Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ποια είναι η 34χρόνη που βασάνισαν, βίασαν και έκαψαν ζωντανή (+VIDEO)


Ποια είναι η 34χρόνη που βασάνισαν, βίασαν και έκαψαν ζωντανή (+VIDEO)





- Τα συγκλονιστικά λόγια του πατέρα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου
- O ιατροδικαστης στον Νίκο Ευαγγελάτο: "Της χτυπούσαν το κεφάλι στο τσιμέντο"
- Τι είπε στους αστυνομικούς η φίλη που είδε τελευταία το θύμα πριν το έγκλημα
- Για έγκλημα πάθους μιλάει η Αστυνομία λόγω της απίστευτης αγριότητας
- Στα στοιχεία από το κινητό της κοπέλας και στο γενετικό υλικό από τον τόπο του εγκλήματος επικεντρώνεται η αστυνομία



"Ήρθε το κορίτσι μου στο σπίτι. Έβαλε το κλειδί στην εξώπορτα της πολυκατοικίας και από κει και πέρα, το πήραν, το τράβηξαν, το σκότωσαν, το βίασαν και του έβαλαν φωτιά!... "

Με αυτά τα λόγια, ο πατέρας της 34χρονης, προσπαθεί να περιγράψει στην Τατιάνα Στεφανίδου, τις τελευταίες στιγμές του παιδιού του. Δεν αντέχει όμως και ξεσπά σε κλάματα.

"Δεν είχε ούτε φίλους, ούτε εραστή... Με μια φιλενάδα της έβγαινε κάθε μέρα. Ήταν καλό κορίτσι, χαμογελαστό... Με κανέναν δεν είχαμε διαφορές " συνεχίζει με φωνή που σπάει.

Την ίδια ώρα, από την Αστυνομία χαρακτηρίζουν τη φρικτή δολοφονία ως ένα έγκλημα πάθους. Στο συμπέρασμα αυτό τους οδηγεί το μένος των δραστών που, πρώτα βίασαν και στη συνέχεια έκαψαν ζωντανή την 34χρονη κόρη γνωστού εμπόρου της πόλης, έξω από το πατρικό σπίτι της.

Τι είδε ο ιατροδικαστής
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ιατροδικαστής στο ΣΚΑΪ και στον Νίκο Ευαγγελάτο, δεν αποκλείεται να ήταν περισσότερα από ένα άτομα, που έκαναν το έγκλημα. Ο δράστης ή οι δράστες, χτυπούσαν το κεφάλι της κοπέλας στο τσιμέντο!

Ο θάνατός της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν ένας συνδυασμός από τα τραύματα στο κεφάλι, τα τραύματα στα γεννητικά όργανα και τα εγκαύματα στο σώμα της κοπέλας.

Τι είπε η φίλη της στους Αστυνομικούς
Είναι η κοπέλα που θεωρείται πρόσωπο - κλειδί από τους αστυνομικούς, καθώς την είδε τελευταία, λίγο πριν το έγκλημα.

Χωρίστηκαν δύο στενά πιο κάτω, μετά τη νυχτερινή τους διασκέδαση... Όπως είπε λοιπόν η κοπέλα, στην κατάθεσή της στην Αστυνομία, το 34 χρόνο θύμα δεν είχε κάποια ερωτική σχέση αυτό το διάστημα.





πηγή .thrakitoday.com



Ολονύχτιες ανακρίσεις στην Αστυνομία για την εξιχνίαση του φρικτού εγκλήματος. Έχουν δακτυλικό αποτύπωμα;






Ορθή αποδείχτηκε η πρόβλεψη του Αστυνομικού Διευθυντή Ξάνθης Γιώργου Γκοδοσίδη ότι η νύχτα θα είναι μακρά της Πέμπτης προς Παρασκευή θα είναι μακρά, καθώς η προσαγωγή του βασικού υπόπτου –του 35χρονου από το Μυρωδάτο-  για την άγρια δολοφονία της 34χρονης Ζωής δεν έχει οδηγήσει στην πλήρη εξιχνίαση.

Και αυτό γιατί υπάρχουν αλληλοσυγκρουόμενες πληροφορίες και στοιχεία που αποκαλύπτονται. Αυτό που φαίνεται ως βέβαιο είναι ότι ο φερόμενος ως δράστης έχει ταυτοποιηθεί από δακτυλικά αποτυπώματα, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι έχει ομολογήσει (ή αν το έχει κάνει στη συνέχεια το ανακάλεσε).

Άγνωστο παραμένει αν ήταν χρήσιμη η επίσκεψη στο σπίτι του επί της Περικλέους, ανδρών της ασφαλείας μαζί με τον ίδιο, προκειμένου να να διερευνηθεί ο χώρος και να εντοπιστούν τυχόν πειστήρια του εγκλήματος ή το ρόπαλο που φέρεται να χρησιμοποίησε και αποτυπώνεται, ως ένα βαθμό, και στις εντυπώσεις του ιατροδικαστή.
Κινητικότητα στην Αστυνομική Διεύθυνση
Στην Αστυνομική Διεύθυνση βρίσκονται επί ποδός οι άνδρες της Ασφαλείας και το κλίμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών. Αναμένεται πιθανή ταυτοποίηση και με γενετικό υλικό που έχει ανιχνευτεί στον τόπο του εγκλήματος και στον πιθανό δράστη για να στοιχειοθετηθεί πλήρως η κατηγορία εναντίον του, ανεξαρτήτως, ομολογίας ή μη.

Ο προσαχθείς χαρακτηρίζεται  άτομο αδίστακτο και παραβατικό, έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για απόπειρα βιασμού, δεν είναι δεδομένο ότι γνώριζε το θύμα, ενώ λέγεται ότι πρόσφατα είχε ανοίξει οπωροπωλείο στην περιοχή της 40 Εκκλησιών, κοντά στο σπίτι του θύματος.  Σύμφωνα με άλλη, τραβηγμένη εκδοχή, που δεν επιβεβαιώνεται, ο ύποπτος εμφανίστηκε τις πρώτες ώρες μετά την αποκάλυψη του φρικαλέου εγκλήματος έξω από το σπίτι το θύματος μαζί με περίοικους και περίεργους που είχαν συγκεντρωθεί. 
πηγή    xanthipress.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια