Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Τον σκότωσαν ενώ πήγαινε την γυναίκα του να γεννήσει


Τον σκότωσαν ενώ πήγαινε την γυναίκα του να γεννήσει


Ένας Έλληνας, ηλικίας 44 χρόνων, βρέθηκε σήμερα το πρωί περίπου στις 05:30 να κείτεται νεκρός στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου, στο ύψος του αριθμού 57, στην πλατεία Βικτωρίας, φέροντας θανάσιμο τραύμα στην κοιλιακή χώρα από μαχαίρι.
Τον σκότωσαν ενώ πήγαινε την γυναίκα του να γεννήσει
Ο άτυχος άνδρας, ετοιμαζόταν να πάει την ετοιμόγεννη γυναίκα του στο μαιευτήριο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα, κατέβηκε, λίγο μετά τις πέντε, από το διαμέρισμά του στην οδό Ηπείρου και άρχισε να κινείται προς την Ιουλιανού όπου είχε αφήσει σε ένα πάρκινγκ το αυτοκίνητό του, προκειμένου να το φέρει κοντά στην είσοδο της πολυκατοικίας, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να περπατήσει η κυοφορούσα γυναίκα του.
Στο χέρι του κρατούσε μία κάμερα για να καταγράψει τις όμορφες στιγμές που θα ακολουθούσαν, στο μαιευτήριο. Για κακή του τύχη όμως, η κάμερα τράβηξε την προσοχή τριών αγνώστων που του επιτέθηκαν για να του την πάρουν.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς η απόπειρα ληστείας του κόστισε τη ζωή του. Καλά πληροφορημένες πηγές όμως κάνουν λόγο για εικόνες που προκαλούν σοκ, ο άτυχος άνδρας είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές, τουλάχιστον 3 φορές στα πλευρά στα χέρια και το λαιμό, οι οποίες του στοίχισαν τη ζωή του στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του, καθώς ετοιμαζόταν να υποδεχθεί στον κόσμο το παιδί του.
Το πτώμα του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε από περαστικούς, μέσα σε μία λίμνη αίματος, δύο εκ των οποίων τον αναγνώρισαν και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ το οποίο έσπευσε τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θανατός του.
Το περιστατικό έγινε γνωστό στη γυναίκα του και την πεθερά του, που τον περίμεναν στο διαμέρισμα. Οι δύο γυναίκες, όπως είναι φυσικό έπαθαν ισχυρό σοκ.
Το σημείο αποκλείστηκε από τους αστυνομικούς που αμέσως άρχισαν ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τους δράστες ωστόσο χωρίς αποτελέσματα μέχρι αυτή την ώρα. Η έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή των δραστών διεξάγονται βάσει των περιγραφών που έδωσαν αυτόπτες μάρτυρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια