Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ:H ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΕΚΤΑΚΤΟ:H ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!




Τα Τίρανα λειτουργώντας ως φερέφωνο και "frontman" Άγκυρας
δηλώνουν ότι "Θα αντιδράσουν ενεργά σε περίπτωση που η Ελλάδα θα υποβάλει μονομερώς στα Ηνωμένα Έθνη τους χάρτες των θαλασσίων συνόρων με τις γειτονικές της χώρες" χωρίς να δευκρινίζουν τι είδους ενεργού αντίδρασης θα επιλέξουν.
Μήπως ... πόλεμο;




 Ή θα τολμήσουν να ανακηρύξουν ΑΟΖ επάνω στην ελληνική διακινδυνεύοντας ακόμα και μια ένοπλη σύγκρουση με την Ελλάδα (αν, φυσικά, στην Αθήνα υπήρχε κυβέρνηση με "balls" που λένε και οι Αμερικανοί...)


Η αλβανική εφημερίδα «Gazeta Shqiptare» αναφέρεται σε επίσημες πηγές του υπουργείου Εξωτερικών οι οποίες φέρεται να είπαν πως «μέχρι στιγμής έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ελληνική πλευρά δεν έχει προχωρήσει σε ένα τέτοιο βήμα επίσημα. Εμείς θα εξετάσουμε με την δέουσα προσοχή το θέμα και θα κάνουμε την κίνηση μας τη στιγμή που η πρωτοβουλία αυτή θα υλοποιηθεί, πάντα προς το καλύτερο συμφέρον της Δημοκρατίας της Αλβανίας. Εμείς θα εξετάσουμε τα βήματα που θα ακολουθήσουμε μόνο για την περίπτωση που η Ελλάδα θα προχωρήσει σε μονομερή δήλωση στον ΟΗΕ».
Από το υπουργείο Εξωτερικών (κύκλοι του οποίου ευθύνονται 100% για την δημοσιοποίηση των ελληνικών προθέσεων) δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής επίσημη απάντηση, ούτε στον Α.Νταβούτογλου, ούτε στους Αλβανούς.
Είναι σαφέστατο ότι η Άγκυρα εργάζεται "κυκλωτικά" και μετά την Λιβύη και την ίδια την Τουρκία, ήρθε η Αλβανία που έχει δορυφοροποιηθεί πλήρως από την Τουρκία να το παίξει "τσαμπουκάς" στην Ελλάδα. Στην περίπτωση της Αλβανίας, υπάρχει και συγκεκριμένο ενδιαφέρον για περιοχές του Βορείου Ιονίου 100%, φυσικά εντός της ελληνικής ΑΟΖ, που είναι σφόδρα πιθανές να κρύβουν πετρελαιοφόρα πεδία στο υπέδαφος


πηγη http://www.aggouria.com/2013/07/h_16.html#.UeeDoY1M_54

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟς ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕς ΕΝΟΠΛΕς ΔΥΝΑΜΕΙς ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙς 24\11\2011 ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕς ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗς ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΔΕΙΤΕΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ .
    αυτο το τερατουργημα ειναι δευτερογεννης και φυσιολογικη συνέπεια της εσχάτης προδοσίας . Οι πολιτες που υποκρυπτουν την προδοσια ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΙΩΠΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗΝ ειναι που φταινε ...... ...Τουτα καταθετουμε στην εισαγγελία το συντομότερο ,είτε μεμονωμένα είτε ομαδικά .Εμεις οι Ελληνες πολίτες που ΔΕΝ ΣΙΩΠΟΥΜΕ (και που δεν υποθαλπτουμε προδοσία) ,
    Δηλώνω ενόρκως προς την εφορία , προς κάθε ενδιαφερόμενη αρχή και προς κάθε φυσικό πρόσωπο , οτι απο σήμερα και καθ΄όλη τη διάρκεια που η πατρίδα μου , το σύνταγμά της και η δημοκρατία της τελούν υπο την κατοχη του εχθρού και της κομματοκρατίας , θα πολεμήσω μέχρι τελικης πτώσης τον όποιον αποπειραθεί ή σκεφθεί να επιβάλει σε μενα ή τους συμπολίτες μου την εφαρμογή του νόμου εκείνου ο οποίος έχει θεσπιστεί μέσω κατοχής απο επίορκους νομοθέτες πολιτικούς και κατηγορουμένους απο τη δικαιοσύνη για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας. Επίσης κύριε εισαγγελεύ, απο σήμερα και μεχρι να τελεσηδικήσει η εκδικαση της δικογραφιας που εκρεμει κατα των πολιτικων για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας και μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η τιμή και η αξιοπρέπεια των ιερων δεσμεύσεων που θεσμοθετημένα και ανέκαθεν οι ενοπλες δυναμεις και η πολιτεια οφείλουν και υποχρεούνται να τηρούν απέναντι εμου και τών συμπολιτών μου ,αλλά και μέχρι να απαντήσουν ολοι οι υπεύθυνοι που υπέκρυπταν και αποσιωπούσαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα απο τις 24\11\2011 εως και σήμερα τα όσα εγω και οι συμπολιτες μου καταγγέλλουμε μεσα σε ετουτη την ιερή καταγγελία , σταματώ να πληρώνω ο,ποιονδήποτε φόρο ή οφειλή προς το δημόσιο . Ενώ, δηλώνω οτι όσα εχω πληρωσει στο υπο κατοχή ελληνικό δημόσιο απο τις 24\11\2011 εως και σήμερα , τα πλήρωσα εκβιαζομενος και υπο την απειλη των κατασχέσεων των περιουσιακών μου στοιχείων .Και οτι θα τα ζητήσω πίσω εντόκως και μετά της ηθικής βλαβης που έχω απο τις 24\11\2011 εως και σήμερα υποστεί . .Οι παραπάνω δράσεις μου θα γίνουν αποκλειστικά και μόνο από το καθήκον που μου επιβάλλει το Άρθρο120 του Συντάγματος και προπάντων η ανθρώπινη συνειδησήμου ...... . Η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της ιερής δηλώσεως , παιζει πολυ σημαντικό ρόλο για αυτους που καταθέτουν τούτα,διοτι τούς παρέχει καλυτερη κάλυψη όσο αυτη, κατατίθεται σε κοντινότερο χρονικό διάστημα απο το χρόνο τέλεσης των κακουργηματων εκείνων που καταγγέλοντε μεσα σαυτην ) .δειτε

    Προστατέψτε νομικά(και ουσιαστικά) τουλάχιστο ,ό,τι υλικό και πνευματικό σας έχει απομείνει . Προστατεψτε τα παιδια και τα εγγονια σας δωστε τους τη δυνατότητα να μπορουν να αντισταθούν νομικα αλλα και ουσιαστικά .
    Καταθέτουμε το συντoμότερο, την ιερη δήλωση(ή κάποια άλλη ανάλογη, ειτε ομαδικα ειτε μεμονωμένα στο ΑΤ της περιοχής σας ,.(δε χρειαζεται παράβολο και κρατειστε(ό π ω σ δ ή π οτε) επικυρωμενα αντιγραφα .. ΗΔΗ,ΜΕΧΡΙ ΣΤΗΓΜΗς ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 13.000 ΠΟΛΙΤΕς ταχουμε καταθέσει και έχουμε νομιμοποιησει(ΕΘΝΙΚΆ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩς) την αντισταση που προβαλουμε για την αποτιναξη της σκλαβιάςμας ,καθως και την ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ...., ( ΕΝΥΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥς ΠΆΝΤΕς να καταθεσουν όσο είναι νωρίς ωστε να αποκτήσουν πραγματικά δικαιώματα ΚΑΘΩς ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ
    http://www.scribd.com/doc/143299694/Declaration..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια