Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Συνεχίζεται η συζήτηση στη Βουλή δείτε εδώ απευθείας την ομιλία


Συνεχίζεται η συζήτηση στη Βουλή


δείτε εδώ απευθείας την ομιλία 


pimageshop.com



Σημειώνεται ότι χθες το βράδυ εγκρίθηκε, κατά πλειοψηφία, από την Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών. Ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας ανακοίνωσε την εξαίρεση των ατόμων με βαριά αναπηρία από τις μειώσεις των συντάξεων.

δείτε εδώ απευθείας την ομιλία 


(UPD) Συνεχίζεται η συζήτηση στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο. Η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη, καθώς συχνά «ξεσπούν» κόντρες ανάμεσα σε βουλευτές.  Ποιοι θα πουν «ναι»-Τι στάση θα κρατήσει η ΔΗΜΑΡΔεν πέρασε η αντισυνταγματικότητα  ΖΩΝΤΑΝΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση βουλευτών που την προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, περί των αμοιβών των βουλευτών, ενώ έντονη ήταν η αντιπαράθεση με τον Άδωνη Γεωργιάδη. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αντέδρασε έντονα όταν ο κ. Κασιδιάρης ανέφερε ότι λαμβάνει 7-8.000 ευρώ το μήνα, υπογραμμίζοντας ότι δεν τόσα που παίρνουν οι βουλευτές. «Αν δε βγαίνεις να πας να πουλήσεις καμία εγκυκλοπαίδεια», του απαντά.
Κλίμα έντασης επικράτησε στη Βουλή με επίκεντρο την ονομαστική ψηφοφορία για την αντισυνταγματικότητα του πολυνομοσχεδίου. Ο Αλέξης Τσίπρας απέσυρε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για ονομαστική ψηφοφορία, ενώ ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης απιμένει στην διεξαγωγή. Συνεχείς ήταν οι παρεμβάσεις των βουλευτών για το θέμα, οι οποίοι πετούν καρφιά ο ένας στον άλλον. «Αν αποσύρονται τα αιτήματα αντισυνταγματικότητας, έχουμε έστω και καθυστερημένα αποδοχή της αρχής της δεδηλωμένης», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε παρέμβαση του στη Βουλή.
Νωρίτερα διεκόπη η συνεδρίαση της Βουλής να γίνει ονομαστική ψηφοφορία επί των ενστάσεων αντισυνταγματικότητας που είχαν υποβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου θα ολοκληρωθεί απόψε αργά το βράδυ, με την κρίσιμη ψηφοφορία. Πώς αλλάζει η ζωή μας μετά την ψήφιση των μέτρων
Η κυβέρνηση έχει στόχο την εξασφάλιση 155 θετικών ψήφων στο πολυνομοσχέδιο, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς θεωρεί ότι εξασφαλίζει από το κόμμα τους 127 θετικές ψήφους από την πλευρά της ΝΔ, ενώ ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος εκτιμά ότι οι απώλειες στο ΠΑΣΟΚ να είναι κάτω από πέντε.
Η κομματική γραμμή στη ΔΗΜΑΡ είναι το «παρών», ωστόσο δεν αποκλείονται και οι διαφοροποιήσεις. Ο κ. Μ. Βουδούρης δεν αποκλείεται να ψηφίσει «όχι», ενώ μπορεί να υπάρξουν και δύο «ναι» από τους βουλευτές Βασίλη Οικονόμου και Γρηγόρη Ψαριανό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια