Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΚΛΗΣΗ Στο «κόκκινο» ο Κουλούρης


ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Στο «κόκκινο» ο Κουλούρης

Ο πρώην υπουργός, αν και παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, επιχείρησε να φύγει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά αστυνομικός. Τι υποστηρίζει ο ίδιος, τι λέει η ΕΛ.ΑΣ.

Στο «κόκκινο» ο Κουλούρης
Αίσθηση δημιουργεί επεισόδιο που προκάλεσε ο πρώην υπουργός Κίμων Κουλούρης, όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ελέγξουν επειδή είχε παραβιάσει κόκκινο σηματοδότη. Από την όλη υπόθεση προκύπτουν και ενδείξεις συγκάλυψης, καθώς ο κ. Κουλούρης δεν συνελήφθη, παρά το γεγονός ότι υπήρξε και τραυματισμός άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ.
Η ΕΛ.ΑΣ. υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε καμία ιδιαίτερη μεταχείριση υπέρ του πρώην υπουργού και πως «από την έρευνα του τροχαίου προέκυψαν παραβάσεις, για τις οποίες, σύμφωνα με τον ΚΟΚ, δεν εφαρμόζεται η αυτόφωρη διαδικασία». Σε δηλώσεις του ο ίδιος ο κ. Κουλούρης παραδέχθηκε ότι παραβίασε κόκκινο φανάρι, αποδίδοντας το γεγονός σε... αφηρημάδα, και έδωσε τη δική του εκδοχή για τον τραυματισμό του αστυνομικού, για τον οποίον ζητά συγνώμη.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, όταν μια Μερσεντές με οδηγό τον Κ. Κουλούρη κατέβαινε τη Βασ. Κωνσταντίνου. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν το αυτοκίνητο να παραβιάζει σηματοδότη και το ακολούθησαν για να το ελέγξουν. Στη συμβολή Βουλιαγμένης και Καλλιρρόης τον σταμάτησαν, ζητώντας τα στοιχεία του.
Οι απόψεις για το τι ακριβώς διημείφθη ανάμεσα στον οδηγό και τους αστυνομικούς που θέλησαν να τον ελέγξουν διίστανται. Οπως είχε γίνει γνωστό αρχικά, ο κ. Κουλούρης αρνήθηκε να δώσει τα χαρτιά του και θέλησε να φύγει. «Απαντώντας» στους αστυνομικούς που του είπαν ότι «για να φύγει θα έπρεπε να περάσει από πάνω τους», ο οδηγός έβαλε μπροστά και τραυμάτισε τον αστυνομικό.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΓΑΔΑ επιλέγει μια πιο... λιτή διατύπωση: «Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου προκλήθηκε ελαφρύς τραυματισμός στο αριστερό πόδι ενός ειδικού φρουρού, από το όχημα του ελεγχόμενου. (...) Γίνονται όλες οι ενέργειες που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις και ισχύουν για όλους τους πολίτες, χωρίς οποιαδήποτε διάκριση ή προνομιακή μεταχείριση» αναφέρει η ανακοίνωση.
Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες - διαπιστώθηκε διάστρεμμα στο πόδι του. Ο Κίμων Κουλούρης οδηγήθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Καισαριανής, όπου υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ, με αρνητικό αποτέλεσμα. Εκεί εξέφρασε τη λύπη του για τον τραυματισμό του ειδικού φρουρού και αφέθηκε ελεύθερος. Σε δηλώσεις του υποστηρίζει πως πήγε να παρκάρει και χτύπησε τον αστυνομικό.
- Αργά το βράδυ, απαντώντας σε ανακοίνωση του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Αττικής που άφηνε υπόνοιες για «κουκούλωμα» και «ιδιαίτερη μεταχείριση του Κ. Κουλούρη», η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε νέα, διευκρινιστική ανακοίνωση, στην οποία επιμένει πως όλα έγιναν σύμφωνα με το νόμο.
Σχόλια σε twitter και facebook
«Εφταιγε το... φανάρι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια