Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Νεος γύρος προπηλακισμού βουλευτών ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ - ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ



Νεος γύρος προπηλακισμού βουλευτών


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ - ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ





Αποδέκτες των έντονων αποδοκιμασιών από μεγάλη μερίδα έγιναν και τη Δευτέρα πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μία ημέρα μετά την επικήρυξη των μελών της κυβέρνησης στο νομό Έβρου. Τα περιστατικά προστίθενται σε μια μακρά ακολουθία ανάλογων γεγονότων, τα οποία έχουν θορυβήσει όσους διαβαίνουν το κατώφλι της Βουλής.
Δύο πράγματα επιβεβαιώνονται. Πρώτον ότι ο χείμαρρος της αγανάκτισης ξεχειλίζει και δεύτερο ότι η αποστροφή του κόσμου προς το σαθρό πολιτικό σύστημα δεν περιορίζεται στα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά σε όλη την περιφέρεια

Αγανακτισμένοι πολίτες και συνδικαλιστές της μονάδας ‘Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα’ στο Αίγιο υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες και συνθήματα τον υφυπουργό Εργασίας, Γιάννη Κουτσούκο, ο οποίος άνοιξε το νέο γύρο αποδοκιμασιών κατά πολιτικών.
Λίγες ώρες αργότερα, ομάδα ατόμων από τα Τρίκαλα, εισέβαλε σε στούντιο τοπικού τηλεοπτικού καναλιού και, φωνάζοντας συνθήματα, διέκοψαν την εκπομπή, τη χρονική στιγμή κατά την οποία παραχωρούσε συνέντευξη η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σούλα Μερεντίτη.

Οι εισβολείς εξαπέλυσαν και φραστική επίθεση στη βουλευτή Τρικάλων, η οποία αποχώρησε με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης, ενώ ένας από τους εισβολείς διάβασε κείμενο με τις θέσεις της ομάδας.


πολιτικός αποδοκιμάστηκε στην έδρα του, την Ξάνθη, σε κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, του οποίου ήταν για χρόνια γραμματέας, πριν βάλει υποψηφιότητα για βουλευτής. Ο αναπληρωτής υπουργός δέχθηκε έντονη φραστική επίθεση από «Αγανακτισμένους» πολίτες και χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκε «σύρραξη».


«Ξεπουλάνε τις ζωές μας, δεν θα τους αφήσουμε», αναγράφεται στην αφίσα των κατοίκων της Άρτας, μαζί με τις φωτογραφίες των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Τσιρώνη και Παύλου Στασινού, όπως και του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Παπασιώζου.





ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΑΤΡΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ



Αποδοκιμασίες από τους εργαζόμενους της ΕΒΟ Αιγίου σε Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κατά την επίσκεψη του Υφυπουργού Εργασίας στην Πάτρα δείτε βίντεο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια