Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Το ΔΝΤ προειδοποιεί για τα επίπεδα χρηματοδότησης, εάν επιδεινωθεί κρίση

Το ΔΝΤ προειδοποιεί για τα επίπεδα χρηματοδότησης, εάν επιδεινωθεί κρίση

   ΕΕ   και το ΔΝΤ επιθεωρητές αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα αυτή την εβδομάδα

 

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) έχει προειδοποιήσει ότι δεν μπορεί να έχει αρκετά χρήματα για να διασώσει μεγαλύτερες χώρες της ευρωζώνης, εάν η κρίση του χρέους ήταν να εξαπλωθεί.
Επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, λέει ότι η παγκόσμια δανειστής μπορεί να καλύψει τις τρέχουσες υποχρεώσεις της αλλά αυτό θα μπορούσε να αλλάξει αν η κρίση επιδεινωθεί.
Δημοσίως, οι παγκόσμιοι ηγέτες έχουν πει ότι δεν υπάρχει «κανένα σχέδιο" για μια ελληνική προεπιλογή.
Αλλά εκθέσεις δείχνουν οι ηγέτες εργάζονται πάνω σε ένα σχέδιο για να επιτρέψει στην Ελλάδα να πληρωμή του χρέους της και να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ.
Πιστεύεται ότι οι πολιτικοί αισθάνονται ότι πρέπει να επικεντρωθούμε σε κεφαλαιακή ενίσχυση των τραπεζών και την ενίσχυση των κεφαλαίων της Ευρωπαϊκής Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF).
BBC επιχείρηση ρεπόρτερ Joe Lynam λέει ότι το σχέδιο για να αυξήσει την οικονομική δύναμη πυρός του EFSF θα μπορούσε να δει τα χρήματα που διατέθηκαν για τη διάσωση των τραπεζών της ΕΕ και των κρατών μελών αυξάνεται από 440 δισ. ευρώ ($ 596bn? £ 385bn) σε περίπου € 2.000 δισεκατομμύρια.
Πρόσθεσε ότι το σχέδιο θα μπορούσε επίσης να επιτρέψει στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για να αγοράσουν περισσότερα ιταλικά και ισπανικά ομόλογα να αποτρέψει αυτές τις δύο χώρες που έχουν ανάγκη ένα πλήρες πακέτο διάσωσης.
«Επιστροφή στη δεκαετία του 1960» Η κ. Λαγκάρντ θα συναντηθεί Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος αργότερα.
Ο υπουργός στην Ελλάδα για τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, είπε αφήνοντας το ευρώ θα ήταν «καταστροφική» για την Ελλάδα.
«Προσωπικά, νομίζω [αφήνοντας την ευρωζώνη] θα μας οδηγήσει πίσω στην δεκαετία του 1960 ή του 1970», δήλωσε ο Andrew πρόγραμμα του BBC Marr.
Αργότερα διευκρίνισε ότι δεν αναφερόταν στην πολιτική κατάσταση της εποχής, όταν ο στρατός κατέλαβε την εξουσία με πραξικόπημα, αλλά και του βιοτικού επιπέδου και της δομής της οικονομίας.
Αυτή την εβδομάδα θα δείτε ΕΕ και του ΔΝΤ αξιωματούχοι επιστρέφουν στην Αθήνα για να παρακολουθεί την πρόοδο της χώρας σχετικά με τα σχέδια μείωσης του ελλείμματος του.
Η Ελλάδα εξακολουθεί να λαμβάνει χρήματα από μια αρχική διάσωσης, που συμφωνήθηκε το Μάιο του περασμένου έτους, αν και δεν θα λάβει την επόμενη δόση, εάν κανόνας επιθεωρητές ότι δεν συμβαδίζουν με τους στόχους των δαπανών περικοπή του.
Οι αναλυτές λένε ότι αυτό είναι μια πραγματική δυνατότητα.
Χωρίς δάνειο αυτού του μήνα, η Ελλάδα δεν θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στην αποπληρωμή του χρέους της από τα μέσα του επόμενου μήνα.
Μια δεύτερη ΕΕ-ΔΝΤ bailout συμφωνήθηκε για την Ελλάδα, τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, αλλά ότι πρέπει ακόμη να επικυρωθεί από τα κοινοβούλια πολλών κρατών μελών της ευρωζώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια