Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

πλήγμα δημοσκόπηση υφίσταται ο Πούτιν της Ρωσίας




πλήγμα δημοσκόπηση

υφίσταται ο Πούτιν της Ρωσίας




 δημοσκοπήσεις στις βουλευτικές εκλογές  της Ρωσίας σε μια απότομη πτώση στην υποστήριξη για την Ενωμένη Ρωσία ο πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν 









Δημοσκοπήσεις για τις ρωσικές κρατική τηλεόραση και το κράτος-που υποστηρίζεται οργανισμό δημοσκοπήσεων έδειξε Ενωμένη Ρωσία πήρε περίπου 48,5% των ψήφων, έναντι 64% το 2007.
Αυτό θα δώσει το κόμμα του κ. Πούτιν 220 μέλη στο 450-κάθισμα κάτω βουλή.
Μόνο ανεξάρτητη ομάδα της Ρωσίας παρακολούθηση, Golos, καταγράφονται 5.300 αιτιάσεις που αντλούνται από καταστρατηγήσεις των εκλογικών νόμων.
Πρόεδρος του κόμματος Ενωμένη Ρωσία, δήλωσε ελπίδα να παραμείνει το μεγαλύτερο κόμμα στην κάτω βουλή του κοινοβουλίου, ή Δούμα.
«Παραβάσεις και της απάτης»
Εάν το αποτέλεσμα επιβεβαιωθεί, Ενωμένη Ρωσία θα μπορούσε να χάσει σημερινή πλειοψηφία των δύο τρίτων της, που της επέτρεπε να αλλάξει το σύνταγμα αδιαμφισβήτητη.
Παρ 'όλα αυτά, το κόμμα του προέδρου Boris Gryzlov, λέει το κόμμα ελπίζει να πάρει την πλειοψηφία στη Δούμα.
Έξοδος δημοσκοπήσεις δείχνουν οι κομμουνιστές θα λάβει τη δεύτερη θέση, με περίπου 20% των ψήφων.
«Έχουμε λάβει χιλιάδες κλήσεις από τα περιφερειακά γραφεία, επιβεβαιώνοντας μαζικές παραβιάσεις και απάτες», δήλωσε ο Κομμουνιστικό Κόμμα αναπληρωτής επικεφαλής Ιβάν Μέλνικοφ στην ιστοσελίδα του κόμματος.
"Στη διάρκεια της ημέρας, ήταν σαν να λαμβάνει αναφορές από εμπόλεμη ζώνη».
Steve του BBC Rosenberg, στη Μόσχα, λέει, αν επιβεβαιωθεί, το αποτέλεσμα θα είναι μια σημαντική αμηχανία στον κ. Πούτιν, τρεις μήνες πριν ο ίδιος έχει προγραμματιστεί να κινηθεί και πάλι για τη ρωσική προεδρία.
Λέει ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης είναι αντλείται από εκτεταμένη νοθεία, συμπεριλαμβανομένης της γέμισης των καλπών και των ψηφοφόρων που προσφέρονται χρήματα.
Ο κ. Πούτιν διετέλεσε πρόεδρος 2000 - 2008, αλλά ήταν απαγορευμένη από το Σύνταγμα από το τρέξιμο για μια τρίτη συνεχόμενη θητεία.
Golos, των οποίων οι οθόνες δεν είναι συνδεδεμένες με οποιοδήποτε κόμμα, δήλωσε ο δικτυακός τόπος του υπέστη κυβερνο-επίθεση.
Η οργάνωση - του οποίου το όνομα σημαίνει "φωνή" ή "ψήφος" - χρηματοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο πρωθυπουργός Πούτιν έχει κατηγορήσει τις ξένες δυνάμεις της παρέμβασης κατά την προετοιμασία των εκλογών, ενώ η Δούμα μέλη έχουν θέσει υπό αμφισβήτηση γιατί μια ξένη χρηματοδότηση οργανισμός έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί ρωσικές εκλογές.
Μόσχα, ανακοίνωσε η αστυνομία περισσότεροι από 100 άνθρωποι συνελήφθησαν σε διαδήλωση της αντιπολίτευσης στο κέντρο της πόλης την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια