Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Περιστέρι: Σκοτώθηκε επειδή δεν είχε να πληρώσει το εισιτήριο του «Είμαι άνεργος δεν έχω χρήματα» εκλιπαρούσε ο άτυχος 18χρονος (video) Φίλος του αδικοχαμένου 18χρονου ξεσπά και ζητά δικαιοσύνη



θυμίζει  Αμερική του 1900 που σκότωναν ανθρώπους για ένα εισιτήριο τρένου    

Περιστέρι: Σκοτώθηκε επειδή δεν είχε να πληρώσει το εισιτήριο του 
 «Είμαι άνεργος δεν έχω χρήματα» εκλιπαρούσε ο άτυχος 18χρονος (video)  Φίλος του αδικοχαμένου 18χρονου ξεσπά και ζητά δικαιοσύνη 

B15D8CFE8D1139C5A1B8F8EB92D7F667.jpg



Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Περιστέρι κατά τη
διάρκεια ελέγχου επιβατών στο τρόλεϊ που εκτελούσε το δρομολόγιο «Ζαππειο-Α. Ιερόθεος» με έναν 18χρονο να χάνει τη ζωή του όταν πήδηξε από το όχημα προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το eurospy.gr ελεγκτής ζήτησε από τον νεαρό το εισιτήριό του λέγοντάς του ότι σε διαφορετική περίπτωση θα πληρώσει πρόστιμο. Όταν ο νεαρός του είπε ότι δεν έχει εισιτήριο, τότε ο ελεγκτής τον προειδοποίησε ότι «ή μου δίνεις την ταυτότητα σου ή σε πάω στο τμήμα τώρα». Από την πλευρά του ο νεαρός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, του απάντησε ότι δεν είχε μαζί του την ταυτότητά του και συνέχισε λέγοντας«είμαι άνεργος, αλήθεια σου λέω. Και οι γονείς μου δεν έχουν δουλειά. Είμαστε σε τραγική κατάσταση». Η συνέχεια ξεπερνάει κάθε φαντασία καθώς ξαφνικά ο νεαρός πάτησε το κόκκινο κουμπί με το οποίο ανοίγουν οι πόρτες του τρόλεϊ και πήδηξε εν κινήσει με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος αρχικά στο νοσοκομείο Αγια Όλγα και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό Αθηνών όπου τα ξημερώματα άφησε τη τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, πάντως, πριν το άλμα στο κενό του 18χρονου είχε σημειωθεί και συμπλοκή του με τον ελεγκτή. Ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΗΛΠΑΠ, Κώστας Νικολακόπουλος, που μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο ελεγκτής μόλις κατάλαβε ότι ο νεαρός δεν είχε εισιτήριο του είπε να περιμένει μέχρι την τελευταία στάση της διαδρομής του λεωφορείου για να του επιβάλει το πρόστιμο. Ο οδηγός και ο ελεγκτής συνελήφθησαν και κρατούνται στο Τμήμα Τροχαίας Περιστερίου, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας θα εξετασθούν επιβάτες του τρόλεϊ για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του 18χρονου. 



Φίλος του αδικοχαμένου 18χρονου ξεσπά και ζητά δικαιοσύνη «ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ…… ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΠΗΔΗΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ….ΠΗΔΗΞΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ…ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΡΩΞΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ…….. ΓΙΑ 1.5 ΕΥΡΩ……. ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ……. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΊΟ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΊΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΊΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΦΟΡΆ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΌ ΑΔΕΛΦΌ ΞΆΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΦΊΛΟ

«Είμαι άνεργος δεν έχω χρήματα» εκλιπαρούσε ο άτυχος 18χρονος (video)


«Να δούμε πως θα κοιμάστε τα βράδια» φώναζαν οι επιβάτες σε οδηγό και ελεγκτή μετά το μοιραίο ατύχημα!
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι ήταν επιβάτες του μοιραίου τρόλεϊ όπου επέβαινε και ο άτυχος 18χρονος.
«Είμαι άνεργος, κι εγώ και η οικογένειά μου. Δεν έχω χρήματα, ούτε για το εισιτήριο, ούτε για το πρόστιμο» έλεγε σύμφωνα με μαρτυρίες ο 18χρονος στον ελεγκτή λίγα λεπτά πριν χάσει τη ζωή του.
Αφού έχει σημειωθεί η τραγωδία στο Περιστέρι όπου ο 18χρονος στην προσπάθεια του να αποφύγει τους ελεγκτές επειδή δεν είχε εισιτήριο, πήδηξε από το τρόλεϊ που επέβαινε με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του και χάσει τη ζωή του, οι επιβάτες επιτέθηκαν στον ελεγκτή και τον οδηγό.
Στο σημείο είχαν καταφθάσει 5 περιπολικά ωστόσο η κατάσταση ήταν ηλεκτρισμένη. Επιβάτες και περαστικοί τα βάζουν με τον ελεγκτή ενώ ένας από τους επιβαίνοντες έρχεται στα χέρια μαζί του.
Οπως αναφέρει και το eurospy που δημοσιεύει το βίντεο, μία κοπέλα, που κάθεται στο πεζοδρόμιο σε κατάσταση «αμόκ» μη μπορώντας να πιστέψει τι συνέβη λίγα λεπτά πριν, σηκώνεται και εκσφενδονίζει ένα μπουκάλι νερό προς τον ελεγκτή λέγοντάς του «Σε ακούω τόση ώρα πάνω από το κεφάλι μου. Πήρες τη ζωή του παιδιού το καταλαβαίνεις;» Αμέσως τα αίματα ανάβουν και πάλι. Ο ελεγκτής ζητά να πάει αυτόφωρο η κοπέλα ενώ κάποιοι επιβάτες απευθυνόμενοι στον οδηγό και τον ελεγκτή λένε «Να δούμε πως θα κοιμάστε τα βράδια».




πηγή 





1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΕΛΕΓΤΗΣ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ 'Η ΕΣΤΩ ΕΞ ΑΜΕΛΙΑΣ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!.. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ...ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΜΠΟΝΙΑ!!... ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΛΑΘΡΑΙΟ ΛΗΣΤΗ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!!...ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΑΖΕΙ.... Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια