Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Dow Jones Industrial Average έπεφτε περισσότερο από 500 σημεία





PHOTO: Traders on floor of New York Stock Exchange
Αμερικανικές χρηματιστηριακές αγορές  πέφτοντας σήμερα εν μέσω φόβων για αποδυνάμωση της αμερικανικής οικονομίας. Ο Dow Jones Industrial Average υποχώρησε 333 μονάδες από το μεσημέρι, μια πτώση 
του 3 τοις εκατό και συνέχισε να βυθίσει, το κλείσιμο πάνω από 500 σημεία. Ήταν το μεγαλύτερο μία ημέρα πτώση από το Δεκέμβριο του 2008. Ο δείκτης μεταβλητότητας (VIX) αυξήθηκε κατά 26%.
Οι φόβοι μιας διπλής ύφεσης λαμβάνουν σαφώς  μεταξύ των εμπόρων και των οικονομολόγων.
"Η αγορά στέλνει ένα ισχυρό και σαφές μήνυμα ότι η αμερικανική οικονομία βρίσκεται σε ένα μαλακό μπάλωμα, το ερώτημα είναι εάν το μαλακό επίθεμα είναι προσωρινό, ή κάτι πιο σοβαρό", δήλωσε ο Hugh Johnson, επικεφαλής επενδύσεων της Hugh Johnson Advisors LLC.«Υπάρχει μια απώλεια της εμπιστοσύνης στην οικονομία και υπάρχει ένα πραγματικό ερώτημα για το αν η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ ή της ομοσπονδιακής κυβέρνησης στην Ουάσινγκτον (θα) κάνει τίποτα γι 'αυτό. Χρειαζόμαστε περισσότερους από έναν αριθμούς, χρειαζόμαστε μια σειρά από αριθμούς που δείχνουν την οικονομία έχει αρχίσει να ανακάμπτει. Δεν βλέπουμε ότι ακόμα », είπε ο Τζόνσον.
Οι αγορές αντιδρούν κυρίως εβδομαδιαία στοιχεία ανεργίας απαίτηση από το Τμήμα Εργασίας δείχνει ότι η αγορά εργασίας παραμένει αδύναμη. Κατά την εβδομάδα που έληξε στις 30 Ιουλίου υπήρξαν 400.000 νέες αιτήσεις ανεργίας. Αυτό ήταν μια μείωση της αρχικής αποζημίωσης από την εβδομάδα νωρίτερα, αλλά σαφώς δεν είναι αρκετή από τη μείωση να δοθούν στους επενδυτές την εμπιστοσύνη στη δύναμη της αμερικανικής οικονομίας ως σύνολο. Ανέργων αριθμοί για τον Ιούλιο αναμένεται από το πρωί της Παρασκευής πριν από το άνοιγμα των αγορών.
Ο φόβος για μια εξάπλωση κρίση χρέους στην Ευρώπη  επίσης  συμβάλει στην απότομη πτώση της αγοράς σήμερα. Μελαγχολικά στοιχεία της περασμένης εβδομάδας ΑΕΠ και αδύνατα στοιχεία κατασκευής στις αρχές της εβδομάδας είναι επίσης μεταξύ των παραγόντων που παρακινούν τις ανησυχίες των επενδυτών. "Αν έχετε καλές αποδοχές, τα ιδρύματα πρέπει να βάλετε σε υψηλότερη θέση στον κατάλογο των προτεραιοτήτων με την έννοια ότι υπάρχουν οδηγοί του φόβου εκεί έξω στις παγκόσμιες αγορές ότι ατού τα κέρδη», δήλωσε ο Peter Kenny, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Knight Capital.

Το κόστος ενός βαρελιού πετρελαίου μειώθηκε επίσης σημαντικά σήμερα, με πτώση πάνω από 5 δολάρια στη διαπραγμάτευση Νέα Υόρκη, καθώς οι επενδυτές αρχίσουν τιμολόγηση στις αυξανόμενες πιθανότητες μιας ύφεσης. Η σύμβαση εγκαταστάθηκαν στο 86,63 δολάρια, τη χαμηλότερη τιμή από το Φεβρουάριο, σε σύγκριση με 5,30 δολάρια ή 5,7% σε μία μόνο μέρα.
Δεδομένου ότι πέφτουν οι τιμές συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης, Αμερικανοί καταναλωτές είναι πιθανό να αρχίσουμε να βλέπουμε την τιμή της αντλίας (κατά μέσο όρο 3,71 δολάρια σε εθνικό επίπεδο για την απλή αμόλυβδη τώρα) εντός των προσεχών εβδομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια