Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

VIDEO: Πρωτοφανείς εικόνες στην Ιερισσό- Καρέ- καρέ η επΑρνείται η αστυνομία να συμμετάσχει στη σύσκεψη για εκτόνωση της κατάστασης!!!


« 

VIDEO: Πρωτοφανείς εικόνες στην Ιερισσό- Καρέ- καρέ η επΑρνείται η αστυνομία να συμμετάσχει στη σύσκεψη για εκτόνωση της κατάστασης!!!

15.10 Όπως δήλωσε στο Thesstoday ο δικηγόρος Βασίλης Τζιμούρτος, ο οποίος εκπροσωπεί νομικά πολλούς από τους κατοίκους της Ιερισσού, η αστυνομία αρνήθηκε να συμμετάσχει στην αυριανή σύσκεψη στο δικαστικό μέγαρο, υπό τον προϊστάμενο της εισαγγελίας εφετών Π.Γιαννάκη. “Εμείς θα πάμε γιατί θέλουμε να βρεθεί μια λύση” είπε ο κ.Τζιμούρτος. Την ίδια στιγμή, δυνάμεις των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ, συνεχίζουν τις έρευνες στα σπίτια πολιτών. Αυτήν την στιγμή σύμφωνα με τον κ.Τζιμούρτο ερευνούν το τρίτο κατά σειρά σπίτι. “Προσπαθούν να επιβάλλουν καθεστώς χούντας, κάνουν έρευνες λες και αφορούν σε τρομοκράτες. Εδώ δεν υπάρχει απαγγελθεί κατηγορία και εισβάλλουν σε σπίτια, με τα μικρά παιδιά να βλέπουν τρομοκρατημένα κουκουλοφόρους μέσα στο χωριό, μέσα στο σπίτι τους” λέει στο Thesstoday o κ.Τζιμούρτος . “Από εδώ και πέρα, οι κάτοικοι δηλώνουμε επίσημα, πως ότι και αν συμβεί, είμαστε σε νόμιμη άμυνα και ηθικοί αυτουργοί θα είναι αυτοί” καταλήγει ο δικηγόρος.

14:36Εκατοντάδες άτομα είναι συγκεντρωμένα στην Καμάρα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αστυνομική επιχείρηση στην Ιερισσό. Έχει τοποθετηθεί μικροφωνική και μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν θα γίνει πορεία.
14:30 Νέο βίντεο, με την “παρέλαση” των ΜΑΤ μέσα στην Ιερισσό, κάτω από τις έντονες αποδοκιμασίες των κατοίκων:
14:21 Προστέθηκαν άλλα δύο βίντεο με την επιχείρηση εκατοντάδων αστυνομικών που έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών για να απωθήσουν τους διαδηλωτές.
Τα βίντεο είναι από τον χρήστη του youtube Iosifsk
14:07 Ανακοίνωση της αστυνομίας κάνει λόγο για “περιορισμένη χρήση χημικών”, υποστηρίζοντας ότι δεν έπεσαν χημικά κοντά σε σχολείο και αναφέροντας ότι τραυματίστηκαν 2 αστυνομικοί από τα επεισόδια . Διαβάστε όλη την ανακοίνωση εδω
13:52 Πληροφορίες από την περιοχή αναφέρουν ότι η αστυνομία μέχρι στιγμής έχει εισβάλλει και κάνει ελέγχους σε 3 σπίτια στην Ιερισσό.
13:46 (video) Δήλωση στο Thesstoday του δικηγόρου Μ.Λαμτζίδη, σχετικά με την συνάντηση με τον προϊστάμενο της εισαγγελίας εφετών Θεσσαλονίκης Π.Γιαννάκη.
13:01 Τρία άτομα έχουν μεταφερθεί στο Περιφερειακό Ιατρείο Ιερισσού, όπως επιβεβαίωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων εκπρόσωπος του Κέντρου Υγείας Παλαιοχωρίου. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Παρατηρητηρίου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων, Τόλη Παπαγεωργίου, έγινε γνωστό ότι τραυματίστηκε ένα 15χρονο αγόρι από κάλυκα δακρυγόνου, που έπεσε στο κεφάλι του κατά τη διάρκεια ρίψης δακρυγόνων από τις αστυνομικές δυνάμεις στο σχολείο της Ιερισσού.

περισσότερα εδώ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια