Φεστιβάλ del Habano, XV
Habanos για τη ζήτηση
Μια ομάδα των σεφ της
Κροατίας εντυπωσίασε τους συμμετέχοντες στο
Habanos Φεστιβάλ XV να προετοιμάσει ένα δείπνο
με άρωμα ταμπάκο ως συστατικό
Κροατίας εντυπωσίασε τους συμμετέχοντες στο
Habanos Φεστιβάλ XV να προετοιμάσει ένα δείπνο
με άρωμα ταμπάκο ως συστατικό
Αντιμέτωποι με ένα δωμάτιο γεμάτο από οπαδούς στο παλάτι των συμβάσεων στην Αβάνα, μια ομάδα της Κροατίας σεφ έδειξαν ότι το ταμπάκο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένων, για την κουζίνα. Η υποβλητική και αντισυμβατικό μενού παρασκευάζονται από αυτά που περιλαμβάνονται ψητά φιλέτα λαβράκι, σάλτσα και ακόμη και παγωτό, όλα με γεύση ταμπάκο .
ταμπάκο παντού αυτές τις μέρες, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ del Habano.
Το κεντρικό πρόσωπο της παράστασης ήταν Grgur Baksic, ιδιοκτήτης και διευθυντής της μαγειρικής Gastronomadi club σε Ζάγκρεμπ, Κροατία. Περιτριγυρισμένο από πολλές κάμερες, Baksic, Ζόραν Σίμουνιτς και Pekic Pantelija φιλέτα μπάσο τυλιγμένο σε φύλλα μπανάνας και ταμπάκο. Στη συνέχεια, στολισμένα με σκόρδο και μέλι για να καταργήσετε καπνιστή γεύση.
Λευκό ψάρι ψημένο και πέρασε μέσα σε μισή ώρα το μαγείρεμα των Κροατών έδειξε συμμετέχοντες ταμπάκο σάλτσα αναμιγνύεται με το βούτυρο. Baksic εξήγησε στους δημοσιογράφους που είναι διαπιστευμένοι στην εκδήλωση για να φτάσουμε σε αυτό το show είχε πειραματιστεί για περισσότερο από δύο χρόνια. Σε άλλο σημείο του διαλόγου, ο σεφ είπε ότι προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να πάρει συνταγή σας ποικιλίες του ταμπάκου με ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Αφρικής.Μόνο η κουβανική εργασία.
Για να φέρει τη γεύση των πιάτων παρασκευασμένα ταμπάκο, μάγειρες χρησιμοποιούνται οι τεχνικές όπως η έγχυση αυτά τα φύλλα χρησιμοποιούνται για να κάνουν τα πούρα με άλλα συστατικά, όπως το νερό, το μέλι, το ξύδι βαλσάμικο ξύδι και?, Ενώ σε άλλες περιπτώσεις, προσθήκη μπαχαρικών και αρωματικών φυτών, όπως το δεντρολίβανο, θυμάρι και βασιλικό ή καπνιστά τεχνική που χρησιμοποιείται.
«Μοιάζει σαν να καπνίσει ένα πούρο», είπε Prensa Latina ένας από τους συμμετέχοντες μετά δοκιμάζοντας το ψωμί και σάλτσα που γίνεται με αυτές τις τεχνικές, των οποίων η γεύση στο στόμα και το λαιμό αισθάνεται παρόμοια με τον καπνό ένας καλλιεργητής καπνού .
Για να κλείσετε το Cooking Show: Snuff και Γαστρονομία , ένα γεγονός που έκανε το ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ del Habano, ο Ιταλός σεφ Bruno Luciani πρότεινε μια «πάγο ταμπάκο», ένα εκπληκτικό άρωμα.
Ίσως ο μόνος περιορισμός των σεφ να γευσιγνώστες ήταν να μην τρώνε τα φύλλα του ταμπάκο, επειδή αυτές ήταν "πολύ σκληρά για να το στομάχι." Αυτή η επίδειξη μαγειρικής ήταν μία από τις πιο ελκυστικές από τη δέκατη πέμπτη ημέρα του Φεστιβάλ Habano, ένα γεγονός που συνέρχεται στην Αβάνα περισσότερους από 1500 συμμετέχοντες από 70 χώρες, οι περισσότεροι επαγγελματίες που σχετίζονται με αυτόν τον τομέα.
Επιπλέον, άλλες δραστηριότητες που έχουν αναπτυχθεί ως ένα master class από στριμμένα των εργαζομένων στο εργοστάσιο του κεφαλαίου της Η. Upmann και Laguito. Έχει προγραμματιστεί για τον τελικό διαγωνισμό της Παρασκευής της τυφλής γευσιγνωσίας και παρουσίασης κοκτέιλ με ρούμι Havana Club.
πηγη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου