Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Τα πάνω-κάτω στην υπόθεση Στρος-Καν


Τα πάνω-κάτω στην υπόθεση Στρος-Καν


Τα πάνω-κάτω στην υπόθεση Στρος-Καν

Νέα τροπή παίρνει όπως όλα δείχνουν η υπόθεση της "σεξουαλικής επίθεσης" του Ντομινίκ Στρος Καν στην 32χρονη καμαριέρα ξενοδοχείου της Ν. Yόρκης, αφού, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των New York Times (ΝΥΤ), οι ανακριτές που έχουν αναλάβει την πολύκροτη υπόθεση διαρρέουν ότι υπάρχουν στοιχεία που καθιστούν "ύποπτες" τις κινήσεις του "θύματος".


Λίγες μόλις ώρες, πριν από την έκτακτη σημερινή επανεμφάνιση του Στρος Καν στο δικαστήριο, αφού ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, δεν αναμενόταν να παραστεί στο δικαστήριο πριν από τις 18 Ιουλίου, η έγκυρη αμερικανική εφημερίδα επικαλείται πληροφορίες ανακριτών, τα ονόματα των οποίων δεν αναφέρονται, σύμφωνα με τις οποίες η συγκεκριμένη καμαριέρα έχει κατ' επανάληψη πει ψέματα σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε.
Αξιωματούχοι της αμερικανικής δικαιοσύνης συναντήθηκαν με τους συνηγόρους υπεράσπισης του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ και μεταξύ άλλων τους είπαν ότι βρήκαν μία "περίεργη" αίτηση της 32χρονης για διαμονή σε άσυλο και πιθανή σύνδεσή της με εγκληματική δραστηριότητα, όπως "διακίνηση ναρκωτικών" και "ξέπλυμα μαύρου χρήματος".
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους ΝΥΤ η καμαριέρα είχε τηλεφωνική συνομιλία με έναν κρατούμενο σε φυλακές μία ημέρα μετά την "συνάντησή" της με τον 62χρονο Στρος-Καν στο ξενοδοχείο και φέρεται πως μίλησαν για το τι μπορεί να κερδίσει με το να διώξει δικαστικά τον "δράστη". Η συνομιλία αυτή έχει μαγνητοφωνηθεί. Ο κρατούμενος εκτίει ποινή για κατοχή περίπου 250 κιλών μαριχουάνας και είναι ένας από τους ανθρώπους που τα τελευταία δύο χρόνια κατέθετε χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της 32χρονης από την Αριζόνα, την Τζόρτζια, τη Ν. Υόρκη και την Πενσιλβάνια. Οι καταθέσεις αυτές φτάνουν τα 100.000 δολάρια.
Επίσης στην αίτησή της για άσυλο πριν μερικά χρόνια, η 32χρονη είχε αναφέρει ότι είχε πέσει παλιότερα θύμα βιασμού, αλλά δεν υπάρχει κανένα αρχείο της αστυνομίας που να το επιβεβαιώνει. Επίσης είχε αναφέρει στην ίδια αίτηση ότι έχει υποστεί "αφαίρεση γενετικών οργάνων", αλλά ούτε αυτό συνάδει με τα όσα ισχυρίστηκε στους ερευνητές μετά τον "βιασμό" της από τον Στρος-Καν.

Μετά την τελευταία εξέλιξη, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η ακρόαση του Στρος-Καν αργότερα σήμερα ενώπιον του δικαστή Michael J. Obus, ο οποίος ενδέχεται να τον αφήσει ελεύθερο και να διατάξει την παύση ή έστω την χαλάρωση των μέτρων του κατ' οίκον περιορισμού του, εφόσον επιβεβαιωθεί ότι οι κατηγορίες που βαραίνουν τον πρώην "κύριο ΔΝΤ" δεν ευσταθούν επαρκώς.
Όλα αυτά λιγότερο από 48 ώρες μετά και την επίσημη αλλαγή φρουράς στην ηγεσία του ΔΝΤ, τα ηνία του οποίου πέρασαν πλέον στα χέρια της Κριστίν Λαγκάρντ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια