Οι Κουβανοί λατρεύουν τα πιάτα με κρέας.
Χοιρινό με παπάγια (papaya)
Υλικά (για πέντε άτομα)
Χοιρινό 1,56 κιλά
αλεύρι σίτου 5 g
Σκόρδα 10 g
0,5 g έδαφος πιπέρι
αλάτι 20g
10g Μαϊντανός
κόκκινο κρασί 50ml
χυμό ανανά 115 ml
καφέ 30g ζάχαρη
150ml νερό
120g πράσινη παπάγια
100γρ κόκκινες πιπεριές
120 ml φυτικό έλαιο
αλεύρι σίτου 5 g
Σκόρδα 10 g
0,5 g έδαφος πιπέρι
αλάτι 20g
10g Μαϊντανός
κόκκινο κρασί 50ml
χυμό ανανά 115 ml
καφέ 30g ζάχαρη
150ml νερό
120g πράσινη παπάγια
100γρ κόκκινες πιπεριές
120 ml φυτικό έλαιο
Επεξεργασία
Μπορείτε Κόβουμε το κρέας σε κύβους 4 εκατοστών. Περίοδος με αλάτι και πιπέρι, ροδίσουν σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, προσθέτουμε τη ζάχαρη, καραμελώσουν, σβήνουμε με το κρασί και τη μείωση, πασπαλίζουμε με το αλεύρι ανακατεύοντας συνεχώς, προσθέτουμε νερό και το χυμό ανανά, μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν, προσθέτουμε το κομμένο σε φέτες παπάγια και ψητά κηπουρός πιπεριά κομμένη σε λωρίδες.
Σερβίρετε με το κρέας που παρασκευάζονται σε βάσεις του λευκού ρυζιού και πασπαλισμένο με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
πηγη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου