (δεξιά) δημοσίευσε φωτογραφίες από τον εαυτό του και ένα αγόρι που ισχυρίστηκε ότι ήταν ο γιος του, κρατώντας μια κομμένη κεφαλή

περισσότερα εδώ και εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια