Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Να καταργηθεί το χαράτσι ζήτησε η Αλέκα Παπαρήγα


Να καταργηθεί το χαράτσι ζήτησε η Αλέκα Παπαρήγα
Να καταργηθεί το χαράτσι ζήτησε η Αλέκα ΠαπαρήγαΓια «υποκριτικό κυβερνητικό ελιγμό για τα μάτια του κόσμου» έκανε η Αλέκα Παπαρήγα αναφερόμενη στην απόφαση της κυβέρνησης να αναστείλει για λίγες ημέρες τη διακοπή ρεύματος για όσους δεν πληρώνουν το ειδικό τέλος ακινήτων.

Η γ.γ. του ΚΚΕ επισκέπτηκε σήμερα το κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος της ΔΕΗ στον Χολαργό και κάλεσε την κυβέρνηση να καταργήσει το χαράτσι: «Κανείς δεν έχει δικαίωμα να κόβει ένα κοινωνικό αγαθό, γιατί κάποιος δεν πληρώνει ένα χαράτσι. Αύριο θα βάλουν χαράτσι και στο νερό. Είναι παράνομο, να καταργηθεί».

Η κα Παπαρήγα ζήτησε να μπει φόρος στο μεγάλο κεφάλαιο 45% και να καταργηθούν οι φοροαπαλλαγές του ενώ, τέλος, απευθυνόμενη σε πολίτες αλλά και σε δημάρχους, τους κάλεσε να μην πληρώσουν και τόνισε ότι θα έχουν τη συμπαράσταση της ίδιας και του ΚΚΕ.

Δείτε τις δηλώσεις της κας Παπαρήγα όπως προβλήθηκαν από το δελτίο του ΑΝΤ1...
\



Την κατάργηση του έκτακτου φόρου ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ ζήτησε η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξη Τύπιου για τη συμπλήρωση ενός έτους από την ίδρυση της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Η κα Μπακογιάννη κάλεσε την κυβέρνηση Παπαδήμου να καταργήσει το χαράτσι «γιατί είναι άδικο» και (επικαλούμενη δηλώσεις του επικεφαλής της «ομάδας δράσης» Χορστ Ράιχενμπαχ) τόνισε ότι αυτάτα 8 δισ. ευρώ μπορούν να εισπραχθούν από τους Έλληνες με υψηλά εισοδήματα.

Η πρόεδρος της ΔΗΣΥ ζήτησε στη συνέχεια να δωθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά όλων των συνεδριάσεων των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ αναφερόμενη στη ΝΔ έκανε λόγο για κρίση ταυτότητας: «Είναι βέβαιο ότι έχει κρίση ταυτότητας, η οποία αναδεικνύεται λόγω της έλλειψης εσωτερικού διαλόγου και δημοκρατικών διαδικασιών. Την παρακολουθούμε, όπως παρακολουθούμε τι συμβαίνει σε όλα τα κόμματα».

Η κα Μπακογιάννη προειδοποίησε πως εξαιτίας των εσωτερικών προβλημάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔκινδυνεύει η 6η δόση, ενώ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου σημειώνοντας ότι -υπό τις παρούσες συνθήκες- η συζήτηση για την εκταμίευση κινδυνεύει να γίνει μετά τη Σύνοδο Κορυφής της 9ης Δεκεμβρίου.

Τέλος, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας ζήτησε την κατάργηση των αμοιβών των βουλευτών για τις συμμετοχή τους στις επιτροπές αλλά και τη μείωση κατά 50% της κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων όπως και την απαγόρευση δανεισμού τους από τις τράπεζες.

Δείτε τις δηλώσεις της κας Μπακογιάννη όπως προβλήθηκαν από το δελτίο του Mega...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια