Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Ποιος έκρυβε το πτώμα της Εύας στην έπαυλη!


Ποιος έκρυβε το πτώμα της Εύας στην έπαυλη!



Η δυσοσμία οδήγησε τους ντέντεκτιβ στη κληρονόμο που βρισκόταν νεκρή στο κρεβάτι για τέσσερις ολόκληρες εβδομάδες. Γιατί η Φιλιππινέζα υπηρέτρια φρουρούσε την πόρτα.

Απίστευτες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Εύας Ράουσινγκ ξεπερνούν και τα πιο σκοτεινά σενάρια χολιγουντιανών παραγωγών. Λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της Scotland Yard ότι Χανς Κρίστιαν Ράουσινγκ (ο πιο πλούσιος άνθρωπος στη Βρετανία και κληρονόμος της τεράστιας περιουσίας του ιδρυτή της Tetra Pak) κρατείται ως ύποπτος για τη δολοφονία –και όχι για τον θάνατο- της γυναίκας του, μια ανατριχιαστική πληροφορία έγινε πάλι πρωτοσέλιδη είδηση.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το πτώμα της Ράουσινγκ βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα της αξίας 70.000.000 λιρών έπαυλης όχι για τέσσερις μέρες όπως αρχικά είχε ειπωθεί αλλά για τέσσερις ολόκληρες εβδομάδες.
Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα, όταν αστυνομικοί συνέλαβαν σε δρόμο του Βόρειου Λονδίνου τον 49χρονο επιφανή άντρα -κάτοχο περιουσίας 6.500.000.000 ευρώ) να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών. Έσπευσαν στην τεράστια έπαυλή του με την υποψία ότι υπήρχαν πολλά ναρκωτικά (όπως είχε συμβεί και σε προηγούμενη έρευνά τους το 2008). Εντελώς συμπωματικά βρήκαν το πτώμα της 48χρονης Αμερικανίδας συζύγου, κόρης του πρώην διευθυντή της Pepsi. Αυτά είναι γνωστά. Τα σημερινά νέα, όμως, ξεπερνούν το αρχικό δέος για την υπόθεση.
Όταν μπήκαν στην έπαυλη κι άρχισαν να ψάχνουν στους δαιδαλώδεις διαδρόμους,ενοχλήθηκαν από μια απαίσια μυρωδιά. Ακολουθώντας την δυσοσμία βρέθηκαν έξω από ένα δωμάτιο το οποίο φρουρούσε η πιστή υπηρέτρια του ζευγαριού κι εμπόδιζε όποιον προσπαθούσε να περάσει. Ακόμη και τους αστυνομικούς.
Με την απειλή των όπλων και με τη βία κατάφεραν να παραμερίσουν την γυναίκα από τις Φιλιππίνες και να παραβιάσουν την πόρτα που ανήκε τελικά στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού. Καθώς προσπαθούσαν να μπουν στο δωμάτιο, η υπηρέτρια ούρλιαζε «Εκτός ορίων, εκτός ορίων» και προσπαθούσε να τους εμποδίσει!
Παρότι είχαν υποψιαστεί –λόγω της δυσοσμίας- ότι στο δωμάτιο υπήρχε κάτι σε αποσύνθεση, ξαφνιάστηκαν αντικρίζοντας το πτώμα της διάσημης στους κοσμικούς κύκλους Εύας Ράουσινγκ…
Η αδερφή της, 47χρονη Μπι, κατέθεσε ότι ταξίδεψε από την Βόρεια Καρολίνα όπου κατοικεί στο Λονδίνο στις αρχές Ιουνίου προκειμένου να συναντήσει την αδερφή της αλλά δεν κατάφερε να την παρότι έφτασε ως την πόρτα του υπνοδωματίου της.
«Οι υπηρέτες μου άνοιξαν να μπω και ανέβηκα πάνω στην κρεβατοκάμαρά της. Χτυπούσα δυνατά την πόρτα, την φώναζα και της έστελνα μηνύματα να μου ανοίξει αλλά δεν έπαιρνα απάντηση. Νομίζω ότι η αδερφή μου ήταν εκεί μέσα, νεκρή. Ζούσα με την αγωνία για εβδομάδες. Υποψιαζόμουν ότι κάτι φριχτό είχε συμβεί», λέει η αδερφή της γιατον θάνατο της Εύας Ράουσινγκ τον οποίο η αστυνομία χαρακτήρισε ανεξήγητο ακόμη και μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις (η κληρονόμος ήταν για πολλά χρόνια χρήστης ναρκωτικών).

Ο Χανς Κρίστιαν Ράουζινγκ παραμένει φρουρούμενος σε νοσοκομείο λόγω ψυχικών διαταραχών και χρήσης ναρκωτικών ουσιών. Οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει ακόμη να συνεννοηθούν μαζί του και να του πάρουν κατάθεση ενώ η μητέρα της νεκρής είπε πως ο άντρας της κόρης της με τα πολλά λεφτά του κατάφερε ήδη να τη γλιτώσει…
Τις επόμενες ώρες αναμένονται τα αποτελέσματα ειδικών εξετάσεων που θα διευκρινίσουν ποια ακριβώς ημέρα πέθανε η Ράουσινγκ κι ενδεχομένως βοηθήσουν τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση να ξεκαθαρίσουν τα αίτια του θανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια