Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

(Νεκρός ετών 19).Το εισιτήριό σας παρακαλώ. βλέπεις τον ελεγκτή να ελέγχει τους Έλληνες και να αδιαφορεί για τους αλλοδαπούς....ρε, δεν ντρέπεσαι λίγο; Εγώ την δουλειά μου κάνω...τα παράπονά σας αλλού..


(Νεκρός ετών 19).Το εισιτήριό σας παρακαλώ...ρε, δεν ντρέπεσαι λίγο; Εγώ την δουλειά μου κάνω...τα παράπονά σας αλλού...


 βλέπεις τον ελεγκτή να ελέγχει τους Έλληνες και να αδιαφορεί για τους αλλοδαπούς..




Παρ’ όλα αυτά, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε κάποιες ιδιομορφίες που επέτρεψαν κάποιοι Πολιτικοί στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία.
Ένας υπέρογκος αριθμός μεταναστών (παράνομων στην πλειοψηφία τους) ζει και κινείται στην Ελληνική κοινωνία (και κυρίως στην Πρωτεύουσα). Και δη, εκατομμύρια. Αριθμός που κοντράρει στα ίσα τον αριθμό των Ελλήνων.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά, μπαίνεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, διαπιστώνεις με τα ίδια σου τα μάτια ότι κανένας, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ μετανάστης δεν χτυπάει εισιτήριο και οργίζεσαι.
Αυτό δεν είναι τίποτα όμως μπροστά στην οργή που σου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι όταν βλέπεις τον ελεγκτή να ελέγχει τους Έλληνες και να αδιαφορεί για τους αλλοδαπούς.
Κι αν τολμήσεις να του το πεις, θα εισπράξεις χίλιες δυό τσαμπουκαλίδικες απαντήσεις. Ενισχυμένες κι απ’ τον άλλον τον «συνάδελφό» του τον οδηγό :
 «θα μας πεις πως θα κάνουμε την δουλειά μας; Τα παράπονά σου αλλού. Όχι σε μας».
Κάποιοι άλλοι το πάνε πιο μακριά : Σου λέει
«να τον γράψω αυτόν, πως; Με τι χαρτιά; Αφού δεν έχει. Να του πω να περιμένει να καλέσω την αστυνομία; Αστεία λες; Θα με μαχαιρώσουν. Δεν τους βλέπεις που είναι συμμορία, πολλοί μαζί; Αλλά κι αν το κάνω, η αστυνομία είναι που θα βάλει τα γέλια στο τηλέφωνο. Θα μου πει, «ρε φίλε μας δουλεύεις»;...»

Και πάει λέγοντας.
Το πιο θρασύ δε όλων είναι πως αυτοί οι κύριοι, κάνοντας την παραπάνω «επιλεκτική παρανομία» θεωρούν πως κάνουν λειτούργημα, πως πρέπει να ελέγξουν τον κόσμο (συγκεκριμένο όμως κόσμο – επιλέγουν βλέπεις «ως Μικροί Θεοί») για να τους υποχρεώσουν να κόβουν όλοι (όλοι;) εισιτήρια. Και βεβαίως, μέσα στο αδίστακτο κεφάλι τους είναι πεπεισμένοι πως αν δεν κόψουν πρόστιμα, τότε δεν θα μαζέψει χρήματα το δημόσιο ταμείο για να τους πληρώσει....

Κάτι ανάλογο σκέφτονται και λένε και κάποια άλλα κοράκια.
Σαν αυτούς που πάνε και κόβουν το ρεύμα από ανάπηρους, άνεργους και συνταξιούχους.
Αλλά και κάποιοι άλλοι.
Του ιδιωτικού τομέα. Για την ακρίβεια, αυτοί των εισπρακτικών εταιρειών που για 300 ευρώ το μήνα θα σε πάρουν ξανά και ξανά, δέκα φορές τη μέρα μέχρι να σε τσακίσουν ψυχολογικά για να σε κάνουν να πληρώσεις το χρωστούμενο δάνειο.
Αυτοί μάλιστα θα πάρουν όπου να’ ναι και κρατικές δουλειές. Οφειλές προς ΔΟΥ, Ασφαλιστικά ταμεία και πάει λέγοντας.

Α, υπάρχουν και κάποια άλλα κοράκια. Οι μπράβοι της νύχτας που είναι έτοιμοι να σπάσουν χέρια πόδια του άτυχου πολίτη επειδή έκανε το λάθος να δανειστεί από τοκογλύφο (και πρέπει να τον ξεπληρώσει βεβαίως στο δεκαπλάσιο) προκειμένου να πληρώσει όλους τους παραπάνω. Κι αυτοί το ίδιο λένε.

«Την δουλειά μου κάνω απλά».

Σε τι διαφέρουν τάχα αυτοί οι τελευταίοι με όλους τους παραπάνω;

Απλά στο ότι αυτοί οι τελευταίοι παραδέχονται ότι ανήκουν στα κοράκια και στις ύαινες.
Όλοι οι παραπάνω προηγούμενοι παριστάνουν πως είναι μια «ανώτερη Τάξη» που δικαιούται να ζει εις βάρος – παρασσιτικά - όλων των υπολοίπων.
(Να θυμηθούμε εδώ πως περίπου 2 εκατομ. Ιδιώτες (αυτοαπασχολούμενοι – κυρίως - και υπάλληλοι) ζουν όλους τους υπόλοιπους μαζί και το Κράτος;)
Αδιαφορώντας αν με την ανήθικη κι αδίστακτη καθημερινή στάση τους (τα πάσης φύσεως «Κοράκια») σκορπίζουν γύρω τους αθλιότητα, μιζέρια κι ενίοτε ακόμη και θάνατο....

Όπως πχ πριν λίγες ημέρες κάποιο νεκρό παλικάρι που βρέθηκε με την πλάτη έξω από το τρόλει και τσάκισε τον αυχένα του εξ’ αιτίας ενός τέτοιου θρασύ αδίστακτου ελεγκτή – δημόσιου υπάλληλου.

Ή όπως οι 4.000 συμπολίτες μας που αυτοκτόνησαν τσακισμένοι από την ανέχεια και βεβαίως πιεσμένοι ΚΑΙ από όλα τα παραπάνω "κοράκια". Τα "Πολιτειακά" συμπεριλαμβανομένων.

Ή όπως κάποια άλλα παλικαράκια που μη έχοντας θέρμανση έβαλαν μαγκάλι μέσα στο δωμάτιό τους να ζεσταθούν. Και κάποιοι πέθαναν δυστυχώς (και όχι, εν έτι 2013 είναι πολύ λογικό να μην γνώριζαν πως δουλεύει μια αρχαία ιδιόμορφη μέθοδος θέρμανσης που έπαψε να χρησιμοποιείται εδώ και κάτι δεκαετίες).

Ή όπως κάποιες δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που πέθαναν από έλλειψη περίθαλψης επειδή κάποιοι αδίστακτοι φονιάδες τους την έκοψαν.

Νεκρός ετών 19 αναζητεί δικαίωση....Νεκροί συμπολίτες μας ζητούν ΔΙΚΑΙΩΣΗ...ΤΩΡΑ...

Τ’ ακούς Πολιτικέ; Τ’ ακούς Πολιτεία;

Για πόσο ακόμη η ακοή σας θα είναι «επιλεκτική»;

Πόσο λέτε θέλει ακόμη για να σας «ξεπεράσουν οι καταστάσεις»;

Διότι κάτι που απέβη ανεπαρκές και «φορτικό για την κοινωνία» (πόσω μάλλον ΘΑΝΑΣΙΜΟ), είναι καταδικασμένο ν’ αλλάξει με κάτι άλλο. Ενίοτε βιαίως...






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια