Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΗΠΑ πολεμικά αεροσκάφη Λιβύης, Gadhafi Defiant



<ΗΠΑ πολεμικά αεροσκάφη αεράμυνας Λίρα Λιβύης, Gadhafi Defiant

Αμερικανική B2s ρίχνουν βόμβες για τη Λιβύη, όπως Gadhafi όρκοι για την απώθηση «Επιθετικότητα σταυροφόρων»



μαχητικά αεροπλάνα ΗΠΑ και της Βρετανίας  σφυροκόπησαν Λιβύης στόχους μίας ημέρας μετά από ένα φράγμα των Tomahawk πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από πλοία στη Μεσόγειο Θάλασσα, έβγαλε κρίσιμη Λιβύης αεράμυνας στο δυτικό τμήμα της χώρας.
Τέσσερις αμερικανικές βομβαρδιστικά Β2 μειωθεί κατά 16 βόμβες κάθε μία, εντυπωσιακή Λιβύης αεροπορικών βάσεων και των αεροσκαφών, κινητές μονάδες αεράμυνας και κάποιο έδαφος δυνάμεις πιστές στο Λίβυο ηγέτηMoammar Gadhafi , ένας ανώτερος αμερικανική στρατιωτική ανέφερε στέλεχος του ABC News.
«Η αξιολόγηση βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, αλλά όλες οι ενδείξεις είναι ότι B2s ήταν αποτελεσματική έναντι των στόχων που χτύπησε", είπε ο αξιωματούχος.
Οι επιθέσεις είναι η φάση έναρξης μιαςδιεθνούς στρατιωτικής επιχείρησης με την ονομασία Operation Οδύσσεια Dawn ότι το Πεντάγωνο είχε σκοπό να σταματήσει τις επιθέσεις εναντίον Gadhafi δυνάμεις της αντιπολίτευσης και για την ίδρυση των Ηνωμένων Εθνών-backed-fly ζώνη όχι.

"Αυτές οι απεργίες ήταν προσεκτικά συντονισμένες με τους εταίρους μας, καθώς και στόχων που έχουν επιλεγεί είτε ως άμεση απειλή για τους πιλότους ή απειλή για τους ανθρώπους της Λιβύης," Αντιπρόεδρος ναύαρχο Ουίλιαμ Ε. Gortney δήλωσε σε δημοσιογράφους σε συνέντευξη του Πενταγώνου Σάββατο.Η προσπάθεια θα δώσει επίσης τους αντάρτες την ευκαιρία να πάει στην επίθεση εναντίον Gadhafi επί τόπου και στηρίζει την προσπάθειά τους να αναλάβουν τον έλεγχο της χώρας.
 Η αεροπορική εκστρατεία ακολούθησε την έναρξη του Σαββάτου από 112 πυραύλους Κρουζ από τις ΗΠΑ και βρετανικά σκάφη 500 μίλια ανοικτά των ακτών της Λιβύης σε περισσότερους από 20 στόχους γύρω από την Τρίπολη, Μισρατά και Surt.
Λιβυκή τηλεόραση ανέφερε ότι 48 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 150 τραυματίστηκαν σε επιθέσεις πυραύλων, αλλά δεν υπήρξε καμία ανεξάρτητη επιβεβαίωση των αριθμών.
Νωρίτερα το Σάββατο, κατά την πρώτη επίδειξη δύναμης από τη διεθνή συμμαχία των 22 χωρών, 20 γαλλικά πολεμικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από τη Βεγγάζη, και ένα jet πυροβόλησαν και καταστρέφονται της Λιβύης τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού, Γάλλοι αξιωματούχοι Άμυνας είπε.
Σε μια ηχητική μετάδοση δήλωση σχετικά με Λιβύης κρατική τηλεόραση, ένα προκλητικό Gadhafi δεσμεύτηκε να προχωρήσουμε με επιθέσεις κατά των ανταρτών, που πραγματοποιήθηκε πόλη της Βεγγάζης και ορκίστηκε να αποκρούσει μια «αποικιακή επιθετικότητα σταυροφόρος" των διεθνών δυνάμεων.
"Ζητούμε από τους άλλους να μας συμπαραστέκονται", είπε, σύμφωνα με την μετάφραση των παρατηρήσεών του στην ακρόαση για το Al Jazeera. "Πρέπει να ανοίξουμε τώρα τα όπλα αποθήκη όπλων και σε όλους τους Λίβυους.">
στοιχεία από  abc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια