Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Η ΕΔΕΣΣΑΙΑ ΒΙΟΛΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ «ΠΡΟΚΑΛΕΙ» ΑΜΜΟΘΥΕΛΛΕΣ (VIDEO)

Η ΕΔΕΣΣΑΙΑ ΒΙΟΛΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ «ΠΡΟΚΑΛΕΙ» ΑΜΜΟΘΥΕΛΛΕΣ (VIDEO)

Η «Σαχάρα της Λήμνου»,… ένα τοπίο που όμοιο του στην Ελλάδα δεν έχετε ξαναδεί!

Οι ντόπιοι το ονομάζουν, αμμοθύνες ή διαφορετικά Παχιές Αμμουδιές.
70 στρέμματα απόλυτης ερήμου, μία αυθεντική μικρογραφία Σαχάρας μια φυσική έρημος μέσα στην άγρια ομορφιά που εκπέμπει το νησί του Ηφαίστου
Τα τελευταία χρονιά, η «Έρημος» της Λήμνου, έχει ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα μέσα από τις τηλεοπτικές οθόνες, με διαφημιστικά σποτ που γυρίζονται τα τελευταία χρόνια το ένα πίσω από το άλλο σε αυτό το μοναδικό φαινόμενο!

Αυτή την ομορφιά ξεχώρισε και η βιολίστρια Σίσσυ Σαντουρτζόγλου, πήρε το βιολί της άφησε τα πόδια της να «βουλιάξουν» στην βαθιά άμμο και το ταξίδι της μουσικής και του κυματισμού της άμμου άρχισε…
3
Ποιος ο λόγος που έβγαλε στις αμμοθύνες τις φωτογραφίες, μια μουσικός που η καταγωγή της είναι από ένα μέρος με καταρράκτες;

Διαβάστε τι δήλωσε η ίδια στο LimnosReport.

LR: Σισσυ απο που είσαι και με τι ασχολείσαι ακριβώς;
Σ.Σ: Κατάγομαι από την Έδεσσα. Ζω στην Θες/νίκη και ασχολούμαι επαγγελματικά με την μουσική. Διδάσκω κλασικό βιολί, μουσικοκινητική αγωγή σε παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας και επίσης παρουσιάζω live events με ηλεκτρικό βιολί.
1
LR: Πως και επέλεξες τις Αμμοθίνες να φωτογραφηθείς; Πως ένοιωσες ως καλλιτέχνης να βρίσκεσαι με το βιολί σου σε μία σαχάρα;
Σ.Σ: Ήθελα να κάνω μία ξεχωριστή φωτογράφηση και μόνο ένα ξεχωριστό τοπίο όπως οι Αμμοθίνες θα μπορούσε να μου διασφαλίσει κάτι τέτοιο.
Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι αντίστοιχο.Ήταν υπέροχη εμπειρία για μένα.

LR: Μένεις Θεσσαλονίκη. Έχεις ξαναέρθει στη Λήμνο; Και αν ναι, πότε και γιατί;
Σ.Σ: Το περσινό καλοκαίρι επισκέφτηκα για πρώτη φορά το νησί καθώς δέχτηκα μία πρόσκληση απο το  “Karagiozis”  café-bar. Να σου πω την αλήθεια το συνδύασα και με τις διακοπές μου.
LR: Τι ερωτεύτηκες περισσότερο στη Λήμνο;
Σ.Σ: Στη Λήμνο ερωτεύτηκα τα πάντα μπορώ να πω. Τις κρυστάλλινες παραλίες, το κάστρο με την υπέροχη θέα, το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, το χαμόγελο και την φιλοξενεία των ανθρώπων της, τα πάντα. Περισσότερο απ’όλα όμως ερωτεύτηκα το χρυσό της χρώμα. Τον μοναδικό συνδυασμό του χρυσού με το γαλάζιο της θάλασσας.
 4
LR: Δοκίμασες τοπικά προιόντα;
Σ.Σ: Ναι φυσικά! Νομίζω δοκίμασα τα πάντα. Εντυπωσιάστηκα με τα αυτούδια, το μελίπαστο τυρί καθώς και τα περίφημα βενιζελικά!

LR: Θα ξαναερχόσουν στο νησί του Ηφαίστου; Και θα το πρότεινες στους φίλους σου;
Σ.Σ: Εννοείται. Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα. Η ηρεμία και η αύρα που εκπέμπει αυτό το νησί το κάνει μοναδικό.Θεωρώ πως είναι ένας προορισμός για όλους όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν και να γεμίσουν μπαταρίες.
LR: Πες μου λίγα λόγια για σένα, την βιολίστρια Σίσσυ Σαντουρτζόγλου.
Σ.Σ: Ξεκίνησα το βιολί στην ηλικία των 9 ετών στο Δημοτικό Ωδείο Έδεσσας. Αποφοίτησα αποκτώντας το πτυχίο βιολιού καθώς και τα πτυχία ανώτερων θεωρητικών Αρμονίας και Αντίστιξης. Στη συνέχεια σπούδασα Μουσικολογία στο Αριστοτέλιο Πανεπιστήμιο Θες/νίκης ενω παράλληλα πήρα το δίπλωμα βιολιού και μουσικοπαιδαγωγικής από το Μουσικό Κολέγιο Θες/νίκης. Νοιώθω ευγνώμων που οι γονείς μου, μου παρείχαν μουσική παιδεία. Αισθάνομαι επίσης πολύ τυχερή που καθ’όλη την διάρκεια των σπουδών μου είχα δίπλα μου σπουδαίους και καταξιωμένους καθηγητές-μουσικούς. Η μουσική για μένα είναι το α και το ω. Είναι δίοδος προσωπικής έκφρασης.

LR: Τι λατρεύεις περισσότερο στην δουλειά που κάνεις;
Σ.Σ: Είναι υπέροχο για μένα που κατάφερα να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό που αγαπώ. Αγαπώ την μουσική, λατρεύω την δουλειά μου. Όσον αφορά το παιδαγωγικό κομμάτι, μπορώ να σου πω πως είναι υπέροχο να δουλεύεις με τα παιδιά. Έμενα προσωπικά μου δίνει πολυ μεγάλη ενέργεια το να εισάγω παιδιά από πολύ μικρή ηλικία στον κόσμο της μουσικής και να τους μεταλαμπαδεύω γνώσεις αξίες και ακούσματα που θα τα συνοδεύουν στα υπόλοιπα βήματα της ζωής τους. Από την άλλη αγαπώ και το κομμάτι των live εμφανίσεων και των συναυλιών. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να αισθάνεσαι ότι ο κόσμος απολαμβάνει την μουσική σου και ακόμα ομορφότερο να τους μεταδίδεις θετική ενέργεια και χαρά.

LR: Παίζεις μόνο κλασική μουσική;
Σ.Σ: Εκτός από την κλασική ασχολούμαι με pop/rock και ηλεκτρονική μουσική.
 8
LR: Θα σε ξαναδούμε σύντομα στη Λήμνο;
Σ.Σ: Όπως σου είπα η πρώτη μου φορά στο νησί ήταν πέρυσι το καλοκαίρι.Πέρασα τόσο όμορφα που την επέλεξα ως προορισμό για το Πάσχα. Και σίγουρα θα ξαναέρθω πολυ σύντομα. Η Λήμνος έχει τη πρώτη θέση στο πλάνο μου και για το φετινό καλοκαίρι.

7



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια