Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Αντί για σεξ τι προτιμούν να κάνουν οι γυναίκες;






Αντί για σεξ τι προτιμούν να


 κάνουν οι γυναίκες;





Το μόνιμο παράπονο των ανδρών σε όλες τους τις συζητήσεις είναι γιατί ποτέ δεν λένε με σαφήνεια τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες. 

Όταν δεν θέλουν ερωτικές περιπτύξεις τι άλλο μπορεί να επιθυμούν;  Μήπως προτιμούν να ψωνίζουν ή να παρακολουθούν την αγαπημένη τους τηλεοπτική σειρά ή  να κάνουν κάτι άλλο;
Μια έρευνα που έγινε για λογαριασμό περιοδικού στις ΗΠΑ έρριξε άπλετο φως στο τι  τελεικά προτιμούν να κάνουν. Διαβάστε ποιο είναι αυτό!  
Να σημειωθεί εδώ ότι δεν πρόκειται για  επιστημονική έρευνα αλλά για δημοψήφισμα που έκανε γνωστό περιοδικό από τα αποτελέσματα του οποίου βγαίνουν συμπεράσματα για τις προτιμήσεις των γυναικών.
Αναλυτικότερα οι υπεύθυνοι του περιοδικού Bicycling Magazine, αποφάσισαν να κάνουν ένα γκάλοπ σχετικά με το το πόσο προτιμούν να κάνουν ποδήλατο οι άνθρωποι σε σχέση με άλλες δραστηριότητες, ανάμεσα στις οποίες ήταν και το σεξ.
Έτσι έξι στις δέκα γυναίκες , αλλά και το 50% των ανδρών απάντησαν ότι επιλέγουν να κάνουν ποδήλατο παρά σεξ. Μάλιστα σε άλλη ερώτηση στην οποία καλούνταν υποθετικά να απαντήσουν, εάν για ένα μήνα έπρεπε να κόψουν σεξ ή ποδήλατο, στη συντριπτική πλειοψηφία απάντησαν ότι επιλέγουν να κόψουν το σεξ.
Αυτά όλα γίνονται φυσικά στις ΗΠΑ και επειδή το περιοδικό είναι εξειδικευμένου χώρου, οι απαντήσεις προέρχονταν από φανατικούς του ποδηλάτου, οπότε λογικό είναι οι περισσότεροι να προτιμούν τη... σέλα από την κοπέλα.
Πάντως η αλήθεια είναι ότι το σεξ και το ποδήλατο έχουν μεγάλη σχέση μεταξύ τους. Και αυτό γιατί το σεξ, όπως και το ποδήλατο, όταν το μάθεις, δεν το ξεχνάς ποτέ! Και για να μιλήσουμε και σοβαρά τόσο το σεξ, όσο και το ποδήλατο, είναι από πλευράς άσκησης εξαιρετικά για τον οργανισμό, χάνεις θερμίδες, βοηθούν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, διώνουν το στρες και γενικά αναζωογονούν, σε απίστευτο βαθμό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

πηγή πηγή






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια