Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Ποιος απήγαγε τους Μισόνι; Ακόμα αγνοούνται – Αναβρασμός στην εταιρεία


Ποιος απήγαγε τους Μισόνι; Ακόμα αγνοούνται – Αναβρασμός στην εταιρεία






Συμβαίνει τώρα: Μήπως ο Βιτόριο Μισόνι έχει πέσει θύμα απαγωγής; Ένα μυστηριώδες sms που στάλθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής δίνει ελπίδες στην οικογένειά του πως μπορεί να είναι ζωντανός.

Ακόμα αγνοείται ο Βιτόριο Μισόνι και η σύντροφός τους. Στις 4 Ιανουαρίου , το μικρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν, εξαφανίστηκε από τα ραντάρ, 11 μίλια μακριά από την ακτή του νησιού Λος Ρόκες, στη Βενεζουέλα.
Μαζί με το διάσημο ζευγάρι, στο αεροπλάνο επέβαιναν δύο ακόμη φίλοι τους όπως και τα δύο μέλη του πληρώματος (ο πιλότος και ο βοηθός του). Είχαν μεταβεί στο συγκεκριμένο θέρετρο να για να περάσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Στην παρέα τους ήταν ένα ακόμη ζευγάρι, το οποίο αναχώρησε για την οικία του την προηγούμενη, μόλις, μέρα. Λίγο μετά την απογείωσή τους τα ίχνη τους χάθηκαν και παρά τις έρευνες που γίνονται στην περιοχή δεν έχει γίνει δυνατή η ανακάλυψη τους. Όπως είναι λογικό, όσο οι μέρες περνούν χωρίς να βρίσκεται κάτι σχετικό με τους Μισόνι, οι ελπίδες να βρεθούν ζωντανοί εξανεμίζονται.
Τα υπόλοιπα μέλη της διάσημης οικογένειας, δηλώνουν στα ιταλικά και διεθνή μέσα πως ακόμα ελπίζουν πως οι δικοί τους άνθρωποι θα βρεθούν ζωντανοί. Η Άντζελα Μισόνι, κόρη του διάσημου σχεδιαστή, δηλώνει «Συνεχίζουμε να ελπίζουμε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς».
Πέρα από την οικογενειακή τραγωδία, το γεγονός πως ο Βιτόριο Μισόνι αγνοείται, είναι ένα θέμα που απασχολεί ολόκληρη την Ιταλία και τον επιχειρηματικό της κόσμο, αφού ο είναι ιδιοκτήτης του ομώνυμου σχεδιαστικού Οίκου και απασχολεί εκατοντάδες εργαζόμενους.
Η επιχείρηση έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 1950 και σχετίζονταν με τη σχεδίαση ρούχων. Ο Οτάβιο Μισόνι και η γυναίκα του Ροζίτο, ξεκίνησαν να σχεδιάζουν ρούχα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1948, όταν και εμπνεύστηκαν τις φόρμες των αθλητών. Η φίρμα, που είναι ακόμη γνωστή για τα ζικ-ζακ και τις γεωμετρικές γραμμές του, αναγνωρίστηκε αμέσως από τον κόσμο της μόδας. Η ύπαρξή της επίσης, βοήθησε, το Μιλάνο να αναγνωριστεί ως «η πόλη της Μόδας».
Στην πορεία των χρόνων, η αναγνώρισή της ήταν διαρκώς μεγαλύτερη με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας σε παγκόσμιο επίπεδο. Μάλιστα, πριν από μικρό χρονικό διάστημα, είχε κερδίσει τον -ακόμη περισσότερο- θαυμασμό και την εκτίμηση των κατοίκων της Ιταλίας διότι δήλωσε: «Δεν θα μεταφέρω κανένα κομμάτι της εταιρίας μου στην Κίνα. Θέλω το ταμπελάκι πάνω στα προϊόντα μου να συνεχίσει να γράφει το χαρακτηριστικό “Made in Italy”».
Όπως δήλωσαν τα μέλη της οικογένειας, η εταιρεία θα συνεχίσει να δουλεύει «όπως συνήθως» μέχρι να υπάρξει κάτι νεότερο σχετικά με την τύχη του διάσημου σχεδιαστή και ιδιοκτήτη. Βέβαια, οι σύμβουλοι του Βιτόριο Μισόνι και οι επικεφαλής της εταιρείας θα πρέπει να σκεφτούν πολύ καλά τη στρατηγική που θα ακολουθήσουν σε περίπτωση που οι φόβοι τους επιβεβαιωθούν.
«Η εταιρεία έχει ένα τεράστιο όνομα. Ο, τι και αν έχει συμβεί εμείς θα καταφέρουμε να επιβιώσουμε» δήλωσε η Λούκα Σόλκα, υπεύθυνη των προϊόντων πολυτελείας της Μισόνι.
 Κάντε κλικ επάνω στις φωτογραφίες για να μεγαλώσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια