Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

NΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ : ΚΟΣΜΟΣ:ΑΦΡΙΚΗ:ΛΙΒΥΗ:ΓΕΝΙΚΑ

NΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ : ΚΟΣΜΟΣ:ΑΦΡΙΚΗ:ΛΙΒΥΗ:ΓΕΝΙΚΑ






21/2 21:58 - Nέες συγκρούσεις σημειώνονται στην πρωτεύουσα της Λιβύης Τρίπολη ανάμεσα σε αντικαθεστωτικούς διαδηλωτές και τις δυνάμεις ασφαλείας. Το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Αραμπίγια μετέδωσε πως μόνο στις συγκρούσεις που σημειώθηκαν τη Δευτέρα 160 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Πληροφορίες για πυρά στρατιωτικών αεροσκαφών εναντίον διαδηλωτών.

Ωμή βία

21/2 20:08 - Το επίσημο όνομα της Λιβύης είναι Τζαμαχιρία, ή «κράτος των μαζών». Σαράντα ένα χρόνια αφού κατέλαβε την εξουσία, όμως, ο Μουάμαρ Καντάφι συνεχίζει να κυβερνά, σαν να διοικεί μια οικογενειακή επιχείρηση όπου οι γιοι του παίζουν ηγετικό ρόλο. Σήμερα

Τηλεφωνική επικοινωνία Μπαν Κι Μουν με Μ. Καντάφι

21/2 19:49 - Τηλεφωνική επικοινωνία με τον ηγέτη της Λιβύης, Μουάμαρ Καντάφι, είχε ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν, καταδικάζοντας την κλιμάκωση της βίας, όπως ανέφερε εκπρόσωπος του Οργανισμού.

Λιβύη: Παραιτήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης

21/2 16:51 - Ο Λίβυος υπουργός Δικαιοσύνης Μουστάφα Μοχάμεντ Αμπούντ Αλ Τζελέιλ παραιτήθηκε σήμερα σε ένδειξη διαμαρτυρίας «για την υπέρμετρη χρήση βίας εναντίον των αντικυβερνητικών διαδηλωτών», γράφει στην ιστοσελίδα της η ιδιωτική εφημερίδα Quryna.

Λιβύη: «Εκατοντάδες νεκροί» στα επεισόδια στην Τρίπολη

21/2 16:15 - Για 160 νεκρούς στα σημερινά επεισόδια στην Τρίπολη κάνει λόγο το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Αραμπίγια, καθώς οι αντικαθεστωτικές διαδηλώσεις επεκτάθηκαν στη λιβυκή πρωτεύουσα. Πληροφορίες για πυρά στρατιωτικών αεροσκαφών εναντίον διαδηλωτών.

ΥΠΕΞ: Σε ετοιμότητα για επαναπατρισμό Ελλήνων από τη Λιβύη

21/2 15:43 - Σε ετοιμότητα προκειμένου να θέσει σε εφαρμογή σχέδιο επαναπατρισμού Ελλήνων που διαμένουν στη Λιβύη, αφότου εκφράσουν σχετικό αίτημα είναι το υπουργείο Εξωτερικών.

Καταδικάζουν οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ την καταστολή των διαδηλώσεων στη Λιβύη

21/2 10:19 - Καταδικάζουν οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης την καταστολή των διαδηλώσεων στη Λιβύη, σύμφωνα με σχέδιο κοινής διακήρυξης που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Ινδία: Παραιτήθηκε ο πρεσβευτής της Λιβύης

21/2 07:51 - Παραιτήθηκε - εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την βίαιη καταστολή των διαδηλώσεων κατά του Μουαμάρ Καντάφι - ο πρεσβευτής της Λιβύης στην Ινδία, μετέδωσε σήμερα το BBC.

«Νέα Λιβύη ή εμφύλιος πόλεμος»

21/2 07:41 - Για τον κίνδυνο εμφυλίου πολέμου στη Λιβύη έκανε λόγο ο γιος του Μουαμάρ Καντάφι, Σαΐφ αλ-Ισλάμ σε τηλεοπτικό του διάγγελμα, προειδοποιώντας ότι ο στρατός «θα πολεμήσει μέχρι τελευταίας σφαίρας» για την διαφύλαξη της τάξης. Εν τω μεταξύ, οι ταραχές εξαπλώθηκαν και στην Τρίπολη.

Προσπάθειες καταστολής των διαδηλώσεων

21/2 07:00 - Διαδηλώσεις, που αντιμετωπίζονται με καταστολή ή με διάλογο, εξακολουθούν να είναι σε πρώτο πλάνο στον αραβικό κόσμο. Στη Λιβύη, η βία είναι σε έξαρση, στην Υεμένη η κατάσταση είναι έκρυθμη, στο Μπαχρέιν επιχειρείται μια προσπάθεια διαλόγου και στο Μαρόκο ο ξάδελφος του βασιλιά συντάσσεται με τους διαδηλωτές.

Λιβύη: Απειλές για διακοπή των εξαγωγών πετρελαίου

21/2 05:48 - Ο ηγέτης της φυλής Αλ-Ζαουάγια, που βρίσκεται στην ανατολική Λιβύη, απείλησε την Κυριακή με δηλώσεις του, να προχωρήσει στη διακοπή της παροχής πετρελαίου μέσα στο επόμενο 24ωρο, προς τις Δυτικές χώρες, εκτός αν οι αρχές της Λιβύης σταματήσουν αυτό που ο ίδιος αποκαλεί " καταπίεση των διαδηλωτών ".

Επιφυλάξεις Ομπάμα για τις προθέσεις της Λιβύης

21/2 05:14 - Σύμφωνα με δηλώσεις Αμερικανών αξιωματούχων, μετά τα τελευταία γεγονότα στη Λιβύη και το τηλεοπτικό μήνυμα του υιού του Καντάφι, Σαίφ, «ο πρόεδρος Ομπάμα ενημερώνεται διαρκώς για κάθε νέα εξέλιξη στη Λιβύη, εξετάζοντας όλες τις κατάλληλες ενέργειες».

Λιβύη: Μεταρρυθμίσεις υπόσχεται ο γιος του Καντάφι

21/2 02:53 - Ο γιος του ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι, Σαίφ αλ-Ισλάμ Καντάφι, υποσχέθηκε με δηλώσεις του τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι και ενώ οι αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ αντικαθεστωτικών και της αστυνομίας εξαπλώθηκαν πλέον και μέσα στην πρωτεύουσα Τρίπολη, ότι το καθεστώς του πατέρα του θα προχωρήσει άμεσα σε ένα πρόγραμμα αλλαγών.

Λιβύη: Τουλάχιστον 233 νεκροί στις ταραχές

21/2 01:45 - Η εκτίμηση που κάνει η Οργάνωση για την Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με έδρα την Νέα Υόρκη, για τον απολογισμό, των τετραήμερων συγκρούσεων ανάμεσα στην αστυνομία και τους διαδηλωτές, στη Λιβύη, είναι ότι η εκατόμβη των θυμάτων ανέρχεται ςτους 233 νεκρούς, τουλάχιστον.

Λιβύη: Δηλώσεις του γιου του Καντάφι

21/2 01:32 - Ο γιός του ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι, Σαίφ αλ-Ισλάμ Καντάφι, με δηλώσεις του στο κρατικό κανάλι της χώρας LIBYAN TV προειδοποίησε ότι " η Λιβύη βυθίζεται στο χάος, καθώς διασπαστικές κινήσεις απειλούν την ενότητα της χώρας."

Λιβύη: Εκρυθμη η κατάσταση στη Βεγγάζη

20/2 16:27 - Τεταμένη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση στη Λιβύη, όπου σήμερα ξέσπασαν νέα επεισόδια, κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων ενάντια στο καθεστώς της χώρας, έξω από δικαστήριο στη Βεγγάζη.

Λιβύη: Ομάδα εξτρεμιστών κρατά ομήρους πολίτες και μέλη των δυνάμεων τάξης

20/2 14:52 - Μια ομάδα «ισλαμιστών εξτρεμιστών» κρατά ομήρους μέλη των δυνάμεων της τάξης και πολίτες στην Αλ Μπάιντα, στην ανατολική Λιβύη, δήλωσε σήμερα ανώτερος αξιωματούχος της Λιβύης.

Λιβύη: Τραγικός απολογισμός από τις αντικαθεστωτικές διαδηλώσεις

20/2 12:36 - Σε περισσότερους από 104 νεκρούς ανέρχεται ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων από τις ταραχές που μαίνονται στη Λιβύη από την Τρίτη, μεταξύ αντικαθεστωτικών διαδηλωτών και των αστυνομικών αρχών της χώρας.

Σε διάλογο με τους διαδηλωτές καλεί την κυβέρνηση της Λιβύης ο Καναδάς

20/2 05:10 - Ο επικεφαλής της Καναδικής διπλωματίας κάλεσε χθες Σάββατο την κυβέρνηση της Λιβύης να ανοίξει έναν "ειρηνικό διάλογο" με τους διαδηλωτές κι ανέφερε ότι είναι "βαθιά ανήσυχος" για την καταστολή των κινητοποιήσεων εναντίον του καθεστώτος του συνταγματάρχη Μουάμαρ Καντάφι.

Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο διακόπηκε στη Λιβύη

20/2 02:36 - Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο διακόπηκε το Σάββατο στη Λιβύη, όπου οι διαδηλωτές έχουν κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις εναντίον του επί τέσσερις δεκαετίες ηγέτη της χώρας Μουάμαρ Καντάφι, σύμφωνα με μια εταιρία στις ΗΠΑ η οποία παρακολουθεί την κίνηση στο Internet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια