Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Η Μέρκελ "μπλόκαρε" τον Χάρρυ Κλυνν στο Facebook!

Η Μέρκελ "μπλόκαρε" τον Χάρρυ Κλυνν στο Facebook!






Απίστευτο και όμως αληθινό! Οι διαχειριστές του Facebook απαγόρευσαν, το βράδυ του Σαββάτου (28/1), στον Χάρρυ Κλυνν να χρησιμοποιεί το λογαριασμό του προσωρινά, γιατί μια φωτογραφία που ανάρτησε «παραβίασε τα στάνταρ του ιστότοπου».

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ FACEBOOK http://t.co/HV4TbB8H 
Αγαπητοί φίλοι, σας ενημερώνω ότι δε μου επιτρέπει (προς το παρόν όπως λέει)  το fb την επικοινωνία, γιατί θεώρησε ότι η φωτογραφία της Μέρκελ με το περιβραχιόνιο του αγκυλωτού σταυρού  που ανάρτησα παραβίασε τα στάνταρ του ιστότοπου. Η φωτογραφία κατέβηκε από τους administrators… Αναρωτιέμαι τι σόι Έλληνες είναι αυτοί που κάνανε την καταγγελία… Σα φιλώ..?

Η «προκλητική» φωτογραφία απεικονίζει τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ να κρατάει ένα τριαντάφυλλο και να έχει στο μπράτσο της ένα περιβραχιόνιο με τη σβάστικα.

Ο ίδιος ο Χάρρυ Κλυνν ενημέρωσε τους φίλους του στο Facebook στις 12 το βράδυ για αυτό το μπλοκάρισμα μέσω του λογαριασμό του στο Twitter.

«ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ FACEBOOK Αγαπητοί φίλοι, σας ενημερώνω ότι δε μου επιτρέπει (προς το παρόν όπως λέει) το fb την επικοινωνία, γιατί θεώρησε ότι η φωτογραφία της Μέρκελ με το περιβραχιόνιο του αγκυλωτού σταυρού που ανάρτησα παραβίασε τα στάνταρ του ιστότοπου. Η φωτογραφία κατέβηκε από τους administrators… Αναρωτιέμαι τι σόι Έλληνες είναι αυτοί που κάνανε την καταγγελία… Σας φιλώ», έγραψε ο δημοφιλής για το καυστικό χιούμορ του ηθοποιός στον λογαριασμό του .

Αμέσως αρκετοί χρήστες του site έγιναν έξαλλοι και άρχισαν να «ανεβάζουν» επίτηδες στην σελίδα τους την φωτογραφία, για να δουν αν θα διαγραφούν και εκείνοι.

Μετά από περίπου 24 ώρες - και τον χαμό που προκλήθηκε - οι υπεύθυνοι του Facebook επέτρεψαν  τελικά την επαναλειτουργία της σελίδας του ηθοποιού . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια